hepinizden allah razı olsun arkadaşlar...lütfen kalpten dua edin bana ne olur..
canlarım tüm islam aleminin mübarek kandili hayırlara vesile olsun diyorum ve bugün kan testimi yaptırıyorum allahın izni ile.yani 11.gün oluyor tabi benim adet belirtilerim son safhada ha oldum ha olucam:)))sinirden gülüyorum geçen seferde 1gün kan verdikten sonra oldumda o yüzdendeli ye sarmamak elde değil..
canlarım tüm islam aleminin mübarek kandili hayırlara vesile olsun diyorum ve bugün kan testimi yaptırıyorum allahın izni ile.yani 11.gün oluyor tabi benim adet belirtilerim son safhada ha oldum ha olucam:)))sinirden gülüyorum geçen seferde 1gün kan verdikten sonra oldumda o yüzdendeli ye sarmamak elde değil..
cnm şu mubarek kandil gınunde allah kalbine göre versin mutlu haberini burdan okuruz inşallahhhhhhhepinizden allah razı olsun arkadaşlar...lütfen kalpten dua edin bana ne olur..
Allah razı olsun . Bu mübarek kandil gününde sabah bir arkadaşımın doğum haberini aldım . Senden de güzel haberler bekliyorum Allahın izni ile canımmmmmmm.Allahım inşllllllllllllllllllllllllll test sonucunda 300 lü bir şeyler görürsün de gözlerin geçici şaşı bakar :)
Canım inşallah şu mübarek günde hayırlı haberler alırsın....inşallah sonucu alınca mutluluktan, şaşkınlıktan gözlerin böyleaçılsınnnnnnnnnnnnnn.........
sağol canım ..seninde kandilin mübarek olsun ..inşallah bu güzel günde hayırlı haber alırsın ..herkesin gönlünden geçen olsun inşallah ...
ağzın bal yesin inşallah.2-3 saat içinde haberim çıkar:18:
Selam canim bende kan verdim geldim ve sonucu bekliyorum insallahhhhhhhhhhhhhhhhh ikimizde güzel haber aliriz bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimdasin.....
hahhahahaaa vallahi bunada çok güldüm gözlerimden yaş geldi inan yaa:))beni ne güzel yolculuyosunuz yaa.allahım mübarek günde bana her ettiğiniz 1 duanın 10000000000 katını sizlere versin.bir insanın bir insana ettiği dua o kadar kıymetliymişki..hayatınız boyunca dert ve kederden uzak olun inşallah...
Selam canim bende kan verdim geldim ve sonucu bekliyorum insallahhhhhhhhhhhhhhhhh ikimizde güzel haber aliriz bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimdasin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?