Allah aşkına görüşmedim diyerek beni kandıracak diyorsunuz da konuşması yetmez mi? Ne olması lazım ayrılmanız için neyi görmeyi bekliyosunuz illa yatakta gördükten sonra mı aldatıldığınıza inanacaksınız ben anlamış değilim.
Kandırılmıyorsunuz siz düpedüz kanıyorsunuz.
Arkanızdan amma saf kızlar var yaaa diye dalga geçiyodur, benden söylemesi.
Bu işin bir de hastalık kapma boyutu var, unutmayın.
Kurtulun bence, değmez.
hayır aldatıldım bu düpedüz ortada yatakta görmem gerekmiyor..
ama şöyle birşey var yaptım pişmanım birdaha olmayacak ve bunun gibi bin tane yalanla gelecek bana istemiycem inanmıycam kabul etmiycem ama onu nasıl unutucam nasıl hiçbirşey olmamış gibi aynı yerde yanyana çalışmaya devam edeceğim
hergün ama hergün bana sözler verecek yeminler edecek biliyorum ve tekrar kandırmaya çalışacak, okadar seviyorum ki şimdi olmasa bile ilerde bi şans daha vermekten korkuyorum..
bir çıkış yolu bulmam lazım, başka birini bulmak bir çözüm olabilir mi?
İlerde şans vermekten korkuyorum diyosunuz sonra başka birini bulmak çözüm olabilir mi?
Başka birini bulacaksınız sonra bahsettiğiniz kişi sizi yine kandıracak ve siz bir kişiye daha yazık etmiş olacaksınız.
Hiçbir ihtimal yok diyosanız işi bırakın çekin gidin daha ne diyelim
eee artık bi zahmet kanma sen de...
hergün görüyorum falan diyosun da, baya bildiğin dalga geçiyodur seninle, bu kızda da hiç gurur yok ya da ne kadar saf diye.
türkiyede hazır sevgilisi var, gittiği ülkelerde de boş duramıyo demek ki yazık...
bi de seni kısıtlıyo demek, tam bir sümüklü böcek bu adam. iğrenç kişiliksiz...
Oha bi de açık açık söylemiş yuhhhh
Ayol daha neyi düşünyosunuz alla alla sanki kocanız da ..
Hayat uzun ,keyfine bak .
kızlaaaar
şimdi msj atmış onu yakaladığımı henüz bilmiyor, hastaydım nasıl oldun demiş çok umrundaymışım gibi...
telefonda kavga etmek istemiyorum pazartesi geliyor herşeyi yüzüne söylemek istiyorum şimdi cevap vermiyim mi soğuk mu konuşayım napayım
kızlaaaar
şimdi msj atmış onu yakaladığımı henüz bilmiyor, hastaydım nasıl oldun demiş çok umrundaymışım gibi...
telefonda kavga etmek istemiyorum pazartesi geliyor herşeyi yüzüne söylemek istiyorum şimdi cevap vermiyim mi soğuk mu konuşayım napayım
iş yerinde görürsün bir takarsın iki takarsın bi bakmışsın umrunda değil.Hatta yeni aşklara yelken açmışsın şu günlere gülümsüyor olursun sadece.Önünde iki yol var ya ayrılır karaktersizliğini görür bu kişinin kendini toplar umursamazsın ya da devam eder gün be gün solarsın.Bazı ilişkiler kangrene benzer ya sen onu keser atarsın ya o seni yok eder.Aynı iş yerinde çalışmaksa tüm sorunun amaaaaaaan takma.Bak gör sen umursamadıkça güçlenecek güçlendikçe nötrleşeceksin.
Kızlr ltfn bna yrdımcı olun 2yıllık evlıyım 3aylık oglum var esımle 2ay cıktık snra evlndık 3ay once lohusa donemımde onu kotu vıdeo ızlerken tlfnunda buldum ındrmıs gosterdım yalanladı boşanma esıgıne gldık snra ılgısızlklrnden dolayı bebek var dedık dusunduk hergece ıcıo bebege tek basıma bn bakıp ılgılnıorum ıstende gec gelıo gecen hafta bı baktım ensesı tırnak uc cızık var bu ne dedım hastasın sen doktora gıt dıo bukdrmı gzumden dustun dedım senın gozun bnde cokmu onnlı dedıı cıktı gıttı pazar gnlerını ble bna ayırmıo kızlr ne olr yrdım edın bana napıyım bebegımde war😞😞😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?