Kanser Olan Eski Sevgili

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kizlar merhaba.

Bundan dort sene once birlikte olduğum biri vardı. Sonra baya aglayarak vedalasarak donecegim doyerek memleketine gitti ve gidisinden sonra aramalari seyreklesti vesaire.. En son telefonda konustugumuzda bulundugum sehre cok yakin bir sehre geldiğini ve yanına gelmemi istedi bi kac saat gorusmek icin. Ben de kizdim haliyle oraya kadar geldin buraya da gelseydin diye ve gitmedim. ama oyle kavga filan da olmadi yani. Guzel guzel konustuk kapattik. Onunla son konusmam da bu oldu.

Konusmadan bir hafta sonra ayrildi sandigim sozlusuyle nisanlandigini ve iki ay sonra da evlendigini ogrendim facebooktan.

Daha anlatamayacagim cok agir seyler yasatti bana kisacasi. O donem oldukca zordu benim icin. Hayatimi sil bastan baslatmam gerekti filan falan..

Simdi gectigimiz ay bu arkadaş hocamla iletisim kurmus ve kanser oldugunu doktor tanidigi olup olmadığını sormus. Haliyle benim de haberim oldu. Cevrem de geniştir insanlik bende kalsin diyerek gecmis olsun yardim edebilecegim birsey var mi gibisinden kisa bir mesaj yazdim. Teşekkür etti. Konu kapanmıştı.

Simdi bugun tekrar mesaj atmis. Yasattigim hersey icin ozur dilerim. Senden son bir istegim var yaptiklarim icin beni affet diye. Affedemezsen anlarim ama cok isterim affetmeni. Kendine iyi bak yazmis.

Sizce sergilemem gereken tavir ne olmalı?

** Sunu da ekleyeyim. Kendisiyle duygusal hicbir bagim kalmadi. Zaten ben de evliyim artik. Kizgin kirgin filan da degilim. Ama icimden affetmek de gelmiyor. Hasta diye bu isteğine olumlu cevap vermem gerekir mi?

Affetmek zorunda degilsin. Allahindan bul derdim. Zaten bulmus.

Senin için o kadar büyük bir travma olmamış sanki gitmesi.
İnat etme affet

Ben affederdim, 3 günlük dünya mutlaka onunda sende hakkı vardır. Yol yakınken helalleş sende rahatla oda rahatlasın.

evlenmişim geçmiş bitmiş, kanser olan bir insan var ölecek bir insan var ''insanlık ve vicdan'' için bile affettim, helal olsun. üç kelme der geçerim.

Allah affeder affetmez onu bilemeyiz. Sadece vicdanım için affederdim ben olsam.

Evli bir adama ne diye mesaj atıyorsunuz onu anlamadım hem affetmek istemiyorsunuz hemde yardım edebileceğim birşey var mı gibi soruyorsunuz sizden ses çıkmasa dönüp helallik alacağını sanmıyorum iki insan iki farklı hayat kurmuş ama hala mantıksız şekilde iletişim kuruyorlar duyduysan iyi olması için temennide bulursun yada dua edersin kendi içinde fazlası lüzumsuz olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…