- 20 Nisan 2007
- 4.058
- 10.462
- 733
- 45
- Konu Sahibi birgunbahargelecek
-
kesinlikle ayril ve arkana bakma. simdi yok vazgectik derler yine gelirler. Allah belasini versin boyle ailelerin.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar
Ayrılmak nişan atacaksın bu kadar netKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
ayrica evet anneni de istemiyorum seni de istemiyorum de.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Kafayı yemişler ana oğul ne okudum benKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Nişanı atacağımYarın gelir vazgeçtik der kandırırlar yine seni. Sakın ikna olma. Kötü evlilik garantisi veriyorlar resmen sana.
Bu adamla evlenmeyi düşünüyor musunuz?Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Kesinlikle hayırBu adamla evlenmeyi düşünüyor musunuz?
ŞükürKesinlikle hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?