O zaman ona yapilmasini istemediği şeyi sana yapmamali.
Bence birkaç gece de sen çık dışarıya. Eve 10da girdiysen 11de girmiş gibi davran. Bakalım ne yapacak.
Eğer kavga çıkarıp uyuzluk yaparsa bundan sonra sen de gönül rahatlığıyla onu kafese alabilirsin :)
He ama o senin adına sevinip 'ne zamandır evde tıkıldın kaldin sevgilim, iyi olur acilirsin' derse bir zahmet ver adama kanatlarını
Bence kuzu kaburga
Konu başlık arası uyumu saglayamadım,Ablacım sen yapma bari ya(ziyaretçi olarak buralara bakındığımda senin yorumlarını seviyordum, tanıyorum seni yani)
Akşam dışarı çıkması dışında hiç güzel kız görmüyor mu? İşi, gücü, okulu vs yok mu? İşe giderken de görür, işte de görür hatta konuşur bile. O olmasa açar televizyonu, bilgisayarı oradan görür. 7/24 evde otursa bile yapacak olan yine yapar. Bana anlamsız geliyor bu kısıtlamalar. Kendime de yapılsa ya soğurdum ya ilişkimi sorgulardım neden güven bağımız yeterli değil diye. Sorularına da cevap vereyim. Sevgilim dışarı çıktığında karışmam. Eğer tehlikeli bir ortam değilse huzursuz da olmam. Arkadaşlarıyken bir olay olmadığı sürece aramak çok büyük saygısızlık bence. Ben orda 2-3 saatimi arkadaşlarıma ayırmışım arayıp o zamandan çalmak çok anlamsız.Sevgiliniz dışarı arkadaşlarıyla çıktığında sorun ediyor musunuz? Ben erkek arkadaşıma asla bir şey demiyorum fakat içten içe huzursuzum. Bu huzursuzluk beni mutsuz ediyor. Gitme, çıkma dışarı desem kendisini evcil hayvanım yerine koyup sahibi gibi olurum diye düşünüyorum. Mesela arkadaşlarıyla iftardan sonra gezmeye gidiyor. Büyük kent parkları tarzı yerlere veya öyle arabayla dolaşmaya. Yada erkek erkeğe mangala. Ne zaman dışarı çıksa saat geçmek bilmiyor bana. Sonra da “ne güzel kızlar görür şimdi” derken buluyorum kendimi. Kızlara bakacak olmasını kıskanıyorum işin özeti. Aradığında da moralin mi bozuk senin dediğinde yok biraz başım ağrıyor diyorum hep. Yoruldum böyle düşünmekten. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiliniz dışarı çıktığında karışıyor musunuz ya da huzursuz oluyor musunuz? Rahatsız etmemek adına aramıyor musunuz? Kısacası sevgilinize ya da eşinize kanat mı takıyorsunuz kafese mi koyuyorsunuz?
Akşam dışarı çıkması dışında hiç güzel kız görmüyor mu? İşi, gücü, okulu vs yok mu? İşe giderken de görür, işte de görür hatta konuşur bile. O olmasa açar televizyonu, bilgisayarı oradan görür. 7/24 evde otursa bile yapacak olan yine yapar. Bana anlamsız geliyor bu kısıtlamalar. Kendime de yapılsa ya soğurdum ya ilişkimi sorgulardım neden güven bağımız yeterli değil diye. Sorularına da cevap vereyim. Sevgilim dışarı çıktığında karışmam. Eğer tehlikeli bir ortam değilse huzursuz da olmam. Arkadaşlarıyken bir olay olmadığı sürece aramak çok büyük saygısızlık bence. Ben orda 2-3 saatimi arkadaşlarıma ayırmışım arayıp o zamandan çalmak çok anlamsız.
Bunlar kanat takmak değil. Kanatlarını kesmemek sadece.
Sevgilime kesinlikle karışmam, kocama felaket karışırım.
Fark çocuk.Neden ki? Fark nedir?
Ben şöyle düşünüyorum. Bütün gün arayabilirdiniz, konuşabilirdiniz. Ama özellikle arkadaşlarının yanında olduğu o bir iki saati seçmek senin arkadaşların benden önemsiz mesajını vermeye çalışmaktır bence. Tabii neden aradığınız da önemli. Önemli bir şey söyleyip kapatıyorsanız tabii ki saygısızlık olmaz. Ben arkadaşlarımla her gün görüşemiyorum, görüştüğümde de bütün ilgim onlarda oluyor. Herkesin işi gücü olduğu için bir buluşmayı en az bir hafta öncesinden ayarlıyoruz zaten. Bu durumda da sevgilim arasa, havadan sudan konuşmaya çalışsa utanırım açıkçası.Çok güzel yazmışsın. Böyle yorumlar beni olumlu yönde yönlendiriyor, çok iyi oluyor. Çok teşekkür ederim. Erkek arkadaşıma bu kıskançlığımı belli etsem kendisi de soğuyacak cinsten. Kısıtlanmayı hiç sevmez, herkes gibi. Arkadaşlarıyla çıktığında bir kez ararım mutlaka, bu gerçekten saygısızlık mı? Hiç öyle düşünmemiştim. Beraber çıktığımızda da zaten çok güzel kadınları görüyoruz. Önümüzde güzel hoş fizikli bir kadın olunca huzursuz oluyorum. Sevgilime çok güzel gelecekmiş gibi hissediyorum. Bu da büyük ihtimalle kendimi beğenmememden dolayı. İnşallah bende sizin gibi olurum. Çok istiyorum gerçekten rahat olmayı ve rahat en önemlisi huzur vermeyi.
Fark çocuk.
Çocuk olmasaydı abartmadığı müddetçe kocama da karışmazdım.
Bu söylediklerinizi bir kere bile hissetmedim.
Ben eşime fazla karışmam. Cunku hoslanmiycagim seyleri bilir ve yapmaz veya yapsa/gitse bile sanirim bana duyurmaz cunku bilirsem kanatlandirir kafese tıkarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?