- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Şunu düşünüyorum ben bilmiyorum diğer arkadaşlarda bana katılır mı?aslında onun annesinde ve eski sevgilinde olmayan o yürek,o güzellik sende var buna inaniyorum ben.Seni kaybettiklerine yansınlar. Sen aslında kendini şanslı olarak gör ucuz atlatmışsın.Eminim yüreğinin bu güzelliğiyle karşına öyle biri çıkacak ki o zmn çok mutlu olacaksın.Bu hep böyledir.:kedi:
Bende minyon tipli bir bayanım. Bana gelen taliplerden bir tanesi boyumu kilomu sorun eetmedi oğlunu istediği sadece bu şehre gelmekmiş annesinde tembih etmiş ama anne sigortalı bir işte çalışan bayan bulda bende bu köyden bu şehre geleyim. Düşünsene oğlu zahmet edipte tanışmayı bile gelmedi. ben bir oğluma söyleyim kabul ederse diyeBu annenin 2 kez gelişi ilk gördüğünde saçlarım uzundu. 2 kez geldiğinde sçlrım kısaydı bu sefer kadın beni beğenmedi ne komik değil mi?
pabucum öğretmeni olsan ne olmasan ne ben zaten iş sıkıntısı çekiyorum kadın gelmiş yüzüme sigortalı çalışsaydın keşke demez mi? onu geçtim 2 kz gelip neden işsizliğimi yüzüme vurusun.. : Ha şimdi sigortalı çalışıyorum valla gelsen direk yerin dibine sokarım hem anasını hem oğlunu hiç acımam :)))
Şunu düşünüyorum ben bilmiyorum diğer arkadaşlarda bana katılır mı?aslında onun annesinde ve eski sevgilinde olmayan o yürek,o güzellik sende var buna inaniyorum ben.Seni kaybettiklerine yansınlar. Sen aslında kendini şanslı olarak gör ucuz atlatmışsın.Eminim yüreğinin bu güzelliğiyle karşına öyle biri çıkacak ki o zmn çok mutlu olacaksın.Bu hep böyledir.:kedi:
Geçmiyor kızlar acısı, böyle içimde yara sürekli... günler tekdüze heyecansız hevessiz geçiyor, ne kimseye güvenebileceğim, ne seveceğim aklıma geliyor... öyle sıkıntılı öyle daralmış vaziyetteyimki allah sonumu hayır etsin, benim gibi inançlı biri bile isyan eder oldu, alemden aleme gezen, içkisiz günü geçmeyen, yalan söyleyen, alnı seccadeyle buluşmamış insanlar bile çok mutlu, yanlarında nasıl temiz güzel onları seven insanlar var, öyle üzülüyorumki, sanırım üzüntüden kanser falan olacağım :gitme:
yuh diyorum ancak... ama sizin adiniza sevindim acikcasi. boylesi karakteri oturmamis, kolay manipule edilir bir insana omrunuzu adayacaktiniz. simdi asil yuzunu gostermesi iyi olmus. lutfen bundan onceki sevgisine fln da aldanmayin. bu adamin ozgun kararlari olmadigina inaniyorum. buyuk ihtimal sizin sevginize karsilik seviyordu yani sizi yansitiyordu size. sonra annesi pat diye birsey soyleyince onun fikirlerini benimsedi. yani gordugunuz gibi ortada ona ait birsey yok. ayna gibi karsidaki ne verirse onu yansitiyor. yazik...ama size degil. sizin icin sevindim sonuc olarak. bu acilar uzun surmeyecek. bir gun uyandiginizda iyi ki bitmis diyeceksiniz. iyi tarafindan bakin. boyle biriyle evlenmis olsaniz daha mi iyi olcakti..kim ne dese arkasindan giden bir adam... bu yasananlari bir deneyim olarak gorun.. Allah iyilerle karsilastirsin bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?