Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.215
423
Hayattaki en büyük çıkmazım çabuk sevmek, çabuk güvenmek... Yaklaşık 4 ay önce başlayan ilişkimde bu 4 ay boyunca göklerde gezdim, tüm taşların yerine oturduğu, onunla anlam kazandığımı düşündüğüm, kafamda hiç soru işareti kalmayan bir ilişkiydi. Ekim gibi nişanlanıp, ocakta evlenmeyi düşünüyorduk, gözlerinde yüreğinde o kadar hissediyordumki sevgisini, sözleriyle de bunu kanıtlıyordu sanki... Askerdi, aileme delice bağlı olmama rağmen sevgisi yüzünden memleket memleket dolaşmaya razıydım, sürekli akıl aldığı resmen ona bağımlı yaşadığı bir abisi(aile dostu) vardı, onun ültimatomlarını kabullenmiş, hayatımızın tam merkezinde olmasına ses çıkarmıyor olmuştum.Eskiden burnundan kıl aldırmayan, burnu yere düşse kaldırıp almaya tenezzül etmeyen, güçlü, iradesi kemik gibi sağlam ben resmen öl dese ölecek konumdaydım. Çok fazla dini yönü kuvvetli biriydi, bende 5 vakit namazımı kıldığım halde, yinede beni dini yönden zayıflıkla suçluyordu, ki rabbime inancım herzaman su götürmez bir şekilde tamdır. Gecelerce ağlayıp yalvarıyordum allahıma şu aile dostu abisi bu kadar müdahale etmesin bize diye. En sonunda 4 gün önce annesi telefonda doldurmuş bunu, kiloluyum ben ve bu ara vermeye başladım, haftanın 5 günü havuza gidip yüzüyorum, neyse oooo oğlum çok kiloluysa kalsın demiş benim için. Düşünebiliyormusunuz pazardan elma armut alır gibi, yaa kiloluysa kalsın ozaman... Ya benim yüz güzelliğim, ruhumun temizliği, allah inancım, dürüstlüğüm, ailem, tahsilim hiçmi önemli değildi yaaa. Ben bilgisayar mühendisiyim, pırlanta gibi bir ailem, sevdiğim bir işim ve bir dünya arkadaşım var. Tüm arkadaşlarımdan soyutlamıştım kendimi, 8 yıldır kardeşim dediğim çocukla görüştürmüyordu beni, inanılmaz dışa dönük sosyal biriyken, bu 4 aydır asosyal biri oldum...Şimdi de annesi bu lafları ettikten sonra soğumuş benden, beni rahat bırak diye mesaj attı az önce... Dilerim yüce rabbimden öyle birini çıkarsınki rabbim karşısına utançtan yüzünü yerden kaldıramasın. Ellerimden tutun kızlar , yardımınıza ihtiyacım var...Yoksa düşeceğim, ölürcesine ağlıyorum 2 gündür, tükendim...

boşver cnm bnm demekki kısmetin değilmiş eminim daha iyilerine layıksın seni sevcek insan yüregini sevmeli önce dış görünüş çok sonraları geliyorr

yuh diyorum ancak... ama sizin adiniza sevindim acikcasi. boylesi karakteri oturmamis, kolay manipule edilir bir insana omrunuzu adayacaktiniz. simdi asil yuzunu gostermesi iyi olmus. lutfen bundan onceki sevgisine fln da aldanmayin. bu adamin ozgun kararlari olmadigina inaniyorum. buyuk ihtimal sizin sevginize karsilik seviyordu yani sizi yansitiyordu size. sonra annesi pat diye birsey soyleyince onun fikirlerini benimsedi. yani gordugunuz gibi ortada ona ait birsey yok. ayna gibi karsidaki ne verirse onu yansitiyor. yazik...ama size degil. sizin icin sevindim sonuc olarak. bu acilar uzun surmeyecek. bir gun uyandiginizda iyi ki bitmis diyeceksiniz. iyi tarafindan bakin. boyle biriyle evlenmis olsaniz daha mi iyi olcakti..kim ne dese arkasindan giden bir adam... bu yasananlari bir deneyim olarak gorun.. Allah iyilerle karsilastirsin bundan sonra...

Amin çok teşekkür ederim kızlar, kalbimi bir mengeneyle iki tarafından sıkıp kıstırıyorlar , anlatamıyorum yaşadıklarımı, üstelik çirkin bir hatun da değilim ben yaa, etrafımdaki insanları bildiğinden ve kaybetme korkusu yaşadığından tüm arkadaşlarımdan soyutladı beni, şimdi görüşebileceğim hiçbir arkadaşım kalmadı çevremde... Nasıl bu kadar kör oldum, büyülenmiş gibiyim anlatamıyorum. Bunları söyledikten sonra birde bana, hayatım sen zaten güzelsin birde biraz zayıflayınca ben insanlarla nasıl uğraşacağım diyordu... Rabbime çok bağlıydı ya , onu allahıma havale ediyorum, canımı çok yaktı, ama allahımın terazisi asla şaşmaz, ''ol derse, olur...'' bu dünyada hesaplaşamazsak ahirette mutlaka hesaplaşacağız, o ana kadar hakkımı helal etmiyorum :Saruboceq:

Aslında verilmiş sadakan varmış , dört ayda görmüşsün yüzünü.Arkadaşlar da belirtmiş zaten manipüle edilen biri ile birlikte olma zaten...
Üzülürsün belki şuan ama düşün hayatına bu kadar karışan biri ile yaşamak çok zor .Seni kilolarınla sevip beraber değilmi bu arkadaş peki? Biri kilonla alakalı bişey deyince değişiyor fikri , hayret doğrusu .
Senin inancını sevgilinde olsa kimse sorgulayamaz benim fikrimce.Sen dindar olabilirsin ya da o ya da her ikinizde uzar gider bu olasılıklar buna göre sevilmez ki insan .Ama şu doğru olabilir düşünür insan bu şartlarda mutlu olamam der ayrılır en kötü karşısındakini yargılayarak değiştirmeye çalışmaz.En gıcık olduğum konudur bu boşver ikili ilişki yaşayabileceğin birisiyle arkadaşlık yap , abisi ne karışır ya ikili ilişkiye ..
Birey olamayan adam mısıra şah olsa kafanı dönüp bakma güzelim.

ne demek ya kiloluysa bırak ne demek allahından bulsun anasıda oğluda boşver canım sen dua et hayırlısını dile alahtan
şimdi olaylar sıcak canının yanması çok normal ama geçecek ve birgün ben bu adam için mi ağladım diyeceksin emin ol sen allaha havale et onu oda bulur belasını

Ben birde şuna takıldım annesi velev ki böyle bişey dedi diyelim .
bunu sana neden yansıtıyor ki ?Basbayağı kişiliği oturmamış ve karşısındaki insana saygısı yok bence
Hey allahım bu erkekler çok tuhaf gerçekten :-((
Üzülme sakın mesleğin var , ailen var eminim karşına çok iyi insanlar çıkar .
Allah yardımcın olsun canım

Bence çok iyi olmuş. ıyi ki de böyle bir bahane çıkmış. Seni bu kadar çevrenden soyutlayan, değiştirmeye çalışan bir insanla nasıl mutlu olacaktın ki? ıleride büyük yaşayacağın mutsuzluklardan dönmüşsün. Verilmiş sadakan vamış.

Ben çok fazla soru soruyormuşum, kabullenme huyum yokmuş benim. Ters gelen olayları elbetteki sorgulayacağım ya!!! En çokta kul hakkından bu kadar korkan birinin bunu yapması beni paramparça etti... Ayrılırken ''kul hakkından bu kadar korkuyordun ya, beni nasıl bu kadar kandırabildin-nasıl bu derece kör olabildim- sana kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Şimdi bu dünyada gönlünce yaşa, ben ayaklarına bağlı olmayayım, beni istediğin gibi güdemedin değil mi? Sen aklı fikri kıt- sen höt dediğinde sinecek, pasif sadece evde söz dinleyen bir hizmetçi arıyormuşsun demek. yüce rabbim tüm kötülükleri yağdırsın üzerine ahirette hesaplaşana kadar'' dedim ve çantamı kaptığım gibi kalktım masadan...

Canım benim bu kadar üzme kendini yıpratma,gerçekten bir gün bütün bunlara değmediğini anlayacaksın.

Başkalarının ağzının içine bakan bi insanla bir ömür geçmez zaten,ilerde kimbilir ne büyük sıkıntılar yaşayacaktın,hakkında hayırlısı değilmiş bence.

sen öylesinden kork herkesin inancı kendinedir yok korkarım yok ederim bu konuda sürekli kendini övenden korkacaksın ben buna eminim bir ben çok namusluyum diye başkasına mana bulandan birde dindanırım diye saman altından su yürütenlerden korkacaksın verilmiş sadakan varmış

keske yanında olabilsemde sana sımsıkı sarılabilsem...eminim yazacagım bircok kelimeden daha iyi gelecektir...

canım benim

Hala sevdiğim için kahroluyorum, bütün bu yaptıklarına rağmen-söylediklerine rağmen, sevgisinin azalması lazım içimde... Ama olmuyor, herzamankinden fazla ihtiyaç duyuyorum, regl olmama 7 gün varken stresten erken oldum, gözlerim kıpkırmızı , sağ gözüm bandajlandı şişti çok fena çünkü, elimde değil, dayanamayacakmışım gibi geliyor

Allah seni o kadından gelebilecek azaplardan kurtarmış canım..
Anne kuzuları ile mutlu olmak zor. Ezilen sen olurdun.
Acın daha çok taze böyle düşünmen normal. Hayatın sonu gibi gelebilir..herşey anlamsız gelebilir..Birdaha başkası olamaz gibi gelebilir.. ama hepsi hikaye zaman herşeyin ilacı. Hatta iyiki böyle olmuş diyebilirsin.. (ki herzaman böyle olur)
sen bir bilgisayar mühendisisin tatlım şuan içinde bulunduğun durum ise tipik bir çözülesi "bug" yerimseniben

Dayanılıyo ..
Aralık gibi yaşadıklarını yaşadım, nefes alamam dedim ..
Hayat bir daha normale dönmez ama dönüyor ..
Zaman lazım ..
Herşey zamanla köreliyor ..
Sonra bir bakıyorsun geçmiş ..
Kendine zaman ver ..
Acını yaşa..
Gün gelecek acı çekmekten sıkılacaksın..

ya simdi asker esi,abisi,babasi olanlar belki kizicaklar ama... askeriyenin mantigi bu degil midir? amiriniz ne derse sorgulamadan kabul ediceksin. e sizin iliskinizde de kim as kim ust belli yani. bu felsefeyle yetismis birinden boyle davranis gormek bence cok normal.

canım regl dönemlerinde hassaslaşma,alınganlık, duygusallık, kısacası tüm duygular gereğinden XXL fazlalaşıyor kaydirigubbakcemile3 şuan o durumdasın..
biraz dışarı çık.. gez toz arkadaşların ile görüş.

Aman be canım insan nelere alışmıyor ki ((
Hemencecik azalmayacak tabi acın zamanla geçecek .
Bu kadar yıpratma kendini sakın değmez hayatta hiçbişey için bu kadar üzülmeye hele ki seni bu kadar dünyevi bişey için bırakana (
İlerde bi sağlık sorunu yaşasan hiç yanında olmaz böyle düşünen biri bide bu yönden bak olaya .

çok üzüldüm umarım hayatına çok daha iyi insanlar girer, ama sakın hayatına giren bir erkek yüzünden iyi arkadaşlarından uzaklaşma , böyle zamanlarda en çok onların desteği sayesinde ayakta kalabiliyorsun

İnsanogluna bir rahatlık, bir de çok sevilmek batar... Bundandir ki en büyük kazığı hep sevdiklerimiz atar....
Az önce bu mesajı yazdı en yakın arkadaşım, ne kadar doğru değilmi kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, allahım gönlünüzden geçen herşeyi versin inşallah, insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bu işte, merhamet ve paylaşmak... Sağolun allah razı olsun hepinizden, yüzme havuzuna yazıldım haftanın 5 günü yüzeceğim hem zayıflayacağım hemde boş vakit bulmamaya çalışıyorum kendime, arkadaşlarınla gez demişsiniz ama bu beni tüm arkadaşlarımdan soyutladı, haftalarca aradılar, onun yüzünden açamadım bile, şimdide en yakın arkadaşımdan başka kimse kalmadı etrafımda, O da antalya da zaten senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…