Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
sercancığım ben yatak odama böyle çiçekli falan kalpler istiyorum aslında bi tane yabancı siteden buldum onlarında şeması yok ben resim yüklemeyi bilmiyorum bilseydim gösterirdim aslında ben yaptığım kanaviçeleri seni bulmadan önce yapmıştım yani şeması olmayan modellerden çıkardım çok zor oluyor

canım sitenin adresini bana özelden gönder, ben sana bulmaya çalışayım şemayı ya da en azından istediğin gibi bir şeyler bulurum...

Sevgili sercan hanım,bu birbirinden güzel modelleri hiç üşenmeden ve yorulmadan bizlere, emek verip ulaştırdığınız için size çok teşekkürler. Üç gündür sayfaları tek tek ziyaret edip inceledim hepsi birbirinden harika,zira bende epeydir kanaviçe işine merak sarmış durumdayım hemen kumaş ve iplikleri alıp toblo ile işe başlamak istiyorum.Burada Belçika da bu işe goblen diyorlar ve çok meşhur, özel mağazalarında bayağı pahalı satılıyor.Bunların bi makinada dokunan bir de sizin yukarıda örneklerini verdiğiniz gibi el ile yapılanları var tabi her ikiside ayrı mağazalarda satılıyor.

canım çok teşekkür ederim, yeterki siz beğenin, bu kadar öeneği bulup buraya yüklemek bazen zor ama çok keyifli bir şey, hele sizin gibi takdir edenler olunca inanılmaz keyifli...yurt dışında kanaviçe ve goblene verilen değer ne yazık ki bizim ülkemizde verilmiyor, ama benim en büyük idealim sadece goblen ve kanaviçe üzerine bir dükkan açmak ve yurtdışındaki gibi insanların bu elişini ciddiye almasını sağlamak...bizim hanımlarımız çok becerikli, biz de eskilerden kalma inanılmaz güzel örnekler var...tüm bunları değerlendirmek gerçekten çok büyük bir zevk olacak benim için...umarım bir gün gerçekleştiririm...

msolak hanım sizden bir şey rica edeceğim; bu yurt dışındaki dükkanlar hakkında bana biraz bilgi verebilirmisiniz? özelden mesaj gönderirseniz çok sevinirim, ne tür şeyler satıyorlar, dükkanların web siteleri varsa onları felan gönderirseniz sevinirim...ben size özelden mesaj göndermek istedim ama mesajınız kapalı galiba gönderemedim...

Sercan hanım inşaallah dilekleriniz gerçekleşir diyorum evet haklısınız bizde daha yetenekli hanımlar var ve bizim zaten kültürümüzde var olan doğal yetenekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…