- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.749
- 683
- Konu Sahibi birgunbahargelecek
-
Bitti diye mesaj attım. Numarasını da engelledim.
HaklısınızAnnesini istememeniz o kadar normal ki
Hadi annesi neyse diyelim
Bir de kp evi temizleyecekmişsiniz
Az yiyip uşak tutsunlar.
Gercekten verılmiş sadakan varmıs kı onceden rabbim cıkarmış karsına neyın ne oldugunuHaklısınız
sakin kanma.Başkalarının telefonundan arıyor. Onları da engelledim.
Nolur ayrıl. Sinir oldum resmen ya bir de annemi istemiyor musun lafından bile nasıl bir takma kafalı olduğu belli oluyor kaç kurtar kendini. Daha neleri çıkacak allah bilir.Haklısınız nişan atmayı düşünüyorum evlenirsem mutsuz olurum
Bence kaaaaç simdiden ne bu yaa evlenme sakın ha belki bilmiyorum seni denemek icn mi dediler ki die de dusunuyorum ama yok artik bosver zararin neresinden donsen kârdır.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?