- Konu Sahibi LivreAmour
-
bu kandırılmak değil kilmaz: siz kandırılmak görmemişsiniz, ayakta uyutulmak, enayi yerine konmak görmemişsiniz, senelerce bir yalanla yaşatılmak görmemişsiniz lmaz: kandırılmış falan değilsiniz siz .. siz sevilmemişsiniz , sayılmamışsınız.. szi göklerde uçtuğunuzu çok iyi bir ilişkiniz olduğunu sanmışsınız. adam sizi yürekten sevmemiş ki sevseydi eğer ne kilo ne aile dostu ne bilmem ne böyle ufak şeylerin dolduruşuna gelir de terkederdi sizi .. :1closedeyes:
acınızı çekin , üzülün,kahrolun yapıcak başka hiçbişeyiniz yok.. kim ne derse desin hiçbir söz zaten avutmaz ki sizi şimdi :1closedeyes: bir zaman sonra ucuz kurtulduğunuz için şükür dualarına başlayacaksınız.. en önemli şey bunu kabullenebilmek :teselli: şimdi acınızı yaşamaya bakın, ve kurtulmanın yollarını aramayın bulamayacaksınız.. sadece zaman !!
Ömürlük gelmeyebilir çoğu kimse hayatlarımıza, bunu kabullendimde, nasıl sevgisine inanabildim, oysaki insanları tanıdığımı düşünürdüm, hayat tecrübem sıfırmış demekki, yada çok iyi bir oyuncu ile karşı karşıya kaldım, geçecek değilmi? Buna inanmam lazım :1no2:
sen edeceğin bedduayı öyle güzel etmişsin ki..
merak etme öyle birisi çıkacak ki onun karşısına,utançtan insan içine çıkamayacak...
hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah...
demek ki Allahın sevilen kuluymuşsun ki,bir an önce defetti başından...
şükret bence...
Ömürlük gelmeyebilir çoğu kimse hayatlarımıza, bunu kabullendimde, nasıl sevgisine inanabildim, oysaki insanları tanıdığımı düşünürdüm, hayat tecrübem sıfırmış demekki, yada çok iyi bir oyuncu ile karşı karşıya kaldım, geçecek değilmi? Buna inanmam lazım :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?