- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
Arkadaşlar merhaba, düşüncelerinizi öğrenmek istediğim bir konu var. Biz kirada oturuyoruz. Kb bize evlenmeden önce ev alacağını söylemişti. Bir süre kirada idare edin dedi. Neyse biz bekliyoruz. Bize ev aldı. Ama daha geçmedik. Öğrendim ki güya bize diye aldığı evi kendi üzerine yapmış. Eşim de bunu biliyormuş. Ben size deyince eşimin olacak ev sandım. Ben bunda bir hak iddia etmiyorum. Öfkelendiğim nokta evlenmeden önce böyle bir söz verdi. Şimdi benim ailem bu durumu öğrense çok kızarlar. Ayrıca kızlar düğünde takılan takılarımı da aldılar. Ben de bizim evimiz diye verdim. Bilseydim vermezdim. Şimdi ben takılarımı Kb mı vermiş oldum diye üzülüyorum. Eşim de arabasını sattı bu ev için. Ama bu ev kb mın. Bizim değil. Kendisi çok ama çok cimri birisi. Çok iyi yönleri de var ama kandırıldığımı düşündükçe çok soğuyorum onlardan. Lütfen bana bir fikir verin. Eşime bu durumu soramıyorum çünkü en ufak bir söz etsem kavga çıkarıyor. Onların tarafını tutuyor. Benim babam yok arkamda duracak, rahmetli oldu. Annem hasta ve yaşlı. Bunu bilerek beni kandırdıysa bu çok zoruma gidiyor..