kanınında pıhtilaşma olup ta mayis 2016 da anne olacaklar

katrei i matem

sözün bittigi yerde tek soylenecek söz "hayirlisi"
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
334
141
38
40
ben nasip olursa mayıs sonu gibi doğum yapacam nasıl bir süreçten geçip ne gibi testler yapıldı paylaşalım istedim

merhaba.bende de var pıhtılaşma. genetik test sonucunda çıktı .şimdi iğne+ coraspin kullanıyorum.belli sürelerle de pıhtılaşma seviyemin ölçüldüğü test yapılıyor.

hayırlı olsun bende ikisini kullanıyorum ama kanima hiç bakılması sadece cuma günü 2 li tarama yapildi

Bende clexan ve coraspın kullanıyorum.2 düşüğüm oldu genetik tahlille ortaya çıktı.şu an 18 haftalık hamileyim allah hepimizin yardımcısı olsun..

hayırlı olsun peki ne gibi sıkıntilar yaşıyorsunuz iğneyidik oolarak mi vuruyorsun

hayırlı olsun peki ne gibi sıkıntilar yaşıyorsunuz iğneyidik oolarak mi vuruyorsun
Evet dik olarak.sıkıntı sadece bazen sertlik oluyor.kolda yer kalmadığında göbeğe vuruyodum ama artık karnımı sıkamıyorum gerginleşti baya bacağa alıştırıcam kendimi.allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

evet İstanbul dayım ama ben nazilli yım beni burada devlet hastanesine kabul etmediler araştırma hastanesi ve birde özel bir hastaneye gidiyorum

evet İstanbul dayım ama ben nazilli yım beni burada devlet hastanesine kabul etmediler araştırma hastanesi ve birde özel bir hastaneye gidiyorum
Dün skşam nazillideydim daha niyeki iğne tedavisi yüzündenmi?ben hamile olduğumu öğrendiğimde devlet hastanesine gittim raporumu ordaki doktorum çıkardı iğneyede o başlattı.sonra araştırarak özel hastane buldum birde

ayyy çok özledim oraları 5 aydır gelemiyorum İstanbul da herşey. farklı ilerliyor bende nazillide devlet hastanesindeki doktorlara referans taki fatih beye gösterdim hamile kalır kalmaz gel iğneye başlıca dendi burada çapaya gittim iğne yazamayiz dendi yol yasak orayada gelemiyorum

devlet hastanesi de kabul etmiyo araştırma hastanesinde bu problemle ilgilenen bölüm var diye bizde allaha emanet kim ne derse oraya

Valla benim arkadaşlar hrp aydında nazillide olduğu için gidiyoz sürekli ailelerde orda tabi.yakında olunca gidiliyo.arkadaşımın kızı olmuştu onu görmeye gittik.bende geçen sene arkadaşımın ısrarıyla haluk beye gittim kendi doktoru onunda gerçekten iyi birisi.nazilli devlette o da

ben çağdaş beyle bir doktor daha var ona gitmistim benimde ailem nazillide 3 ayda bir gelirsin de dusuklerim olduğu için doktor yolu yasakladı bir kere uçakla gittiğimde iner inmez kanamma başladı ve düştü referans taki fatih beydr com iyi ve bu konuda tecrübeli

Aman allah korusun bebişlermizi dikkat et canım doğsunda gezersin bebişinle doya doya inşallah.senin ne kadarlık şu an

ikili tarama yaptirdinmi canim bide kactane ilaç kullaniyorsun bana sadece kan hapı verdi doktorlar iğne ile aspirin de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…