Kandırıldım

Ruh hastaları.
Annesiyle yaşamayı istememek, annesini istememek değil. Bazı beyinsiz adamlar bunu ne zaman anlayacak? Kendi anne babamla da aynı evde yaşamak istemem evliyken; bu onları istemediğim anlamına gelmez ki.

Gerçekten de şanslısın. Bu işler çoğunlukla düğün sonrasında itiraf edilir. Artık yapacak bir şey kalmamıştır. Boşansan ayrı dert, boşanmasan birlikte yaşamak mümkün değil. Hiç açıklama yapmalarına izin verme, anlaşma yoluna gitme, verecekleri sözlere inanma. Aynı evde yaşama konusu bir kez olaya karıştığında o evlilik iflah olmuyor. Devam eden ediyor ama nasıl ediyor git onlara sor.

Ayrıca anasıyla oturmak isteyen şu an zaten oturuyor. Evlenmenin anlamı ne o zaman? Senin ana babanın suyu mu çıktı? Elin anasıyla oturacağına kendi ananla yaşamaya devam edersin. Bence karşı taraf da öyle yapmalı.

Ay ben cevap yazana kadar bitti demişsin oh

Allahtan nişanlıylen söyledi yarın öbürgün evlenip çocuk yapınca da söyleyebilirdi.

Ana ayrı manyak oğlu ayrı manyak. Kadına bak kocayı bırakıp oğlana yerleşecek. Oğul da bunu gayet normal karşılamış nişanlıyı arayıp teklif etme ücretinde bulunuyor.

Verilmiş sadakan varmış. Ayrı yaşarsanız da bu kadın senin evliliğinin dibine koyulmuş bir bomba olacaktı.

Uyyy nenemmmmm ben darlandım resmen

Ben boyle sacma bırsey görmedim duymadım
Kk evlı ama sızınle mı yasamak istiyor dogru mu anladım?
Gelın mi alıyor hızmetcımi..
Oğlum evlenırse, gıder onlara yerleşrim gelın hizmetimi yapar nasıl olsa , kocayada yemek gotururuz arada sırada bı gider temizliğini hallederız ohh miss dıye resmen bencilliğin alasını yapmış. Yetmemiş oğluda kabul mu etmıs
Hayır canım hayır.. Kabul etme nısanı at dıemem ama kabul etmek zorunda degılsın boyle sacma bırseyi. Resmen kendıni emeklı moduna sokmus bundan sonra gelin bana hizmet etsin şeklınde bariz dusunce sezdim.

kadın kv liginde birinciliğe oynuyor ha, geline rahat vermemek için kocayı bile bırakmayı göze almış.
oğlu da o ne saçma şey anne diyememiş. kaçın kurtulun. bugün ayrı oturmaya karar vermiş gibi görünse bile iki gün sonra bu kadının bacağı ağrır, kolu tutulur falan yerleşir size. adama garip bile gelmemiş, kadın istiyor diye birlikte yaşanabilir ha!

Başkalarının telefonundan arıyor. Onları da engelledim.
sakin kanma.

gerci ben annenin seni istemedigini dusunuyorum, bence burnunu bukmesi falan o yuzden. ya da begendi ama ben bunu kolay ezemem diye dusundu o yuzden isleri bu noktaya getirdi. mutlaka ailene de anlat, tek basina hareket etme.

Haklısınız nişan atmayı düşünüyorum evlenirsem mutsuz olurum
Nolur ayrıl. Sinir oldum resmen ya bir de annemi istemiyor musun lafından bile nasıl bir takma kafalı olduğu belli oluyor kaç kurtar kendini. Daha neleri çıkacak allah bilir.

Bence kaaaaç simdiden ne bu yaa evlenme sakın ha belki bilmiyorum seni denemek icn mi dediler ki die de dusunuyorum ama yok artik bosver zararin neresinden donsen kârdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…