- 3 Şubat 2018
- 25.778
- 110.914
- 598
evett.oda suçlu..onunla kavga sebibim bu zaten..ama anladığım kadarıyla annesi onuda kandırmış ..o yüzden ben kayınvalideme daha tepkiyim.. çünkü bana pintilik yaptı..nişanlılık dönemimi burnumdan getirdi..bunuda hep eve dayattılar...yani kadın işini bildi..helal olsun..artık kessen sevememBu kısmı anlamadım, neden?
Ayrıca kayınvalidenizi sevmeme sebebiniz nedir?Ev alacağım deyip almadığı için mi? Bence tüm bunlara susan ve sinen kocanızı sevmemekle başlayın tepkinize. Burada asıl suç onun çünkü.
Açıkçası konunu okurken 7 senelik evli olduğunu hiiiiç düşünmedim. Yeni evlisindir diye tahmin ettim.evi beğenmiyorum..benim taktığım şey tapu olsaydı evlenmeden önce niye eşimin üzerine değil derdim! onlar bana paranızı biriktirin satın değiştirin dediler ..ben sevmediğim evde 7 sene oturdum..yemedim içmedim para biriktirdim... şimdi bana veremeyiz diyor..paranızla kendinize alın diyor..öyle olsa ben baştan istediğim eve borçlanır otururdum..istemediğim evde 7-8 senem sabırla zorlukla geçti..birgün değiştirecem umuduyla...şimdi ne olacak?? kenarda 100 bin le mi ev alacağız....yeni ev hayallerimi batırdılar hiç hakkım helal değil
siz sebebi olduğunu düşünedurun..kaynanam kadar paracı birini görmedim..işini bildi..düğünde hiç bişey yapmak istemedi..evi bahane etti..allah görsün..kendisine de öyle mi yapıldı acaba..HAYIR..evide alındı.düğünüde yapıldı.bana düğün bile yapmak istemedi be.istediğim gelinlik 300 tl fazla diye almadı.gerçi bende suç bu cimri insandan da ev vermesini bekledim..senelerce..hiç affetmicem..kandırdı beni.Vallaha bu annelerin ve babalarin isi de zor hemi.Cocuklari evlenirken baslarlar beklentiler: Yok su kadar altin alacaklar,bu kadar mal ve mülk olacak,tapular üstümüze olacak. Hersey 4/4 olacak. Ve beklentilerin altinda kalsalar vaay hallerine. Suratlarini dahi görmek istemeyiz. Bende kendi kendime düsünüyorum o yaslilara tüm bunlari yüklerken evleneceklerin elleri ne armut topluyor acaba? Kendisinim durumu olmayan bi zahmet durumu olana kadar evlenmesin veya kendini ona göre ayarlasin. Bu beklentiye girdiginiz kayinvalideler ve kayinpederler de zamaninda emek verip calisip o mallari ve paralari biriktirdiler. Söz verip simdide vazgecmisseler bununda muhakkak bir sebebi vardir.
evi beğenmiyorum..benim taktığım şey tapu olsaydı evlenmeden önce niye eşimin üzerine değil derdim! onlar bana paranızı biriktirin satın değiştirin dediler ..ben sevmediğim evde 7 sene oturdum..yemedim içmedim para biriktirdim... şimdi bana veremeyiz diyor..paranızla kendinize alın diyor..öyle olsa ben baştan istediğim eve borçlanır otururdum..istemediğim evde 7-8 senem sabırla zorlukla geçti..birgün değiştirecem umuduyla...şimdi ne olacak?? kenarda 100 bin le mi ev alacağız....yeni ev hayallerimi batırdılar hiç hakkım helal değil
tabi en başta sağlık olsun ve biz güzel geçinelim ama arkadaşlar insanın içine oturuyor.kendini kandırılmış hissediyorsun.annem babam bile bana kandırdılar seni diyor..ama sen seçtin diyor..çok zoruma gidiyor çokAçıkçası konunu okurken 7 senelik evli olduğunu hiiiiç düşünmedim. Yeni evlisindir diye tahmin ettim.
Zaten bu saatten sonra da hiç bişey yapamazsın. Eşin konuşsun olmaz derlerse de arabayı altını vs peşinat yapmaya çalışın. Kimseye eyvallahınız olmasın.
siz sebebi olduğunu düşünedurun..kaynanam kadar paracı birini görmedim..işini bildi..düğünde hiç bişey yapmak istemedi..evi bahane etti..allah görsün..kendisine de öyle mi yapıldı acaba..HAYIR..evide alındı.düğünüde yapıldı.bana düğün bile yapmak istemedi be.istediğim gelinlik 300 tl fazla diye almadı.gerçi bende suç bu cimri insandan da ev vermesini bekledim..senelerce..hiç affetmicem..kandırdı beni.
ev almayı kolay zannediyorsunuz herhalde..biz büyük şehirde oturuyoruz ve bursa evler en az 350 -400 bin .benim şuan oturduğum evse eski bina en fazla 180 eder.anladınız mı? maaşımız o kadar yüksek değil..gelirimiz kredi çekmemize angel..anlatabildim mi??Pardon da hangi haktan bahsediyorsunuz siz???
İnsanlar ev alıcaz demiş almış oturtmuş.Beğenmiyorsanız daha iyisini kendiniz alırsınız.
Mezara götürecek halleri yok gene size kalacak zaten.
Benim de iki çocuğum var.Aynı görüşteyim sağlığımda tapu teslim etmem.Benim varım yoğum onların ben gidince
onlara kalacak zaten.Benim derdim onları korumak.Zira yaşadığım şu hayatta gördüm ki 40 lı yaşlardan önce
pek mal kıymeti bilinmiyor.
Kusura bakmada ev için evlendıysen en basta hata yaptın koçan çalışsın sen çalış evınızı kendınız alın kımseyede minnet etmeyin ..yani eşime ev alacaklarını söylediler ama evi kendi üzerine yaptılar.siz oturun dediler .bende sorun etmedim ama sonra evi sahiplendiler..biz satalım deyince bakalım satmayın paranızı biriktirin öyle kendinize ev alın diiyorlar!
Yahu bırakıcaksın artık geçmişi. Ev onun sonuçta parasını zamanında sen versen tamam kandırıldık dersin içine oturur da bi söze ne bakıyosun ona bel bağlıyosun ki?tabi en başta sağlık olsun ve biz güzel geçinelim ama arkadaşlar insanın içine oturuyor.kendini kandırılmış hissediyorsun.annem babam bile bana kandırdılar seni diyor..ama sen seçtin diyor..çok zoruma gidiyor çok
tabii canım benim en güzel yıllarımı sevmediğim eve bağlayarak geçirmeme sabep olanlar"ev verdik nasılsa" deyip içleri rahat kendileri mis gibi otursun.evin sorunumu bitti?kira versem aynı masrafı karşılardım ..bilseydim böyle olacağını hiç minnet duymaz kiraya göçerdim.!Ev almışlar beğenmeseniz de kira vermeden 7 yıl oturmuşsunuz. Hala sizden kira talep etmiyorlar ama siz satamadığınız için onlardan nefret ediyorsunuz.
Şükürsüzlük bu olsa gerek..
ev almayı kolay zannediyorsunuz herhalde..biz büyük şehirde oturuyoruz ve bursa evler en az 350 -400 bin .benim şuan oturduğum evse eski bina en fazla 180 eder.anladınız mı? maaşımız o kadar yüksek değil..gelirimiz kredi çekmemize angel..anlatabildim mi??
E çıksaydınız madem bu kadar şikayetçiyseniz.tabii canım benim en güzel yıllarımı sevmediğim eve bağlayarak geçirmeme sabep olanlar"ev verdik nasılsa" deyip içleri rahat kendileri mis gibi otursun.evin sorunumu bitti?kira versem aynı masrafı karşılardım ..bilseydim böyle olacağını hiç minnet duymaz kiraya göçerdim.!
Tamam da evi onlar odeyip almadi mi?
Bu kadar yildir o para biriktiyse,bedava oturdugunuz icin olmus farkinda misin?
Baska kardesleri yokmu? Varsa onlarinda hakki oyuzden sordum.
Bence anne babalar en iyisi kimseye ölmeden tapu falan vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?