kanınında pıhtilaşma olup ta mayis 2016 da anne olacaklar

hoş geldin aramıza İstanbulda isen yardımcı olmaya calisirim bildiğim kadarı ilr

hayırbisey demedi bu ggün özele gittim ama zaten özelde yapmam diye tahmin ediyorum ikili tarama bile 200 TL ifi

hayırbisey demedi bu ggün özele gittim ama zaten özelde yapmam diye tahmin ediyorum ikili tarama bile 200 TL ifi
Benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı 2 li yi 40 tl ye yaptırdım.ben acil olduğu için izmire gittim 250 tl yaptı doktor.bi de izmiri bekleyemedik telaşla denizlide gittim radyoloğa o da 150 ye yaptı.benim gittiğim özel hastanede yapmıyolar.

üniversite. hastanesinde bedavaya yaptırdım ama referans ta yengem 40 TL ye yaptırdı 2 liyi bu cvp yazdığınız arkadaşın yazısını yapistiriyorsun ya onu nasıl yapıyorsun canım yaa

üniversite. hastanesinde bedavaya yaptırdım ama referans ta yengem 40 TL ye yaptırdı 2 liyi bu cvp yazdığınız arkadaşın yazısını yapistiriyorsun ya onu nasıl yapıyorsun canım yaa
Bu doğum tarihini gösteren hamilelik imzası varya onun altında cevapla butonu var onu seçince otomatik kopyalıyo canım

Mjdmgidiyorum diye olmuyo onu yapıca karisik bisey oluyo 43905484 .!.:
Bu doğum tarihini gösteren hamilelik imzası varya onun altında cevapla butonu var onu seçince otomatik kopyalıyo canım
ben tlf dan giriyorum

mthfrA1298 homozigot bide L hsrfyle başlayan bi genimde heterezigot. Senin canm
FV G1691A (leiden) MTHFR C677t ikiside heterzigot benim doktor bana genetik pıhtılaşma bozukluğun var hormon ilaçları doğum kontrol hapı vs kullanamazsın demişti.pıhtı atma riskini yükseltiyomuş.bi de pıhtılaşma düzeyin artarsa ömür boyuda kullanabilrsin demişti

dmjd, post: 43905484, member: 610445"]Bu doğum tarihini gösteren hamilelik imzası varya onun altında cevapla butonu var onu seçince otomatik kopyalıyo canım[/QUOTE]
bidahakine olacak sanki:)

allh muhafaza. Oncelikle sağ salim bi bebeklerimizi dunysya getirelim de oyle.. Senin kaç kaybın var

arkadaşa hoş geldin yazdım etiketlemedigim için olmadı zamanla ogrenecem Mjdmjd, post: 43905585, member: 610445"]Bende öyle canım ama yapmışsın olmuş :)[/QUOTE]
arkdasa

allh muhafaza. Oncelikle sağ salim bi bebeklerimizi dunysya getirelim de oyle.. Senin kaç kaybın var
2 tane canım ilki 8 haftalık ikincisi4 aya yakındı ama iğne kullanmamıştım hiç.2. Snde doktorum tedbir amaçlı coraspine başlattı genetik sonucum çıkmamıştı daha o zaman.ama benim düşük tehlikem olduğu için annemin yanına gittim başka ilde oturuyodu.orda gittiğim doktorda çok kanamam oluyodu sen niye hap kullsnıyon dedi kestirdi hapı.ondan bir hafta sonra bebeğim öldü.sonrada sonuç çıktı bizim doktora gösterincede aaa evet sen iğne ve coraspin kullancaksın dedi.tabi ben o anda boğazlayabilirdim onu sinirle ama allah yardım etti canım

birinin dediği birine uymuyo işte. Nyse şimdiki durumumuza bakalım. Benmde 2 kaybım var. Rabbim bunları bağışlasın bize inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…