- Konu Sahibi katrei i matem
-
Evet canım erkek :)ikili yaptırdım temiz çıktı sonra doktorum dörtlü yaptı o kötü çıktı sonra ayrıntılı ultrasonda sorun olmadığını gördük şükür.kafa karıştırmaktan başka bişey değl yaptırma bence üçlü dörtlü.gyno ferro sanol decavit coraspin ve clexan 4000 bunlar ilaçlarım14 haftalık olduk biz senin cinsiyeti de bellidir 19 haftalık yaziyor
Geçen haftadan beri ayrıntılı ultrason sayesinde baya bi gördüm bebişimibenimde ikili temiz çıktı yaptırdığım an pişman oldum bana decavit vermediler bende yarın ÖĞrenirim cinsiyetini inşallah 15 gundur habersizim bebisimden
Ayy çok sevindim canım yaa allahım sağ salim sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..isim düşünmeye başlayalım o zaman oğluşlarımızahayırlı günler hemsehrim doktordan geldim ve bebisim çok iyiymiş bir kızım vardı buda oglanmış. Rabbim acılarını gostermesin
Tahmin edebiliyorum canım aynısı benimde başıma geliyo hatta dönüp eşime soruyorum ne sorcaktım ben diye tabi doktorumda gülüyo o zamansende bana dua et inşallah kızım bu sonuca çok sevinmicek hep benim gibi kız olsun diyordu çok kıpır kıpırddedi doktor o kadar çok sorum vardı kağıdı evde unutmustum hatirladigimi sordum
İğne çok işe yarıyo bu konuda allahın izniyle bişey olmaz canım. Benimde 2 hamileliğim çok sorunlu geçti ama şimdi iğne kullandığım için pıhtılaşmayla alakalı sorun yaşamıyorum çok şükür.şu an sorun yaşıyomusun pekiinşallah alışır benim hamileligim çok sıkıntı li geçti kızında kanimda pıhtılaşmada yoktu normal bi gebelikti bunda hep acaba, lar kafamda
2 bebeğime kavuşamadım malefsef canımsenin 3 cü bebeginmi sirtim basım çok agriyor hiç hemetolaji bölümüne gitmedim
Bende genetikte yaptırdım pıhtılaşma bozukluğu çıktı.tıbbı genetik bölümü yaptı normal diyor özel deki doktorum da ama hep agrim var idrar yolundan şüphelenip kültür baktı temiz cikti
Ben ilk düşüğümden sonra üniversitede yaptırdım tahlili ama hiç hematoloğa yönlendirmediler direk hamile kalır kalmaz iğneye başlayacaksın dediler.işe yarasında canım bugünleri yorgunlukları atlatırız inşallahburada gittiğimhastane uüniversite hastanesi ama hematoloji bölümüyok esim de hastane hastane ggelmekten bıktı garibim çok zor bilmemek
Hayırlı olsunKızlar rabbim nasib ederse ben temmuz annesi olcam ama pıhtılşma olduğu için sizin topiğe ara ara uğrayabilirim..
benm daha çok yeni. Kalp atışını daha duymadım ve çok tedrginim. 2 gebelk kaybım var. Şuan iğne+corasprin kullanıorum.. Sıkıntı olmaz inşlşh demi kızlar
peki iğneni adı ve dozu nekadar., ben hibor 3500 kullanıorum. Yeterli midr acabaHayırlı olsuninşallah olmaz canım kullananlsrın hemen hepsi kucağına almış bebişlerni.bende 4. Haftada başladım tedaviye çok şükür sorun yaşamadım iyi gidiyor şu an.
Clexan 4000 günde 1 kere vuruluyorum.+coraspın tabi.yeterlidir doktorun yazdığına göre canım.senin genetik sonucunda ne çıktıpeki iğneni adı ve dozu nekadar., ben hibor 3500 kullanıorum. Yeterli midr acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?