Canım sen ruhsal olarak da beden olarak ta o çukurdasın senin seviyene yetişemem ; hadi bakım s.ktir-ol adam seni s.kp atmış zırvalamaSiz bu sekilde konusunca cokmu namuslu cokmu iyi insan fln oluyorsunuz. Sizin dilinizde yazinizda ne varsa sizde o sunuz!
Ne demk bn kndime yaptim ya neyin kafasini yasiyosun suan senin adamla evli bile deilken canin yanip aglama krizlerine giriyosan bide o kadincagizi bi dusun yiktiniz el birligiyle o kadinin dunyasini bide sen kim oluyosun anlamadimki ortada aglayacak cani yanacak biri varsa biseyden haberi olmayan o kadincagiz utanmadan umursamadan vicdanin bile sizlamadan adamla sevgili olmussun terkedilince intikam pesine dusmussun bari bi iyilik yapta o kadin daha fazla kandirilmasin yazik yaBen kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim
Sen kendi konusma tarzinla zaten seviyeni gösteriyorsun. Senin seviyene inemem. Aklin sadece küfüre basiyor. Defol!Canım sen ruhsal olarak da beden olarak ta o çukurdasın senin seviyene yetişemem ; hadi bakım s.ktir-ol adam seni s.kp atmış zırvalama
Bayana kalırsa adamın eşi bile suçlu onunla evli olduğu için. Sonuçta kızımız masum duygularıyla birlikte olmuş ve kandirilmis.Şimdi siz burada rus kadınını
Türk kadınlarına şikayet ederek
Size destek olmalarınımı bekliyorsunuz
Sen ineceğini kadar inmissin zaten evli bir adamla birlikte olarak daha nereye ineceksin?Sen kendi konusma tarzinla zaten seviyeni gösteriyorsun. Senin seviyene inemem. Aklin sadece küfüre basiyor. Defol!
Artık daha ineceğin seviye yok bayan masumiyet rahat ol bizden duyduğun herşeyi hakettin fazlası bile var yazıyolar takip et görSen kendi konusma tarzinla zaten seviyeni gösteriyorsun. Senin seviyene inemem. Aklin sadece küfüre basiyor. Defol!
Sen kendin bukadar görüp takip ettigine göre bana gerek kalmiyor sanirim.Artık daha ineceğin seviye yok bayan masumiyet rahat ol bizden duyduğun herşeyi hakettin fazlası bile var yazıyolar takip et gör
Sende biraz takip et ve aklını başına al doğruyu yanlışı haklıyı haksızı gör sana gerek var hiçbirimize olmadığı kadar hala başka dertlerde olan en ufak ders almayan sensinSen kendin bukadar görüp takip ettigine göre bana gerek kalmiyor sanirim.
Tüm bu yazilanlarin arasindan senin ve senin gibi yorum yapanlari takibe alicak dglm.Sende biraz takip et ve aklını başına al doğruyu yanlışı haklıyı haksızı gör sana gerek var hiçbirimize olmadığı kadar hala başka dertlerde olan en ufak ders almayan sensin
Nasil ulasabilirim. hic bilmiyorum. Kim Adminler?Bence adminlerden konunun kapatilmasini rica edin..küfür hakaretler edilmeye baslandi ..
Konuyu açarken ne düşündün acaba?Tüm bu yazilanlarin arasindan senin ve senin gibi yorum yapanlari takibe alicak dglm.
Mune..kazen..meselaNasil ulasabilirim. hic bilmiyorum. Kim Adminler?
Bizde sen ve senin gibilere daha fazla yorum yapacak değiliz kustuk bitti kapattır konuyu ve devam et intikam planlarınaTüm bu yazilanlarin arasindan senin ve senin gibi yorum yapanlari takibe alicak dglm.
Ne olursa olsun bu konuyla ilgili beni yadirgamak sana düsmez.Konuyu açarken ne düşündün acaba?
Hakli olduğunu falanmi sanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?