Kanser Olan Eski Sevgili

Kizlar merhaba.

Kendisiyle duygusal hicbir bagim kalmadi. Zaten ben de evliyim artik. Kizgin kirgin filan da degilim. Ama icimden affetmek de gelmiyor. Hasta diye bu isteğine olumlu cevap vermem gerekir mi?
Olmeye yakin bir insanin gonlunu rahatlatmayi secip secmemeneniz ne kadar affedici oldugunuza bagli.
Iyi insanlar affederler.
Ben edemiyorum.

Allah affetsin derdim ben olsam.
Gerçi empati kuramıyorum, içimde hiçbir şey kalmamış sonuçta hayatımı kurmuşum, bana ağır maddi manevi kayıplar yaşatmadıysa affederdim herhalde ya.
Öbür tarafta karşılaşmamak için affediyorum seni derdim.

Sıradan bir gençlik aşkı herhangi bir sebeple bitmiş.Önemli olan sebebi değil,bitmiş olması.
Affedilmeyecek bir durum yok.4 yıldır kahır çekmiyorsun,onun yollarını gözlemiyorsun.
Hayatına devam etmişsin,evlenmişsin,geçmiş bitmiş.
Kötü biri olsaydı zamanında onu sevmezdin.Belki böyle olması gerekiyordu,hayırlısı böyleydi.Hayatta her zorluğun bize kattığı dersler var.Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil,mutlaka olumsuzluklar yaşanıyor.Belki zamanında şartlar kopmanızı gerektirmiştir.Hak bırakmak hoş değil,hasta insana gönül ferahlığı vermek daha güzel derim.

Bilmiyorum ama bence son bir iyilik yapın kendiniz için.
Ne kadar kötü bir şey de yaşatsa herkesin içinin rahat olarak ölmeye hakkı var bence.
Yükle gitmek istemiyordur bir helalik vermeniz size bir şey kaybetmez.
Zaten sizden helallik de istediğine göre pisman ve farkında yaptıklarının yani cezasını çekmiş. Caniyla uğraşan kötü bir hastalıkla bulaşan dusmanim olsa affederim. Allah korusun zor işi.

Ben kesin affederdim affetmek yetmiyormuş gibi böyle bi durumunada kanser oldu diye üzülürdüm

Onu arayıp geçmiş olsun yardımcı olabileceğim bir şey var mı demeniz zaten kininiz olmadığını gösterir. Bırakın affedin gitsin. Ben olsam affederdim.

Sanki hepimiz gençken flört ettiğimiz adamlarla evlendik.gençlik bu bir iliski yaşanır bir vesile ile biter kimi hata yapar kimi mecburen bitirir filan..ama üstünden zaman geçer yeni biri ile birlikte olunur sizlerde öyle yapmışsınız. Bu kadar büyütülecek bir sorun gibi gelmiyor bana bunlar.Affetmek ve kin tutmamak büyük bir erdemdir.Affedin gitsin..

bence herkez bi şansı hakeder herkes kendi hayatında zaten iyi kötü yaşanmışlık var geçmişten kötüde bitmemiş son vedalaşmanız . hayat gurur yada hırs için çok ama çok kısa vakit varken duygusal anlamda değil insanlık namına affetmelisiniz unutma insan kendini en çaresiz hissettiği an en değer verdiği kişi gelir herkesin hatası olur senn tek bi affettim msjna hasretse bunu ona cok görmemelisn hersey karşılıklı yada çıkar ilişksine bağlı değildir . umarım doğru olanı yaparsın aynı durumda sende olabilirdin . hayırlısı olsun geçmiş olsun

Bir yardımım olabilir mi diye mesaj attığım kişiyi zaten affetmişimdir .

O mesajıda atmazdım ya .

Attım diyelim , af mı edeyim etmeyeyim mi hiç düşünmezdim herhalde .

Cok sukur kimseye kinim yok,hakkimi helal etmeyecegim kimse yok.Bu huzuru,kalp rhatligini size de tavsiye ederim.Ayni duruma hepimiz dusebiliriz cunku

Evladınızı mı öldürdü bu adam? Hayatinızı mı kaydırdı?

Gencken yapılan sacma saoan hatalar işte. Ve adam kanser. KANSER. Kolay bir durum degil siz de biliyorsunuz. Onkoloji servisine gidip bir bakın, inlemeleri dinleyin.. madem affetmeyecektiniz ne diye mesaj attınız? Sizin ne faydanız olacak o adama, size kadar kimse mi kalmayacak ona yardımı dokunacak.. bence büyütmeyin, affettim üzerinden cok zaman gecti unuttum ve simdi mutlu bir hayatım var eminim senin de oyledir her sey daha da iyi olacak endise etme tarzinda bir mesaj olabilir cevabiniz.. ölecek bir insana iyi bir veda olur bu

Eski sevgilin hala eski numarasini mi kullanıyor?
Bildiğim kadarıyla 1 aylık yeni evlisin...
Sen zaten biliyor muydun numarasini bu süreçte ???

Herseyi geçtim evli adama msjin uzunu kısası olmaz....
Senin eşin de eski sevgilisine atsa....
Empati yap hadi...

Ama kanser
Ama affettim...
Ama helal haram...

Buraya kadar geldiysen
Çevren de geniş ya hani...
Sor o geniş cevrene...

Ben böyle böyle yaptım iyi mi yapmışım de...

Buraya kadar geldiysen....
Affet bencede
Ayıp olur...
Yazık olur...

Madem affetmek içniziden gelmiyor ,affetmeyeceğiniz insan için niye yardıma ihtiyacı varsa destek olabileceğinizi bildiriyorsunuz ki ?

Sizden helallik isteyebileceğini düşünmemiş miydiniz? Sonuçta kanser hastası bu insan.

Affetmeseniz bile bu sıkıntılı süreç için affettim deyin sonra pişmanlık duymayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…