kanal d dizileri kaldırmışş:((((

izlemiyoruz ki artık izleyecek bişey kalmadı ama bu hafta yeni bölümler başlıyor galiba bakalım yaprak dökümüde başlarmı

yaaa inanmıorum seda sayandamı kaldırılmıs:1shok: :1shok: seda sayanın reytıngı dusuktu demekkıdelikafadulden delikafadulden eee petek ve cagla gıbı çıtır kızlar varken kım 50 yasındakı karıyı izlerkidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben kaldırılmamış diye duydum dün gece beren ve asideki çocuk saba tümerdeydi krizden kanalları etkilenmiş ama çok fazla değil dediler
aşkı memnu reyting leri iyi diye devam edecek arada tekrarları olacak dedi beren
aside devam ediyor haziranda final yapacak

sedasayan reytingi düşük diye haftada bir oynamasını istemişler kabul etmemiş
kurtlar vadisi atvde
Yaprak Dökümü, Binbir Gece, Küçük Kadınlar, Asi, Aşk-ı Memnu, Annem, Beyaz Show, Disko Kralı devam edecek

kanald yi
acmadım bile bu hafta
salı günleri bazen küçük kadınları izliyordumama iç karartıcı üzücü şeyleri pek izleyemiiyorum
canım ailem daha güzel
kanald baska kanallardaki daha güzel programları kesfetme imkanı verdi izleyiciye kendi kaybetti yani

ask_ mennu ve kucuk kadınlar devam edıyo şakkıdı
kucuk kadınları ızlemıyorum daralıyorum resmen ya
ask_ mennu yu arada ızlıyodum bakalım artık
baska devam eden dızıler neler kızlar

ya bazı dizilerin yeni bölümleri var ama yaprak dökümünü göstermediler hiç yada benmi görmedim bilgisi olan varsa yazsın

Eşim hiç dizi izlemezz ve benim izlemem de kavga konusu oluyordu.Acaba onunmu parmağı var bu işte ?!?!?!?
Valla benimde en severek izlediğim diziler bir bir kalkmış.Kocamda duymasınn..Sevinir ohh iyi olmuş demeye başlar.

kızlar diziler geri geldiiiiiiii
yaprak dökümü 14 ocakta yeni bölümüyle geliyor......
fragmanı dün akşam gösterdiler.

yaprak dökümü reklemi bile göremedim of ya
aski memnu devam edecekmis ama,gerci ara verdiler diye biliyorum ama...üzüldüm

Diye bir yorum okudum bir sitede, işallah doğru değildir :a015:

yaprak dökümü reklemi bile göremedim of ya
aski memnu devam edecekmis ama,gerci ara verdiler diye biliyorum ama...üzüldüm

yaaa benden başka kimse görmedimi bu fragmanı arkadaşlar.dün akşam yayınlandı,levent ferhundenin oğuzdan aldığı parayı öğreniyo(hani evini aldığı para varya) ve ferhundeye,sana neden para verdi o adam,sevgilinmiydi diye hesap soruyo....

arkadaşlar şu anda kaldırıldığı kesinleşen hiç bir dizi yok. hihoyyyt
11 ocak tarihine yayın akışı bu şekildeydi,11ocak itibariyle diziler tekrar yayına girmeye başlayacaktı.gamyoncuiremsu
sabahların sultanı seda sayan programı da kaldırılmamıştır.a.s
Ayrıca dizilerin d-smart üzerinden yayınlanması gibi bir durum da söz konusu değildir..a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…