Selam canim bende kan verdim geldim ve sonucu bekliyorum insallahhhhhhhhhhhhhhhhh ikimizde güzel haber aliriz bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimdasin.....
ooo canım aynı günmüyüz ama ben 30 dk önce verdim kız bana sonucumun anca yarın çıkabileceğini söledi.bende aa neden 2 saat içinde çıkması lazım dedim oda yok bugün böel oldu tüm kan sonuçları yarına kaldı dedi..sinir oldum 1 gün daha bekletecekler beni.
amaaaaaa senin haberini alıcaz en azından ooooof çok heyecanlıyım kendim kadar en az senin pozitifhaber almanı istiyorum.peki sen nerde nasıl oldun kaçıncı gün kondu falan kısaca eğer müsaitsen anlatırmısın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm inşallah hepimiz dertten kederden uzak olalımmmmmmmmmmm... inşalla güzel va hayırlı haberlerleeeeee geeeeeellllll........rabbim emeğinin karşılığını versinnnnnnnnnnnnnn.....seni güldürmek pozitif göndermek istedikkk..fena mı yaptıkkkkk...hadi bakalımm bayram edelimmm haberinleeeeeeeeeee....... Allah'ım nazardan korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
ya inanirmisin sanki kendi sonucum gibi heyecen yaptim okudum ama yarina kalmis idrar yap demedilermi ben ilk idrarda baktiydim
hayırlısı olsun cnm geç olsun guç olmasınbu arada benim sonuç yarına kaldı arkadaşlar duyurulur..salaklar sinir oldummmm..
canım aklını karıstırmak gıbı olmasın ama devlet hastanesının acılınde hemen bakıyorlar :):)hayırlısı olsun cnm geç olsun guç olmasın
canım aklını karıstırmak gıbı olmasın ama devlet hastanesının acılınde hemen bakıyorlar :):)
valla bilseydim devlete giderdim özelmiş.özelleri şımarttıkmı neartık devletler çok daha hızlı ve pratikler.neyse adet olmazsam yarın alıcam pozitifimi inşallah.çok ağrım var yaa ..kafaya takmıyım diyorum ama sökemiyomuş gibiyim ..olucaksamda diyorum olıyımda bitsin bu stres..bide yarını bekle dur..saol arkadaşım bilg verdiğin için en azında bundan sonra kan vermeye gidersem devleti seçerim..
devlet bu konuda kesınlıkle daha ıyı gece gıtsen bıle kan alıp 1 saat ıcınde sonucu soyluyorlar canım.. hatta Allah razı olsun o adamdan laborant esıme telefon numarasını verdı benı arayın sonucu soylerım demıstı tanımayız etmeyız sonuc negatıftı benım ama hala dua ederım o adama.. bu arada ben ınanmayıp 4 defa kan verdım sonuc belkı degısır dıye:) o yuzden tecrube oldu ozel ve devlet farkını cok ıyı anladım..bir de ozel hastanelerın bazılarında betahcg bakılmıyo bugun kanı alıp baska yere yolluyorlar sonuc ertesı gune cıkıyor.. devlete gıttıgınde de polıklınıklere gıtmene hıc gerek yok acılden gırıs yapıp baktırırsan ısın hemen bıtıverıyor:) sımdı hepımıze yarın ıcın heyecan yasatacak o hastane nasıl sınır oldum ben de:) tum gun bakıp durdum senın ve dıger arkadas ıcın :) hakkınızda hayırlısı olsun dualarım senınle canım
Selam canim bende kan verdim geldim ve sonucu bekliyorum insallahhhhhhhhhhhhhhhhh ikimizde güzel haber aliriz bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimdasin.....
canım hepimiz seni merak ediyoruz ne oldu canım yaa..
canım hepimiz seni merak ediyoruz ne oldu canım yaa..
Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine seni vede tüm bebek isteyen güzel anne adaylarini hayirli vede saglikli evladlarla
müjdelesin.........
Canim bu Mübarek günde Rabbim bana mucizemi verdi 931 cikti bhcg sonucum mutluluktan cildirmak üzereyim darisi basina gülüm
fitil almis uzanirken sen aklima geldin ve hemen sonucu yazmak icin kalktim tekrar uzanayim cok cabuk akiyor fitil sonra tekrar yazisiriz...
:))))) ya gerçekten herkezi ayağı diktim kusura bakmayınaklımda artık devlet canım..eeee peki sen tedavine devam ediyomusun ne durumdasın ..inşallah hamile kalmışındır ve kucağındadır bebişin yada karnında.diğer arkadaşı bende merak ettim yazmadı sonucunu yaa.
canlarım tüm islam aleminin mübarek kandili hayırlara vesile olsun diyorum ve bugün kan testimi yaptırıyorum allahın izni ile.yani 11.gün oluyor tabi benim adet belirtilerim son safhada ha oldum ha olucam:)))sinirden gülüyorum geçen seferde 1gün kan verdikten sonra oldumda o yüzdendeli ye sarmamak elde değil..
Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine seni vede tüm bebek isteyen güzel anne adaylarini hayirli vede saglikli evladlarla
müjdelesin.........
Canim bu Mübarek günde Rabbim bana mucizemi verdi 931 cikti bhcg sonucum mutluluktan cildirmak üzereyim darisi basina gülüm
fitil almis uzanirken sen aklima geldin ve hemen sonucu yazmak icin kalktim tekrar uzanayim cok cabuk akiyor fitil sonra tekrar yazisiriz...
canım ben 4 gun once negatıf oldugunu ogrendım malesefen erken 2 ay sonra yenı deneme dedı dr um ılk denememdı bu benım bakalım rabbım bır sonrakı denemeye nasıp etsın ınsallah..ıcıme guzel doguyor senın sonucun ınsallah pozıtıf olur canım..2.denemen sanırım bu senın insallah guzel haberını alalım yarın..:) umut olsun bızlere
herkesin kandilini kutluyorum ve diliyorum ki test sonucun hem seni hem de bizi mutlu etsin
canım bende 2 ay ara verdikten sonra dondurulmuşumla bu ay denedim.dinlenmiş rahim çok daha iyiymiş.ve daha önce işlam görmüş pozitif yada negatif olsun tutma açısından çok yüksek haberin olsun canım.2 ay ne ki.git dinlen kafanı dinle sonra gel buraya hamileyim bende de olurmu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?