Kanat mı kafes mi?

cilekmom

Ne çok acı var..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
107
189
18
Sevgiliniz dışarı arkadaşlarıyla çıktığında sorun ediyor musunuz? Ben erkek arkadaşıma asla bir şey demiyorum fakat içten içe huzursuzum. Bu huzursuzluk beni mutsuz ediyor. Gitme, çıkma dışarı desem kendisini evcil hayvanım yerine koyup sahibi gibi olurum diye düşünüyorum. Mesela arkadaşlarıyla iftardan sonra gezmeye gidiyor. Büyük kent parkları tarzı yerlere veya öyle arabayla dolaşmaya. Yada erkek erkeğe mangala. Ne zaman dışarı çıksa saat geçmek bilmiyor bana. Sonra da “ne güzel kızlar görür şimdi” derken buluyorum kendimi. Kızlara bakacak olmasını kıskanıyorum işin özeti. Aradığında da moralin mi bozuk senin dediğinde yok biraz başım ağrıyor diyorum hep. Yoruldum böyle düşünmekten. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiliniz dışarı çıktığında karışıyor musunuz ya da huzursuz oluyor musunuz? Rahatsız etmemek adına aramıyor musunuz? Kısacası sevgilinize ya da eşinize kanat mı takıyorsunuz kafese mi koyuyorsunuz?

sevgilimi geç, biri beni kafese koymaya çalışsa o kafesi ona yedirirdim ben ya kendinizi telkin edin konu sahibi, kör değil bu adam elbette kızları görecek.. önemli olan gördükten sonrası.. zaten her gördüğünün içine düşecek bir tipse kendinize yazık, onun haricinde siz de sayısız erkek görüyorsunuz dışarıda.. rahat bırakın, bir süre sonra hem ilişki bitiyor hem de siz.. yazık yani..

Haber verdiği sürece ve dışarda olduğu zaman sürekli ulaşılabilir olduğu sürece sorun yapmam ben. Sen de çok takma bence çok yorulursun o birşeyler yaptığında sende arkadaşlarınla ailenle vakit geçir düşünme hiç. Güven yani. Bu kuşkulu hallerin güvenmediğin içinse bişey diyemiycem şahsen ben güvenmediğim birisiyle sevgili olmam

Cok uzun flort donemi yasamadik. Esim de arkadaslari da oyle cok bos vakitleri olan tipler degiller. Haftasonlari musait olurdu esim onda da biz vakit gecirirdik. Arkadaslariyla nadiren ciktiginda sorun etmezdim, aramazdim. Simdi hepbirlikte gorusuyoruz arada bir.

Yaninda sen varkende guzel kadinlar gorebilir. Disarda guzel kadin dolu. Bu adam ise gitmeyecek mi? Bir isini halletmeye disari cikmayacak mi guzel kadin gorur diye?
Bence siz kendinize yogunlasip eksik gordugunuz yanlarinizi duzeltin veya sevin :)))
Bu dusunceniz kendi dis gorunusunuze guvenememenizden kaynaklaniyor cunku.

Bu arada her guzel kadin da sizin sevgilinize bakacak degil. :))) korkmayin. Guzelin guzeli herzaman olur etrafta.

Fazla sıkmamak gerek en azından bunu karşı tarafa hissettirmeden kontrol etmeye çalışırdım ben.

Gideceği yerler var gitmeyecegi yerler var ve sınırları var yani bizim için öyle bende kiskansamda tabiki demiyorum gerçi benim eşim hiç gezmeye çıkmaz tek veya arkadaslariyla sadce ava gider bir iki kere arkadaslariyla çıktı ondada saat 10 da evde ol diyorum sıkıntı olmuyo kafesede koyamazsin sende cikiyorsundur sende yakışıklı erkeklere bakmiyorsan oda guzel kızlara bakmaz diye düşünüyorum ha guvenmiyorsan öyle kızlara filan bakiyorsa ozman ayril guvenmedigin biriyle ömür geçmez kendini yersin

Çok haklısın. Kendimi güzel bulmuyorum. Tüm görüp görebileceğim kadınları kendimden daha güzel ve üstün görüyorum. Tüm problem burada değil mi? Dediğin gibi yolda yürürken önümüzde güzel bir kadın yürüse içten üzülüyorum. Sanki bakıp çok beğenecekmiş gibi. Ben ufak tefeğim bir de, hala yaşımda çok küçük durur. Kadınsı değilim. Oy ne çok konuştum. Çok çok teşekkür ederim yorumun için:)

Kuşla ilgili sandım konuyu

Sevgilinizin baktığı her yöne gidip önüne dikilip engel mi olmayı düşünüyorsunuz ömür boyu? Bakacak olan insan bakar, aldatacak olan insan aldatır. Bu şekilde önleyemezsiniz olacak olanı.

Bu şekilde davranarak burnunu kaf dağına çıkarıyorsunuz sevgilinizin. Bu kadar kıskanılıyosam ben de bir şey var diyecek boş yere.

Kıskanıyosanız da içinizden kıskanın bu kadar belli edip dört dönmeyin etrafında.

Ben sevgilim varken kızların da olduğu ortamlara gitmesini istemiyordum. Ama erkek erkeğe gezmesine bir şey demezdim kafama da takmazdim. O da çok sık gitmezdi ama giderse gece 12 y e kadar falan dışarda olduğu olurdu.

Hatta bazen ben her gün sevgilimle konuşmaktan sıkılırdim arkadaşları ile çıksa ya arada derdim:) bazen kendim diyordum arkadaşlarınla çıksana hep evde evde sıkılırsın diye. Ne bileyim ya hep birbirimize vakit ayırınca bir süre sonra bunalıyor insan bırak erkek erkeğe çıksın gezsin.

Hayati boyunca hep guzel kadinlar kizlar gorecek zaten
Sen de yakisikli erkekler goreceksin elbet.

Ben olsam hic bunaltmam aramam bile.

Herkesin zevkleri bir degil. Herkes iri kadin sevmez ki. Esim 1.85 civari olmasina ragmen oyle uzun yapili kadin sevmez. Benim gorunusum hosuna gidiyor adamin bunu anlayabiliyorum. Esimden baya kisayim, hemde yasimi gostermiyorum 25im ama daha genc sanarlar. 34 bedenim bayadir spor yapiyorum duzgun vucudum var suan.
Birazda kiyafetlerine sacina basina daha bir ozen goster ve kendini rahatlat. Guzel olmak icin yasini gostermen sart degil.

Ben arkadaşlarımla eşim arkadaşlarıyla iftara gittik bu Ramazan mesela kaç defa.. İftardan sonra da gece yarısına kadar gezmeler falan tabi.. Gece evde buluşuyoruz :) Kimse kimseyi kıskanmıyor. Neden kıskanalım ki? Hatta güzel bir kadın gördüğümde eşime bile gösteririm ben şu kadın ne kadar hoş dimi diye..

Nereye ve kimle gittiğini bildiğim sürece sorun yok. Bana yalan söyleyip başka yerlere başka kişilerle de gidiyorsa kendi bilir. Yapan kendine yapar ben sürekli onu takip edemem bu yüzden bazı şeyleri akışına bırakmak lazım.

Evet cok kız görecektir. Belki çoğu güzel olacaktır. Ama hiç biri siz degil. Sizin gibi degil. Sizin gibi olamazlar. Kendi degerinizi bilin. Siz de arkadaslarinizla gezin? O da sizin dısarıda ne yakisiklilar gòreceginizi düsünsün? Ne olur erkekleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Erkegi var eden kadın. Oldu ki baskasına uctu gitti. E ne olacak yani? Sizin de kanatlariniz var siz de ucarsiniz? Eger ömrünüzü gecireceginiz adam o ise ne yaparsaniz yapin hayatinizda olacak.. Eger o degil ise ne yaparsaniz yapin hayatinizda olmayacak.. Önce kendi degerinizi bilin.. O zaman herkes sizin degerinizi bilir..

Kız sana tipini sormamış ki?
Doyamadı gitti ya övünmelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…