Kız sana tipini sormamış ki?
Doyamadı gitti ya övünmelere
Kıskançlığımdan yapıyorumDaha da ovunecegim sirf zoruna gidiyor diye
Kız sana tipini sormamış ki?
Doyamadı gitti ya övünmelere
Şahsen övünmek olarak algılamadım örnek vermiş sadece. Gereksiz duyar kasmayın yani.
Ben espri sandıydım o konuşmayı
Ciddi miymiş ?
Kıskançlığımdan yapıyorum
Fark etmene sevindim
Her gördüğümde yazacağım, sırf okumakla meşgul ol diye
34 beden olmak "aman tanrıııım" birşey mi?
Şahsen fikrimi yazdığım gibiŞahsen övünmek olarak algılamadım örnek vermiş sadece. Gereksiz duyar kasmayın yani.
Evet cok kız görecektir. Belki çoğu güzel olacaktır. Ama hiç biri siz degil. Sizin gibi degil. Sizin gibi olamazlar. Kendi degerinizi bilin. Siz de arkadaslarinizla gezin? O da sizin dısarıda ne yakisiklilar gòreceginizi düsünsün? Ne olur erkekleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Erkegi var eden kadın. Oldu ki baskasına uctu gitti. E ne olacak yani? Sizin de kanatlariniz var siz de ucarsiniz? Eger ömrünüzü gecireceginiz adam o ise ne yaparsaniz yapin hayatinizda olacak.. Eger o degil ise ne yaparsaniz yapin hayatinizda olmayacak.. Önce kendi degerinizi bilin.. O zaman herkes sizin degerinizi bilir..
Hayatta aklıma gelmez böyle şeyler.
Ben çıkmışken bana böyle bir enerji verse ağız burun eğse uyuz olurum.
Dışarıda kız gorecekse görsün. Güzel bir kız gördüğünde kabaran organıyla peşinden gideceğini düşünüyorsan, bunu aklından geçiriyorsan zaten o adamla işin ne?
Kaldı ki güzel kızdan korkun varsa interneti yasakla. Instagram güzel kızdan geçilmiyor.
Ayrıca bir sorum var, sen bu hafta iki gün dışarı çıkıp onla aynı saatlerde dön . Bakalım tepkisi ne olacak. O ne yaparsa iki katını yapmak sana müstehak bence
Oyumu kanattan yana kullanıyorum...
Her zaman sizinle dipdibe olamaz öyle değil mi?
Çok üstüne düşmeyin bence...
Sizden daha güzelini beğenicek olursa hiç durmasın gitsin zaten:)
O zaman ona yapilmasini istemediği şeyi sana yapmamali.Ben okul dolayısıyla dışarı çok çıkamazdım. Daha okulum yeni bitti. Nadir çıkardım, o zaman da hiç sorun etmezdi. Ama haftada iki üç gün çıksam ve onunla aynı saatlerde dönsem çok bozulacağına eminim. Dediklerinde çok haklısın. Ona hiç bu sıkıntımı anlatmadım ama sesimden bile anlıyordur muhtemelen. İnşallah içimde yenerim bu duyguyu. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?