kandırılmakan yoruldum

Libnie

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
428
460
333
Kişilik haklarına saygı !

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin içinde aldatma varsa neyi düşünüyorsun acaba :26: Böyle birsey kabul edilemez ayrıca defalarca yalan söyledi diyorsun. Huylu huyundan vazgecmez. yol yakınken kendini çek dönmemek üzere

bence bitir derim,bu kadar yalanla nereye kadar gidicekkiii..
ssenin sevgine,sana yazık günahhh..
biraz kendni düşün..
bi o çiçekler yollayan çocuğa bak
bide buna bak
hayatını zindan etmıs ,kıyafetınden tut,arkadaslarına kadar kısıtlamış bunlara rağmen devam etmişsin...
bence tek kalemde sil ve kendini değiştir onuda şaşırt pişman et..
belki tek kalemde sil demesi bana kolay ,sen seviyoda olabilirsin.
ama başka caren yok kendını küçük düşürme ve ona kanma da.
aynı iştede calısıyosunuz işin daha zor

canim o yurtdisindan gelmeden bitir.ona da soyle.
o gelene kadar zaten alisirsin gormedigin icin.
gelinceye kadar .
gelincede zaten alismis ve daha da sakinlesmis oldugun icin.daha kolay reddedebilirsin ozurlerini vs

İşin içinde aldatma varsa neyi düşünüyorsun acaba :26: Böyle birsey kabul edilemez ayrıca defalarca yalan söyledi diyorsun. Huylu huyundan vazgecmez. yol yakınken kendini çek dönmemek üzere

keşke çekebilsem.. her defasında deniyorum ama olmuyor

Evet çok çok haklısınız huylu huyundan vazgeçmez ve maalesef ki konu sahibi de affetmeyi huy edinmiş

O kadar şey yaşatmış ve hala napçam nası kanmayacağım diye soruluyo ya hayret doğrusu.

Biz kadınlar bazen gerçekten garip olabiliyoruz. Bile bile lades demeyi seviyoruz, sonunda yine üzülüp ağlıyoruz. Ne diyim bizi ağlatanlar utansın

Kandirilmayi secersen elbette yorulursun

Seninki bile bile lades demek
Yapacagin sey belli ayrılacaksin...

aynı işyerinde olmasak şimdiye kadar çoktan bitmişti.. ama olmuyor her gün her dakka beraberiz birşey yapıyor gönlümü alıyor aradan bir ay geçiyor sakinleşiyorum ve unutuyorum yeminler ediyor sözler veriyor ama yok..

hayatımı zindan etti gerçekten ve daha önce asla yapmam dediğim şeyleri yaptrdı bana, okadar seviyorummm

Hayatınızı kendi kendine zindan eden sizsiniz farkında değil misiniz???

Bir erkeğin seni o şekilde kısıtlamasına yönetmesine nasıl izin verirsin? O kadar mı değersizsin sen?

Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler. Bir erkek kızı o kadar kısıtlıyosa altından bi sapıklık çıkıyor illa. Ben daha aksi örneğini görmedim..

İşini değiştirmen mümkünse değiştir. Hayatında radikal kararlar al. Kendini ezdirme sakın. Tamamen kurtul..

kızlar gerçekten ne deseniz haklısınız... bile bile lades diyorum..

ama bundan 1 sene önce başka biri bunları söyleseydi salak mısın sen derdim inanın insanın başına herşey geliyor

evet ayrılacağım ama beni tekrar kandırmaından korkuyorum, her gün sevdiğiniz adam yanınızda nekadar dayanabilirsiniz ve yalan söyleme konusunda master yapmış bir adamsa

hayatımdaki herkes aynı şeyi söylüyor nasıl izin verirsin, bazı konularda büyük konuşmamak gerekiyormuş ben çoook büyük konuştum,asla kimsenin beni kısıtlamasına izin vermem dedim ve şunda geldiğim nokta bu maalesef

Yalan söylediğine yüzde yüz emin misiniz

evet.. dün gece saat 2 buçuğa kadar dışardaydı ve şirketin müşterisi ile beraber olduğunu söyledi

bu sabah int sitesindeki yazışmalarını okudum birkaç rus kızı ile randevulaşmış, kızlar telefon numaralarını vermişler ve dün akşam için görüşelim demişler

şimdi bana onlarla yazıştım evet ama görüşmedim müşteriyle birlikteydim diyecek ama en az 10 kişiye görüşelim diye msj atmış ki Rus kızlarıyla neden görüşür ki insan

Kesinlikle ayrıl kaç kez aldatmış hemde ötesi var mı?Aynı işyerinde çalışmayı bırak aynı evde yaşasan bununla birlikte olunmaz.Acil kurtul ben ne yapmışım diyeceksin gör bak

Bir kere yalanını yakaladıysan onun ardı mutlaka gelir..

Mantığın bu kişiyle devam etmemen gerektiğini söylüyor
Aşk işte, gel de kalbine söz geçir geçirebiliyorsan..

Aslında uzak kalmanız veya iş yerinde hiç bir şekilde görüşmeseniz,iş haricinde bir sohbetiniz olmasa..
Birbirinize anlatacak ve paylaşacak o kadar çok şey olur ki..
Hem birbirinizin sesini dahi özlemiş olursunuz, birbirinizin kıymetini anlarsınız..

Ha tabi o kişi bu durumu fırsat bilip , başka işlere kalkışmazsa..

Kesinlikle ayrıl kaç kez aldatmış hemde ötesi var mı?Aynı işyerinde çalışmayı bırak aynı evde yaşasan bununla birlikte olunmaz.Acil kurtul ben ne yapmışım diyeceksin gör bak

evet ayrılacağım ama ya sonrası.. hergün yanımda oturuyor aynı departmanda çalışıyoruz bütün gün birlikteyiz onu nasıl unutabilirm nasıl görmezden gelebilirim

hemde kendimden bukadar ödün verdikten sonra nasıl hiçbişey yaşamamış gibi yapabilirm

Allah aşkına görüşmedim diyerek beni kandıracak diyorsunuz da konuşması yetmez mi? Ne olması lazım ayrılmanız için neyi görmeyi bekliyosunuz illa yatakta gördükten sonra mı aldatıldığınıza inanacaksınız ben anlamış değilim.

Kandırılmıyorsunuz siz düpedüz kanıyorsunuz.

Arkanızdan amma saf kızlar var yaaa diye dalga geçiyodur, benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…