Kanat mı kafes mi?

Asla son dediğini demez. Hele 11de eve dönünce:)) Bağırmaz, sert tepki asla vermez, çıktığımda darlamaz. Ama şu huyu var; Bozulunca içine gömülür, ses seda sıfır yani. Kerpetenle laf alınır. Bu da beni çürütüyor ruhen:)) Çok teşekkür ederim sana da yazıp ilgilendiğin için

Arkadaslariyla yalniz takilmaz, sen gelmiyosan bende gitmem der zaten (git kafami dinlicem desem bile) gitmez, ne isim var sap sap dolasicam seninle olmak varken der:) ama cok nadiren isyerinin yemegi eglencesi filan olur katilmasi gereken, beni goturemeyecegi, asla aramam aklima da gelmez ne guzel kizlar goruyodur diye, hatta tam tersi eve geldiginde guzel hatunlar varmiydi askim gozun gonlun bayram edeydi azicik diye geyik yaparim:) rahat etsin eglensin isterim ama o bana surekli mesaj atma geregi duyar, beni evde yalniz biraktigi icin huzursuzlanir, hatta menude sevdigim bisey varsa )tatli vs) paket yapar eve getirir:)

Ablacım sen yapma bari ya (ziyaretçi olarak buralara bakındığımda senin yorumlarını seviyordum, tanıyorum seni yani)
Konu başlık arası uyumu saglayamadım,
Bende başlıga göre mangalda hangisi iyi gider tercih yaptım
O kadar meşurmuyum ya
Konuna gelirsek bence rahat ol kendine güven adamın zaten gözü dısardaysa baglasan durmaz

Akşam dışarı çıkması dışında hiç güzel kız görmüyor mu? İşi, gücü, okulu vs yok mu? İşe giderken de görür, işte de görür hatta konuşur bile. O olmasa açar televizyonu, bilgisayarı oradan görür. 7/24 evde otursa bile yapacak olan yine yapar. Bana anlamsız geliyor bu kısıtlamalar. Kendime de yapılsa ya soğurdum ya ilişkimi sorgulardım neden güven bağımız yeterli değil diye. Sorularına da cevap vereyim. Sevgilim dışarı çıktığında karışmam. Eğer tehlikeli bir ortam değilse huzursuz da olmam. Arkadaşlarıyken bir olay olmadığı sürece aramak çok büyük saygısızlık bence. Ben orda 2-3 saatimi arkadaşlarıma ayırmışım arayıp o zamandan çalmak çok anlamsız.
Bunlar kanat takmak değil. Kanatlarını kesmemek sadece.

Çok güzel yazmışsın. Böyle yorumlar beni olumlu yönde yönlendiriyor, çok iyi oluyor. Çok teşekkür ederim. Erkek arkadaşıma bu kıskançlığımı belli etsem kendisi de soğuyacak cinsten. Kısıtlanmayı hiç sevmez, herkes gibi. Arkadaşlarıyla çıktığında bir kez ararım mutlaka, bu gerçekten saygısızlık mı? Hiç öyle düşünmemiştim. Beraber çıktığımızda da zaten çok güzel kadınları görüyoruz. Önümüzde güzel hoş fizikli bir kadın olunca huzursuz oluyorum. Sevgilime çok güzel gelecekmiş gibi hissediyorum. Bu da büyük ihtimalle kendimi beğenmememden dolayı. İnşallah bende sizin gibi olurum. Çok istiyorum gerçekten rahat olmayı ve rahat en önemlisi huzur vermeyi.

Ben şöyle düşünüyorum. Bütün gün arayabilirdiniz, konuşabilirdiniz. Ama özellikle arkadaşlarının yanında olduğu o bir iki saati seçmek senin arkadaşların benden önemsiz mesajını vermeye çalışmaktır bence. Tabii neden aradığınız da önemli. Önemli bir şey söyleyip kapatıyorsanız tabii ki saygısızlık olmaz. Ben arkadaşlarımla her gün görüşemiyorum, görüştüğümde de bütün ilgim onlarda oluyor. Herkesin işi gücü olduğu için bir buluşmayı en az bir hafta öncesinden ayarlıyoruz zaten. Bu durumda da sevgilim arasa, havadan sudan konuşmaya çalışsa utanırım açıkçası.

Ben eşime fazla karışmam. Cunku hoslanmiycagim seyleri bilir ve yapmaz veya yapsa/gitse bile sanirim bana duyurmaz cunku bilirsem kanatlandirir kafese tıkarım :)

Sevgilimin arkadaşlarıyla çıkmasına, gittiği ortama, görüştüğü kişilere karışmam. Arkadaşlarıyla beraberken aramam. Saat çok geç olmuşsa merak ederim ama kıskançlıktan değil, eve sağ salim dönecek mi endişesinden. Eve döndüğü bilgisi geldiğinde de vurur kafayı yatarım.
O da aynı şekilde davranır.
Hiçbir zaman kıskanç biri olmadım. Kendim de kısıtlanmaya gelemem.

Erkekler özgüvenli kadınlardan hem çekiniyorlar hem de daha bağlı oluyorlar diye düşünüyorum. Aslında kadınlar için de geçerli bu. İstisnalar vardır elbette ama benim genelde gördüğüm, kaybetme korkusuyla hareket etmenin kaybetmeye her zaman daha çok yaklaştırdığı.

erkekler huzur bulduğu kadınlardan kolay vazgeçmezler.keyfinizi kaçırmayın ne kendinizin,ne de sevgilinizin.Ne çok rahat bırakın ne de çok fazla sıkın.Hem kendinizi de beğenin,minyonmuşsunuz ,genç gösteriyormuşsunuz demek ki bir adım öndesiniz hemcinslerinizden.ne güzel.

Bir insanı kafese koyup güzel kızları görmesine engel olduğunuzda mı 'sadık' olur ?
Yoksa ona kanatlar takıp özgürce yaşarken güzel kızlar görse bile, art niyetli düşünmediğinde mi 'sadık' olur ?
Sizin için hangi tür sadakat daha kıymetli kendinize bunu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…