Kanat mı kafes mi?

Kendine davranılmasını istediğin gibi davran sevgiline.
Adam seni sık Boğaz etse, ona mı baktın, buna mı baktın diye içinden geçirse? Kim bilir aslında kimleri beğeniyor dese? Güvenmese? Nasıl hissedersin?

Kıskançlığımdan yapıyorum
Fark etmene sevindim

Her gördüğümde yazacağım, sırf okumakla meşgul ol diye

Kiskancak biseyim yok. Memem kucuk diye konu acmistim git oku Hatta bir ara fazla zayiftim kilo alcam diye bitarafimi yirttim spora baslamam da bundan dolayiydi. Kilo konusu acanlarada yasadigim zorluklari yazarim hep.
Cidden bosuna ugrasma kiskancagin kisi ben degilim. Kendinle ilgilen. Biseyler damdan duser gibi kucagimiza dusmuyor. Elimde guzel bisy varsa onun arka planinda emek var. Yasanilan zor gunler var. Sen de yap senin de olsun.

Ama guzel kız varsa bakilir simdi :)
Ölu balik gibi bakmiyosa no problem.
Aaa su cocukta yakisikliymis derim mesela niye diyemiyeyim ki ? Önemli olan bakmasi degil ic gecirmesi bence. Robot degil neticede.

Hic hoslanmiyorum bu mubabbetlerden.
Esim bana surekli ona mi baktin buna mi baktin imasi yapsa cok kırılır ve cok uzülürum. Yapmayin boyle seyler.

Hayatta aklıma gelmez böyle şeyler.
Ben çıkmışken bana böyle bir enerji verse ağız burun eğse uyuz olurum.
Dışarıda kız gorecekse görsün. Güzel bir kız gördüğünde kabaran organıyla peşinden gideceğini düşünüyorsan, bunu aklından geçiriyorsan zaten o adamla işin ne?
Kaldı ki güzel kızdan korkun varsa interneti yasakla. Instagram güzel kızdan geçilmiyor.

Ayrıca bir sorum var, sen bu hafta iki gün dışarı çıkıp onla aynı saatlerde dön . Bakalım tepkisi ne olacak. O ne yaparsa iki katını yapmak sana müstehak bence

Ayni dertten bende muzdaribim malesef. Arkadaslari ike oldugu icinde aramiyorum ama icim gidiyor o dakikalar

Ben esimin gezmesine felan karismazdim..baska birine gözü her yerde kayabilir. Bu ise giderken de olabilir. Adami eve bagliyamam ya. Kendimden ayrica baya eminim. Yani biri beni terketse bunun üstüsinden gelirdim zaten. Yani bosuna stres yapmamaya calisin

Şahsen övünmek olarak algılamadım örnek vermiş sadece. Gereksiz duyar kasmayın yani.
Şahsen fikrimi yazdığım gibi
Şahsınız adına, cevap hakkı doğmadığını yazıyorum.
Biz ilgili üyeyle, gayet güzel diyalog kurduk, ikimizin de dili sert, bizi biz anlıyoruz.

Müdahil olma zorunluluğunu neden hissettin ki?

Oyumu kanattan yana kullanıyorum...

Her zaman sizinle dipdibe olamaz öyle değil mi?

Çok üstüne düşmeyin bence...

Sizden daha güzelini beğenicek olursa hiç durmasın gitsin zaten:)

Özellikle ilk cümleleriniz beni çok rahatlattı. Çok teşekkür ederim. Ben dışarı çıktığımda da içten içe onun kıskandığını biliyorum ama asla sorun etmez. Bana da söylemez, darlamaz. Biraz önce yürüyüşe çıktılar arkadaşlarıyla. Bizim kendi semtimizde, uzağa da değil yani. Yine içime bir huzursuzluk çöktü. Dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım. Çok iyi geldi. Tekrar çok teşekkür ederim

Ben okul dolayısıyla dışarı çok çıkamazdım. Daha okulum yeni bitti. Nadir çıkardım, o zaman da hiç sorun etmezdi. Ama haftada iki üç gün çıksam ve onunla aynı saatlerde dönsem çok bozulacağına eminim. Dediklerinde çok haklısın. Ona hiç bu sıkıntımı anlatmadım ama sesimden bile anlıyordur muhtemelen. İnşallah içimde yenerim bu duyguyu. Çok teşekkür ederim.

Oyumu kanattan yana kullanıyorum...

Her zaman sizinle dipdibe olamaz öyle değil mi?

Çok üstüne düşmeyin bence...

Sizden daha güzelini beğenicek olursa hiç durmasın gitsin zaten:)

En güzel düşünce tarzı:)) Şimdi de arkadaşlarıyla yürüyüşe çıktılar. Aman diyorum kendime arama, sorma. Ama içim yine huzursuz tabi. Böyle hayat geçmez vallahi. Çok teşekkür ederim tavsiyen/yorumun için:))

O zaman ona yapilmasini istemediği şeyi sana yapmamali.
Bence birkaç gece de sen çık dışarıya. Eve 10da girdiysen 11de girmiş gibi davran. Bakalım ne yapacak.
Eğer kavga çıkarıp uyuzluk yaparsa bundan sonra sen de gönül rahatlığıyla onu kafese alabilirsin :)
He ama o senin adına sevinip 'ne zamandır evde tıkıldın kaldin sevgilim, iyi olur acilirsin' derse bir zahmet ver adama kanatlarını

Kıskançlık maksatlı huzursuz olmazdım. Ama sağsalim eve girene kadar uyumak isteyip yatsam da uyuyamaz mesaj beklerdim..

Kuzeniyle, arkadaşlarıyla kamp yerlerinde tatile de gitti. Oradaki gruplarla yedi içti ama "herkesin sevgilisi yanında keşke sen de olsan" derdi..

Evlenince ayrı tatil yapmadık hiç. Ama bu yapmayacağımız anlamına gelmez..

Göbeğiniz beraber kesilmedi. Bana çok tuhaf geliyor bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…