kandırıldım..

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
kaynanam nişanlıyken bize ev alacağını söyledi.annemler , herkes eşimin bir evi olduğunu bildiler.bende öyle... evlendikten sonra evi sahiplendi.ki zaten ev onun üstüne ama satarız dediğimde bakalım diyor.bende deliriyorum..evlenmeden önce eşimin evi var zannediyorum...şimdi düştüğüm duruma bakın..kendimi kandırılmış hissediyorum...ve o kadından artık nefret ediyorum..elimde değil..siz olsanız napardınız????

Ev alacağını söylemiş bir de eşimin evi vardı demişsiniz ???

yani eşime ev alacaklarını söylediler ama evi kendi üzerine yaptılar.siz oturun dediler .bende sorun etmedim ama sonra evi sahiplendiler..biz satalım deyince bakalım satmayın paranızı biriktirin öyle kendinize ev alın diiyorlar!

Eşiniz ne diyor bu duruma? Siz şu an o evde mi oturuyorsunuz?
Bir de ev olmasaydı evlenmeyecek miydiniz?

Is basit: Ev alma/satma islerinizi baskasina bastan birakmayacaksiniz ki böyle seyler yasanmasin. O ev meselesi olmasa esiniz ile evlenmeyecektiniz mi? Bize de esimin annesi ve babasi yüklü bir para verecekti ev almak icin,ama ben reddettim. Almak istesek aliriz zaten ilerde. Esinizin annesinin belki durumu el vermiyordur artik veya ona karsi bekledigi gibi davranilmadigindan fikir degistirmis olabilir. Bilinmez. Ama sonuc olarak esiniz ve annesi arasinda bir konu aslinda. Hesap soracak birisi varsa esiniz.

Zaten siz oturuyormuşsunuz. Var olan bir malı satmak yerine birikip yapıp bir tane daha almak daha mantıklı bence doğru söylemiş eşinizin ailesi

Benim anladığım kadarıyla seni kandıran eşin olmuş bence tepkini ona koymalısın önce..
Bir çoğumuz nişanlımızı,sözlümüzü ailemize sevdirmek için gerçekleşme potansiyeli olan durumları söyleyiveriyoruz ama teminat görmeden ailene yalan söylemesen daha iyi olurmuş şimdi ailen belki de sırt çevirecek eşine yalancı diye..

ev olmasaydı tabiki evlenecektim.çünkü eşimi seviyorum..ancak ailemde eşimin iyi bir işi olmadığı için en azından evi var deyip gönül rahatlığıyla vermişlerdi beni..bilirsiniz..sonuçta her anne baba evladını sıkıntıda görmek istemez..ama çok üzülüyorum ..kendimi kandırılmış hissediyorum.. eşim susuyor..hiç ev konusunu açmıyor..o susunca ben kavgamızı büyütüyorum..

eşim değil annesi bize oğluna ev alacağını söyledi..aslına bakarsanız kaynanam hem bizi hem oğlunu kandırmış..ama buna eşim susuyor ben sinir oluyorum..

Valla parayı onlar vermiş, tapuyu da onlar alır. Eşinizin hiç kardeşi yok mu? Belki allah korusun onlara da ev alamadan ölebilirler bile.
Zaten evde siz oturuyormuşsunuz. Kira da istememişler sanırım yazmadığınıza göre. Ben bir sorun göremedim.
Var olan evin tapusu onların üzerine diye satıp başka ev almak mantıklı değil. Hadi evi beğenmeseniz belki diyeceğim de sizin takıldığınız şey tapu.

siz çalışıyormusunuz?

Zaten siz oturuyormuşsunuz. Var olan bir malı satmak yerine birikip yapıp bir tane daha almak daha mantıklı bence doğru söylemiş eşinizin ailesi
peki insan evimiz var diyip borçlansın sonra yok efendim vermeyiz denilince sinir olmaz mı ?? eşimin ailesinin durumuda iyi..kötü olsa zaten anlayış gösteririm..zaten kaynanam ev aldık süsüne düğün zamanı herşeyi az yaptı...ev zaten alınacakrı..ve bu düğün zamanına geldi bilirek ki bahaneleri olsun....resmen kandırmaktır bu insanı...

var olan bir malı kendimiz biliyoruz..öyle dediler..istediğiniz zaman satın değiştirin dediler..ama şimdi de veremeyiz diyorlar..ben evi değiştirmek için para biriktirdim..yeniden bi ev almak için değil..resmen kandırdı kadın

çalışıyorum..ama bugün çalışırım yarın çalışamam

Bu kısmı anlamadım, neden?

Ayrıca kayınvalidenizi sevmeme sebebiniz nedir?Ev alacağım deyip almadığı için mi? Bence tüm bunlara susan ve sinen kocanızı sevmemekle başlayın tepkinize. Burada asıl suç onun çünkü.

Sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz aç değilsiniz açıkta değilsiniz biraz elinizdekinin kıymetini bilin.

Kimse size ev almak zorunda değil kandırdıysa kandırdı sizi kandıran eşiniz olsa neyse adamı darlayıp huzursuzluk yaratmanin alemi nedir cidden?

evi beğenmiyorum..benim taktığım şey tapu olsaydı evlenmeden önce niye eşimin üzerine değil derdim! onlar bana paranızı biriktirin satın değiştirin dediler ..ben sevmediğim evde 7 sene oturdum..yemedim içmedim para biriktirdim... şimdi bana veremeyiz diyor..paranızla kendinize alın diyor..öyle olsa ben baştan istediğim eve borçlanır otururdum..istemediğim evde 7-8 senem sabırla zorlukla geçti..birgün değiştirecem umuduyla...şimdi ne olacak?? kenarda 100 bin le mi ev alacağız....yeni ev hayallerimi batırdılar hiç hakkım helal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…