kandırıldım..

Vallaha bu annelerin ve babalarin isi de zor hemi.Cocuklari evlenirken baslarlar beklentiler: Yok su kadar altin alacaklar,bu kadar mal ve mülk olacak,tapular üstümüze olacak. Hersey 4/4 olacak. Ve beklentilerin altinda kalsalar vaay hallerine. Suratlarini dahi görmek istemeyiz. Bende kendi kendime düsünüyorum o yaslilara tüm bunlari yüklerken evleneceklerin elleri ne armut topluyor acaba? Kendisinim durumu olmayan bi zahmet durumu olana kadar evlenmesin veya kendini ona göre ayarlasin. Bu beklentiye girdiginiz kayinvalideler ve kayinpederler de zamaninda emek verip calisip o mallari ve paralari biriktirdiler. Söz verip simdide vazgecmisseler bununda muhakkak bir sebebi vardir.

evett.oda suçlu..onunla kavga sebibim bu zaten..ama anladığım kadarıyla annesi onuda kandırmış ..o yüzden ben kayınvalideme daha tepkiyim.. çünkü bana pintilik yaptı..nişanlılık dönemimi burnumdan getirdi..bunuda hep eve dayattılar...yani kadın işini bildi..helal olsun..artık kessen sevemem

Açıkçası konunu okurken 7 senelik evli olduğunu hiiiiç düşünmedim. Yeni evlisindir diye tahmin ettim.
Zaten bu saatten sonra da hiç bişey yapamazsın. Eşin konuşsun olmaz derlerse de arabayı altını vs peşinat yapmaya çalışın. Kimseye eyvallahınız olmasın.

Kenarda 100 bin tl mi var?
7 yıldır ne kira ödüyorsun ne bişey ustune ne guzel birikim de yapmışsın daha ne istiyorsun ki 100 bin kredi çeksen kendi paramla da gayet güzel bir ev alıp borcunuzu 5 6 senede ödersiniz. Ev de kaynana kalsın güle güle otursun boşverrrr

siz sebebi olduğunu düşünedurun..kaynanam kadar paracı birini görmedim..işini bildi..düğünde hiç bişey yapmak istemedi..evi bahane etti..allah görsün..kendisine de öyle mi yapıldı acaba..HAYIR..evide alındı.düğünüde yapıldı.bana düğün bile yapmak istemedi be.istediğim gelinlik 300 tl fazla diye almadı.gerçi bende suç bu cimri insandan da ev vermesini bekledim..senelerce..hiç affetmicem..kandırdı beni.

Pardon da hangi haktan bahsediyorsunuz siz???

İnsanlar ev alıcaz demiş almış oturtmuş.Beğenmiyorsanız daha iyisini kendiniz alırsınız.

Mezara götürecek halleri yok gene size kalacak zaten.

Benim de iki çocuğum var.Aynı görüşteyim sağlığımda tapu teslim etmem.Benim varım yoğum onların ben gidince

onlara kalacak zaten.Benim derdim onları korumak.Zira yaşadığım şu hayatta gördüm ki 40 lı yaşlardan önce

pek mal kıymeti bilinmiyor.

tabi en başta sağlık olsun ve biz güzel geçinelim ama arkadaşlar insanın içine oturuyor.kendini kandırılmış hissediyorsun.annem babam bile bana kandırdılar seni diyor..ama sen seçtin diyor..çok zoruma gidiyor çok

Eee kadın yalan söylememiş, siz kullanıyorsunuz işte evi yine. Neden eşinize versin tapusunu, hemen satmayı düşünüyorsunuz bak şimdiden. Yarın bigün olmasın ama boşansanız eşinizin ailesinin parasıyla alınmış eve siz de ortak alacaksınız, bu hak mı? Sizin aileniz size ev alsa üzerinize yapar mıydı, hiç sanmam.

Tamam da evi onlar odeyip almadi mi?
Bu kadar yildir o para biriktiyse,bedava oturdugunuz icin olmus farkinda misin?
Baska kardesleri yokmu? Varsa onlarinda hakki oyuzden sordum.
Bence anne babalar en iyisi kimseye ölmeden tapu falan vermesin.

Sizi sevmemesi kendine göre bir sebeb olabilir. Bazi anne ve baba oglum ilerde bize bakar diye ümit eder ve ona göre onlara yardim eder. Sonra beklentilerin bosa cikacaklarini fark ediyor ve en azindan malimiz ve paramiz idare edebildigimiz kadar bizde kalsin diye yardimlarini keserler. Cok görünen bir durum etrafta. Bu kadar sinirlenip kin tutacaginiza degmez. Ayrica ev dediginiz kadar kötü ise zaten cok para etmezdi satsaniz bile. Sonuc olarak ikinizde calisiyorunuz. Kendiniz alabilirsiniz yani.

ev almayı kolay zannediyorsunuz herhalde..biz büyük şehirde oturuyoruz ve bursa evler en az 350 -400 bin .benim şuan oturduğum evse eski bina en fazla 180 eder.anladınız mı? maaşımız o kadar yüksek değil..gelirimiz kredi çekmemize angel..anlatabildim mi??

Kusura bakmada ev için evlendıysen en basta hata yaptın koçan çalışsın sen çalış evınızı kendınız alın kımseyede minnet etmeyin ..

Yahu bırakıcaksın artık geçmişi. Ev onun sonuçta parasını zamanında sen versen tamam kandırıldık dersin içine oturur da bi söze ne bakıyosun ona bel bağlıyosun ki?
Benim kendi annem evlenirken ev alıcam sana diyodu senelerce. İş ciddiye binince 2 ay kiradaki eve satılık tabelası koydu, teklifleri beğenmedi. Evden vazgeçti kaldırmış da tabelayı. Beni kandırdın diye kavgamı edeyim. Ev onun para onun..

Ev almışlar beğenmeseniz de kira vermeden 7 yıl oturmuşsunuz. Hala sizden kira talep etmiyorlar ama siz satamadığınız için onlardan nefret ediyorsunuz.

Şükürsüzlük bu olsa gerek..
tabii canım benim en güzel yıllarımı sevmediğim eve bağlayarak geçirmeme sabep olanlar"ev verdik nasılsa" deyip içleri rahat kendileri mis gibi otursun.evin sorunumu bitti?kira versem aynı masrafı karşılardım ..bilseydim böyle olacağını hiç minnet duymaz kiraya göçerdim.!

Bursayı gayet iyi bilirim.Ben anladım da geliriniz yetmiyorsa elinizdekine razı geleceksiniz bu kadar basit.

Ya hiç almasalardı ne yapacaktınız.Herkesin hayalleri var ama bir de gerçekler var.

Gerçeğinize göre yaşarsanız mutlu olursunuz.

E çıksaydınız madem bu kadar şikayetçiyseniz.

Kusura bakmayın ama hala aynı fikirdeyim. İnsanlar ne zor şartlar altında kira ödeyip bir oda olsun benim olsun derken sizin bu tutumunuz bana yanlış geliyor.

Ev vaadi olmasaydı eşinizle evlenmeyecek miydiniz?

Eğer ev başkasının olsaydı emin olun ki kira verirdiniz :) Ayrıca hiçbir anne baba çocuğuna ev almak zorunda değil. O kadar emek verip kendi paralarıyla sizin geleceğinizi güvenceye almak için ev almışlar, bu da size dert olmuş. Almayadabilirlerdi.

Tamam da evi onlar odeyip almadi mi?
Bu kadar yildir o para biriktiyse,bedava oturdugunuz icin olmus farkinda misin?
Baska kardesleri yokmu? Varsa onlarinda hakki oyuzden sordum.
Bence anne babalar en iyisi kimseye ölmeden tapu falan vermesin.

sana evlenirken ev sizin densin..evlen sonra kusura bakma..ev bizim..ne güzel dünya ya .KANDIRMAK DEĞİLDE NE BU?? BU KADAR İYİMSER OLMAYIN ALLAH AŞKINA..MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNEDE BAKIN LÜTFEN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…