Cok uzun flort donemi yasamadik. Esim de arkadaslari da oyle cok bos vakitleri olan tipler degiller. Haftasonlari musait olurdu esim onda da biz vakit gecirirdik. Arkadaslariyla nadiren ciktiginda sorun etmezdim, aramazdim. Simdi hepbirlikte gorusuyoruz arada bir.
Yaninda sen varkende guzel kadinlar gorebilir. Disarda guzel kadin dolu. Bu adam ise gitmeyecek mi? Bir isini halletmeye disari cikmayacak mi guzel kadin gorur diye?
Bence siz kendinize yogunlasip eksik gordugunuz yanlarinizi duzeltin veya sevin :)))
Bu dusunceniz kendi dis gorunusunuze guvenememenizden kaynaklaniyor cunku.
Bu arada her guzel kadin da sizin sevgilinize bakacak degil. :))) korkmayin. Guzelin guzeli herzaman olur etrafta.
Çok haklısın. Kendimi güzel bulmuyorum. Tüm görüp görebileceğim kadınları kendimden daha güzel ve üstün görüyorum. Tüm problem burada değil mi? Dediğin gibi yolda yürürken önümüzde güzel bir kadın yürüse içten üzülüyorum. Sanki bakıp çok beğenecekmiş gibi. Ben ufak tefeğim bir de, hala yaşımda çok küçük durur. Kadınsı değilim. Oy ne çok konuştum. Çok çok teşekkür ederim yorumun için:)
Evet cok kız görecektir. Belki çoğu güzel olacaktır. Ama hiç biri siz degil. Sizin gibi degil. Sizin gibi olamazlar. Kendi degerinizi bilin. Siz de arkadaslarinizla gezin? O da sizin dısarıda ne yakisiklilar gòreceginizi düsünsün? Ne olur erkekleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Erkegi var eden kadın. Oldu ki baskasına uctu gitti. E ne olacak yani? Sizin de kanatlariniz var siz de ucarsiniz? Eger ömrünüzü gecireceginiz adam o ise ne yaparsaniz yapin hayatinizda olacak.. Eger o degil ise ne yaparsaniz yapin hayatinizda olmayacak.. Önce kendi degerinizi bilin.. O zaman herkes sizin degerinizi bilir..Sevgiliniz dışarı arkadaşlarıyla çıktığında sorun ediyor musunuz? Ben erkek arkadaşıma asla bir şey demiyorum fakat içten içe huzursuzum. Bu huzursuzluk beni mutsuz ediyor. Gitme, çıkma dışarı desem kendisini evcil hayvanım yerine koyup sahibi gibi olurum diye düşünüyorum. Mesela arkadaşlarıyla iftardan sonra gezmeye gidiyor. Büyük kent parkları tarzı yerlere veya öyle arabayla dolaşmaya. Yada erkek erkeğe mangala. Ne zaman dışarı çıksa saat geçmek bilmiyor bana. Sonra da “ne güzel kızlar görür şimdi” derken buluyorum kendimi. Kızlara bakacak olmasını kıskanıyorum işin özeti. Aradığında da moralin mi bozuk senin dediğinde yok biraz başım ağrıyor diyorum hep. Yoruldum böyle düşünmekten. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiliniz dışarı çıktığında karışıyor musunuz ya da huzursuz oluyor musunuz? Rahatsız etmemek adına aramıyor musunuz? Kısacası sevgilinize ya da eşinize kanat mı takıyorsunuz kafese mi koyuyorsunuz?
Kız sana tipini sormamış ki?Herkesin zevkleri bir degil. Herkes iri kadin sevmez ki. Esim 1.85 civari olmasina ragmen oyle uzun yapili kadin sevmez. Benim gorunusum hosuna gidiyor adamin bunu anlayabiliyorum. Esimden baya kisayim, hemde yasimi gostermiyorum 25im ama daha genc sanarlar. 34 bedenim bayadir spor yapiyorum duzgun vucudum var suan.
Birazda kiyafetlerine sacina basina daha bir ozen goster ve kendini rahatlat. Guzel olmak icin yasini gostermen sart degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?