KANDIRILAN KADINA MESAJ ATIP GERÇEKLERİ SÖYLEMELİ MİYİM?

ya ben ablaya gerçekten çok üzüldüm.bir de hastanede nelere şahit oluyorum bir bilseniz.kandırılması aşırı aşırı üzücü.yoksa öyle işsiz,başkasının hayatına burun sokma amacım asla olmaz.gördüklerimden ötürü çok içselleştirdim de.bu ortamda saf kalmak,saf insanı görmek çok zor

hastane ortamında olunca bu tip bir şeyi de duyunca artı olarak üzüldüm.hiçbir kadının duyduğum gördüğüm şeylerini yaşamasını istemiyorum o yüzden

belki de dediğiniz gibidir.nereden bileceğim dr ablanın da buna razı olmadığını,çok doğru

bakın aylardır hastane ortamındayım.nasıl olaylara şahit oldum,nasıl ablalara neler yapıyorlar cidden durum kötü.şimdi de bunu bilip durmak aşırı üzdü beni.aktif olarak da kadınların kandırıldığı aldatıldığı şeylere şahit olduğum için biraz etkiledi beni.yoksa bana ne insanların özel hayatından.burada bana fütursuzca sanki işsizmişim gibi sallayanlar beni anlayamaz.Allah hiçbir kadını şahit olduklarımla sınamasın cidden.her şeyi anlatamam iş hayatu gizliliği açısından.ama bunu bilmeniz yeterli.

yok bilgiler kesin.kişiler ve olaylar kesin olmasa zaten gelip de buraya neden yazayım,kendim gereksiz şüphe ettiğim şeyi kimseye anlatmam

Dedikodu yerine kendi hayatınıza odaklanın. Arkadaşlarınızla toplanıp başkalarının özel hayatlarına bu kadar kafanızı yormayın. Kandırılması üzücü umarım farkeder.

ağır işsizlik belirtisi şu konuşulanlar. o onu demiş bu bunu demiş. üstteki bi arkadaş da söylemiş. bu hikayede tek tanıdığınız arkadaşınız. onun söylediklerinden bir şeyler çıkarmışsınız. sağlığımız kimlere emanet hahdnfnnf

hastane ortamında olunca bu tip bir şeyi de duyunca artı olarak üzüldüm.hiçbir kadının duyduğum gördüğüm şeylerini yaşamasını istemiyorum o yüzden
Biz de istemeyiz de olayı birebir görmemişsiniz ve tanımadığınız insanlar bunlar söylemek size düşmez. Doğruluğundan bile emin olamazsınız bu şekilde

sağlığımızı sana emanet ederiz

Kimin eli kimin cebinde belli değil bu nasil anlatim doktor hanim?

Biz de istemeyiz de olayı birebir görmemişsiniz ve tanımadığınız insanlar bunlar söylemek size düşmez. Doğruluğundan bile emin olamazsınız bu şekilde
teşekkür ederim iyi cevaplarınız için.burada çoğu insanda yok bu şekilde adap kuralları.onu fark ettim

Kimin eli kimin cebinde belli değil bu nasil anlatim doktor hanim?
ancak bu şekilde en basit haliyle anlatabildim.hastane ortamı daha kötü maalesef.bu şekilde kadınlar nasıl kandırılıyor bir bilseniz,keşke hepsi gerçekleri bilse.

Ben yetişkin insanların işlerine karışmıyorum. Ne düşündüğünü nasıl bir insan olduğunu bilemem. Belki de o da tencere kapak. Belki herşeyi biliyor. Ya da yetişkin bir insan öğrenmesi gerekiyor diyorum bişeyler yaşaya yaşaya. Cocuk veya hayvanları korumaya çalışıyorum. Ya kavga ediyorum, ya da gerekli yerlere şikayet ediyorum

Size de karışmamanızı tavsiye ederim

yok bilgiler kesin.kişiler ve olaylar kesin olmasa zaten gelip de buraya neden yazayım,kendim gereksiz şüphe ettiğim şeyi kimseye anlatmam
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Dr kıza "Merhaba ben candyşeker, sizin çıktığınız erkek arkadaşınız var ya , mimar olan, ben onun çalıştığı işyerindeki iş arkadaşının arkadaşıyım, X iş arkadaşına herşeyi anlatmış, o iş arkadaşı da benim arkadaşım oluyor ya, o da bana anlattı. X seni kandırıyor, seninle paran için evlenecek. Bir de sizin ne kadar süredir çıktığınız konusunda benim arkadaşıma hep yalan söylüyor. Bir meslektaşınız olarak ve bir hemcinsiniz olarak sizi uyarmak istedim, iyi günler"

Hiç bulaşma uzak dur.
İlişkilerde ve evliliklerde konu aldatma dahi olsa (kadın erkek fark etmeksizin) kendi abin ablan kardeşin söz konusu değilse hiçbir şeye karışma. Sonunda kötü sen olursun. Hatta bazen adamda ya da kadında gözü vardı diye iftira durumları bile yaşanabiliyor. Bu durumların birçok örneği var.

Belki karşı taraf da aynı düşüncededir. Herkes aşk evliliği yapmıyor ki belki kız da eve 2 maaş girsin, evlenmiş olayım tek yaşamadım vs gibi sebeplerle evleniyordur. Bir de kandırılan kadın vardır elbet ama inan ki bazı kadınlar da görmezden geliyor. Bu kadar empati yapma bence.
Bir de bazı erkekler iş yerinde sevgilisini çok da sallamıyormus pek de aşık değilmiş ama karşı taraf kendiyle evlenmek için yanıp tutuşuyormuş gibi gösteriyor. Muhtemelen kızın yanında heyecandan elini ayağını nereye koyacağını bilmiyordu iş yerinde benle evlenmek istiyo da ben yüz vermiyorum triplerine giriyor.

`