merhaba,
okadar canım sıkkın ki buraya yazıyorum belki bir akıl veren yardım eden olur diye
8 aydır bir işyerinde çalışıyorum ve işyerinden biriyle uzatmalı bir ilişkim var uzatmalı diyorum çünkü kavgası ayrılması barışması bu ayları anlatsam roman olur
defalarca yalanını yakaladım, verdiği sözleri tutmadı ama hep barıştık çünkü hergün yüzyüze bakıyoruz ve onu çok sevdiğim için kopamıyorum..
bir de bana güvenmiyor( bunun nedeni ilk başladığımız zaman bana gelen çiçekler ozaman benden hoşlanan bir çocuk vardı ondan gelmişti bir türlü inanmadı)
kızlaaar inanın elimden ne geldiyse yaptım sırf o istediği için facebook twitter herşeyimi kapattım kıskandığı için giyimimi değiştirdim istemediği kişilerle görüşmedim her gittiğim yere ondan izin alarak gittim sırf huzurumuz olsun mutlu olalım diye ama o ne yaptı???
tam herşey yolunda mutluyuz derken iş için Rusyaya gitti ve gitmeden bana sözler verdi yeminler etti, ama tabi hepsi yalan çıktı bir internet sitesinden Rusyada gittiği şehirdeki kadınlarla tanışmış onlarla görüşmüş clublara gitmiş ve bana müşterilerle beraber olduğunu söyledi
bu da yetmezmiş gibi bunu her gittiği yerde yapmış ayda 1 2 kere yurtdışına çıkıyor ve her ay gözümün içine baka baka beni aldatıyormuş
bu ilişkiyi tamamen bitirmek istiyorum artık dayanamıyorum ama biliyorum ki aradan biraz zaman geçince yine yalanlar yeminlerle beni kandırıcak ne yapacağımı bilmiyorum işyerinden de ayrılamıyorum nolur akıl verin
İşin içinde aldatma varsa neyi düşünüyorsun acaba :26: Böyle birsey kabul edilemezayrıca defalarca yalan söyledi diyorsun. Huylu huyundan vazgecmez. yol yakınken kendini çek dönmemek üzere
İşin içinde aldatma varsa neyi düşünüyorsun acaba :26: Böyle birsey kabul edilemezayrıca defalarca yalan söyledi diyorsun. Huylu huyundan vazgecmez. yol yakınken kendini çek dönmemek üzere
bence bitir derim,bu kadar yalanla nereye kadar gidicekkiii..
ssenin sevgine,sana yazık günahhh..
biraz kendni düşün..
bi o çiçekler yollayan çocuğa bak
bide buna bak
hayatını zindan etmıs ,kıyafetınden tut,arkadaslarına kadar kısıtlamış bunlara rağmen devam etmişsin...
bence tek kalemde sil ve kendini değiştir onuda şaşırt pişman et..
belki tek kalemde sil demesi bana kolay ,sen seviyoda olabilirsin.
ama başka caren yok kendını küçük düşürme ve ona kanma da.
aynı iştede calısıyosunuz işin daha zor
Bir erkeğin seni o şekilde kısıtlamasına yönetmesine nasıl izin verirsin? O kadar mı değersizsin sen?
Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler. Bir erkek kızı o kadar kısıtlıyosa altından bi sapıklık çıkıyor illa. Ben daha aksi örneğini görmedim..
İşini değiştirmen mümkünse değiştir. Hayatında radikal kararlar al. Kendini ezdirme sakın. Tamamen kurtul..
Yalan söylediğine yüzde yüz emin misiniz
Kesinlikle ayrıl kaç kez aldatmış hemde ötesi var mı?Aynı işyerinde çalışmayı bırak aynı evde yaşasan bununla birlikte olunmaz.Acil kurtul ben ne yapmışım diyeceksin gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?