Burda zaten kesin yazıcaklar elinemi yapışacak vs diyede şimdiye kadar hiç alışmamışım şimdi de görev gibi geliyor ondanSevdiğim saydığım kişileri ararım nisanlilikta kv kp arardim ne zarari olabilirdi. Sonuçta mübarek bi gün hayır duasi alırsınız
Aynn derler bilirimBurda zaten kesin yazıcaklar elinemi yapışacak vs diyede şimdiye kadar hiç alışmamışım şimdi de görev gibi geliyor ondan
Kandillerde illa herkesi arıyor musunuz.Şöyle ben 3 yıllık evliyim ve 1 yıldırda nişanlılık dönemim oldu.Bu zamana kadar kayınvalideyi,kayınpederi ve görümceyi aradım.Bekliyorlar öyle alıştırdım diye.Kendi ailemden kimseyi hiç aramam öyle alışkanlığım yok.Şimdi bugün kandil olunca düşündüm arıcam ama içimden gelerek öyle aramıyorum görev gibi aramazsam bir şey derler mi,illa beklerler mi.Elime yapışmaz tabi ki ama görev gibi geldiği için kafamda düşündüm çünkü huyum değil.Sizler de nasıl oluyor ?
Ben aramıyorum. Alışkanlığım yok sizin gibi. Kayın aileyi de aramıyorum. Kendi anne babama yapmadığımı onlara da yapmıyorum.
Kandillerde illa herkesi arıyor musunuz.Şöyle ben 3 yıllık evliyim ve 1 yıldırda nişanlılık dönemim oldu.Bu zamana kadar kayınvalideyi,kayınpederi ve görümceyi aradım.Bekliyorlar öyle alıştırdım diye.Kendi ailemden kimseyi hiç aramam öyle alışkanlığım yok.Şimdi bugün kandil olunca düşündüm arıcam ama içimden gelerek öyle aramıyorum görev gibi aramazsam bir şey derler mi,illa beklerler mi.Elime yapışmaz tabi ki ama görev gibi geldiği için kafamda düşündüm çünkü huyum değil.Sizler de nasıl oluyor ?
Bizde hiç öyle bir durum olmadığı için annem mesela arar birkaç kişiyi ben hiç aramam etmem evlenincede nişanlılıkta fln arayınca öyle devam etti ama hep görev gibi hissettim şimdi de beklerler kesin ondan arıcam mecburay bence mesele haline getireceklerse onların problemi. kandilde gelinler eşin sülalesini arar diye d,ini bir farz yok ama nedense herkes varmış gibi takılıyor. ben arada ararım, arada aramam. kimse de bişey demez. eşimin zaten o taraklarda bezi yok. az önce annemle konuşuyordum, birden aklıma geldi hayırlı kandiller dedim. konuşmuyo olsaydım unuturdum heralde. bazen annem arar, kutlar. yani görev olması saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?