- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
- Konu Sahibi birgunbahargelecek
-
Tebrik ederim. Çok net durmuşsun. Kendini ne büyük bir beladan kurtardığına inanamazsın.Yok yok asla affetmeyeceğim. Bir de emrivaki yaptılar düşünebiliyor musunuz? Annesiyle yaşayacakmışız.
Çok sağolunTebrik ederim. Çok net durmuşsun. Kendini ne büyük bir beladan kurtardığına inanamazsın.
Beni bu durumda güldürmeyi başardınız Allah da sizi güldürsün :))Ayy bi de ponçik ponçik herkese kalpli teşekkür ediyorsun kesin feyksin
Atmışee noldu attınız mı nişanı? 9 sayfayı okuyamadım da umarım atmışşınızdır.
iyi çok şükür barışmak isterlerse de barışmasa bari. malum bedava hizmetçi adayını kaybettiler.
Daha çok arar haysiyetsizBaşkalarının telefonundan arıyor. Onları da engelledim.
Ben en çok -kıskanıyorsunuz bizi kadın kadının düşmanıdır kendi mutsuz hayatlarınızın öfkesini benden çıkarıyorsunuz- tiratını seviyorum
Affediyorlar anam affediyolar gülümm arkasını dönüp giden çok az
Nasıl özse yıllar olmuş kazı kazı, ulaşılamamış. Öz mağmada herhal.Ben de kocam aldattı, ailesine ezdiriyor, bana evde tek bir işte yardım etmiyor, özel günlerde hediye almaz, bana sarılmaz öpmez ama ASLINDA ÖZÜNDE İYİ BİRİ tiradını seviyorum
Ben de "KV yuvamı bozuyor her şeye karışıyor. Ben de saygısızlık olmasın diye sesimi çıkarmıyorum" tiradını seviyorumBen de kocam aldattı, ailesine ezdiriyor, bana evde tek bir işte yardım etmiyor, özel günlerde hediye almaz, bana sarılmaz öpmez ama ASLINDA ÖZÜNDE İYİ BİRİ tiradını seviyorum
Ben de "KV yuvamı bozuyor her şeye karışıyor. Ben de saygısızlık olmasın diye sesimi çıkarmıyorum" tiradını seviyorum
Hımm bir de şey var "evlenirken bize bir çöp bile almadılar her şeyi kendimiz yaptık, eltime en iyisini aldılar gidip hakkımı istemeli miyim"Şey de var yıllardır kv dem den eziyet görüyorum, eşim çok anneci, ama bir sebepten küstüler, barıştırayım mı? Üzülüyorum çünkü ben çok meleğim
Bize 1, eltime 10 veriyorlar... . Eee şimdi, eltim kaynanama bakıyor.Hımm bir de şey var "evlenirken bize bir çöp bile almadılar her şeyi kendimiz yaptık, eltime en iyisini aldılar gidip hakkımı istemeli miyim"
Bize 1, eltime 10 veriyorlar... . Eee şimdi, eltim kaynanama bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?