Kandırıldım

Gerçekten nişanı atmanıza çok sevindim. Hayırlı olsun.
Sakın ya hata ettik, olur mu öyle şey, barışalım gibi laflarla gelirse er kişi kabul etmeyin. Evlenince emrivakinin hası gelir.

Kızlar az önce bir olay oldu. ex nişanlım bugün çok aradı. Beni değil tabiiki (bende engelli) annemle babamı falan aradı. Önce annemler karışmak istemedi çünkü ben sabah onlara net bir konuşma yapmıştım. (Tabii çok üzüldüler o ayrı konu) Az önce kız kardeşim dayanamadı açtı telefonu. Ex nişanlım yalvarmaya başladı, ben x'i çok seviyorum bilmemne. Telefonu ben aldım kavga ettik. En sonunda "kimse benim annemden daha değerli değil" dedi.Annesi telefonu aldı bağırdı hakaretler etti, sinir krizi geçirdi. Beddua etti. Kapattık telefonu. Ne leş insanlarla muhattap olmuşum ya. Kendime kızıyorum.

Beni istemeye geldiklerinde annemle beraber mutfakta kahve yaparken annem sessizce söylemişti, bu kadının sana çektireceği var diye. Ah aptal kafam.
Çok ucuz anlattın. Tebrik ediyorum seni. Ömür boyu bunu yaptığın için şükredeceksin

Olay yerinden bildiriyorum bu annem mevzusunun kapanisi yok kaç kurtar kendini.

Valla bu adamla evlenirsen kendi ananı bayramdan bayrama görürsün. Çünkü bir tek paşam hazretlerinin anası kıymetli. Biz ağaç kovuğundan çıktık hep.

Bu adamla evleneceğime hiç evlenmem daha mutlu bir hayatım olur.

Napacan ole evlılıgı .Aşkta bı yere kadar .Hayatını sevıosan kaç .Ben goremedım gercek yuzlerını sen görmüşşün kac .Hızmetcı arıo o arkadas .

E v l e n m E

İnanamıyorum ya bu oğullarını neredeyse kocalarının yerine koyan anneler aşırı korkunç. Sen evin işini, yemeğini, osunu busunu yapacaktın. Onlar da ana-oğul mutlu mesut yaşayacaktı. Ne âlâ memleket. Bu arada kararınızdan dolayı tebrik ederim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…