merhaba umudunuzu kaybedecek birşey yok, bazı tanılar konulmuş tedavileri de var ancak kalp durmasının altında genetik problemler de olabilir. sonucunuz çıktığında da bunun iszden aktarılan bir durum mu yoksa rastlantısal mı olduğu da anlaşılır. aşılama sonrası öncelikle gebe kalın dileğim sonrasında da tedaileriniz yapılarak evladınızı kucağınıza alın. sevgiler.
merhaba hocam...9haftalık kalp durması ve 2 kımyasal gebelik gecırdım gen testı yaptırdık ama henüz çıkmadı sonuçlar daha sonra 3 yerde proteın s ve c testlerı yaptırdık 2sınde kan pıhtım olduğu ortaya cıktı yanı degerlerım dusuktu proteın s aralığı 60-130 benım sonuç 52 proteın c aralığı 70-140 benım sonuç 45 yanı 100mg corasprın ve folıbol kullanıyorum..hocam cok korkuyorum ya tekrar dusuklerım olucak dıe bu gece1de çatlatma ıgnemı olucam 36saat sonrada aşılamam olucak bu arada yumurtamda 22mm olmuş...napıcam bılmıorum doktorum bebegın kalp atışını duyduğumuzda ıgneye baslıcaz dedı ama benım hıc umudum yok bunun başka bı tedavısı yok mu ya..ayrıca degerım nasıl cok mu vahımm sızce..sımdıden teşekkür edıyorum cevabınız ıcın...