- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.209
- 698
- Konu Sahibi birgunbahargelecek
-
Nasıl olur yaa. hakkınız o ev sizin. İsteyin hemenKaynanamın 2 evi var. Birini bile bize vermedi. Kirasını bile vermiyor. Haksız mıyım kızlar?
Çok ucuz anlattın. Tebrik ediyorum seni. Ömür boyu bunu yaptığın için şükredeceksinBeni istemeye geldiklerinde annemle beraber mutfakta kahve yaparken annem sessizce söylemişti, bu kadının sana çektireceği var diye. Ah aptal kafam.
Olay yerinden bildiriyorum bu annem mevzusunun kapanisi yok kaç kurtar kendini.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar
Zararın neresinden dönersen kârdır. Boşver kurtulmuşsunBeni istemeye geldiklerinde annemle beraber mutfakta kahve yaparken annem sessizce söylemişti, bu kadının sana çektireceği var diye. Ah aptal kafam.
Valla bu adamla evlenirsen kendi ananı bayramdan bayrama görürsün. Çünkü bir tek paşam hazretlerinin anası kıymetli. Biz ağaç kovuğundan çıktık hep.Kızlar az önce bir olay oldu. ex nişanlım bugün çok aradı. Beni değil tabiiki (bende engelli) annemle babamı falan aradı. Önce annemler karışmak istemedi çünkü ben sabah onlara net bir konuşma yapmıştım. (Tabii çok üzüldüler o ayrı konu) Az önce kız kardeşim dayanamadı açtı telefonu. Ex nişanlım yalvarmaya başladı, ben x'i çok seviyorum bilmemne. Telefonu ben aldım kavga ettik. En sonunda "kimse benim annemden daha değerli değil" dedi.Annesi telefonu aldı bağırdı hakaretler etti, sinir krizi geçirdi. Beddua etti. Kapattık telefonu. Ne leş insanlarla muhattap olmuşum ya. Kendime kızıyorum.
Çok ucuz anlattın. Tebrik ediyorum seni. Ömür boyu bunu yaptığın için şükredeceksin
Valla bu adamla evlenirsen kendi ananı bayramdan bayrama görürsün. Çünkü bir tek paşam hazretlerinin anası kıymetli. Biz ağaç kovuğundan çıktık hep.
Çok teşekkürlerZararın neresinden dönersen kârdır. Boşver kurtulmuşsun
Bu adamla evleneceğime hiç evlenmem daha mutlu bir hayatım olur.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Napacan ole evlılıgı .Aşkta bı yere kadar .Hayatını sevıosan kaç .Ben goremedım gercek yuzlerını sen görmüşşün kac .Hızmetcı arıo o arkadas .Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
E v l e n m EKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?