Kanser Olan Eski Sevgili

Eğer ona karsi hic bir sey hissetmiyorsam affedirim.nefret etmekte duygudur..
Burdan beni zor durumda birakan kötü şeyler yaşatan eski sevgililerime sesleniyorum AFFETTİM ULAN
Hep bunuyapmak istemistim.tabi canina okuduklarim da var özür dilermiyim bilemedim:)
Aman arkadaşlar 3 günlük dunya,zaman herseyin ilaci,hersey unutuluyor kin duymaya gerek yok.

sunu düsünün o sizden ayrılmasaydı simdiki eşinizle evlenemeyecekyiniz evet keske cok önceden ayrılsaymıs cok üzmeden kötülük yapmıs. ama bence affedin tabiki size yasattıklarıni sizdaha iyi bilirsiniz ancak merhamet edene merhamet edilir diye bir söz vardır. affedinki affedilesin diye Allah severmiş ve affeden kuluna armaganlar verirmiş

ya arkadasim affetttim de..
affet ne olacak ??
sen affetsende etmesende o yaptiginin cezasini ceker..
ama sana sunu soyleyim..bu konuyu fazla uzatma sonucta evlisin..
boyke seyler evlilige zarar eski sevgili helallik faln ..
bunlar bana gore yanliş..
evliysen bitti olay..

aynen bende boyle seylere karsiyim..
evliysen mesafeli olacaksin arkadaş...

Siz kendisini bulup ona insanlik namina msj atinca aklina gelmis helallik..

Istese elbet o da size ulasabilirdi. Gercek manada vicdan azabi cekseydi size yasattiklari icin...

Sen onu affedebilirsin belki ama bakalım senin eşin seninaffedebilir mi ?

Düşünsene bu başlık eşim kanser olan eski sevgilisine " yardım edebileceğim birşey var mı " diye msj atmış diye olsaydı nasıl bir yorum yapardın ?

Ilk mesajı o atmış olsaydı gerçekten helallik istiyor der kızmazdım ama ilk msjı eşim atıyorsa kusura bakmasında en büyük suçlu o..

Ha siz deseydiniz ki vicdan yaptım hasta old öğrendim hakkımı helal etmek için msj attım deseydin sorun yoktu ama sen sohbet ortamı yaratıp arkasından hakkımı helal etmeli miyim diye soruyorsun.. Madem helal etmeme gibi bir durum var evliyken ve o insan da evliyken neden tekrar konuşma ortamı yaratıyorsun ?

Hakkını helal ettigini söyle ve bir daha da görüşme en doğrusu bu

Affet ile kastettigi helalleselim gibi bir şey mi? Bana biraz öyle geldi. Affedicek bişey kalmamış zaten. Ama hakkını helal etmek ister misin istemez misin bilemiyorum.

Karsimdaki insan ne yasatmis olursa olsun
Boyle bir duruma kayitsiz kalamazdim.
Yasanmisliklarla insan hayati kiyas edilemez diye dusunuyorum.
Affederdim ve kendisine sifa dilerdim.

Ben olsam affederdim.sizde bi hakki varsa onu zaten siz affetseniz bile cekecek.ama kotu zamaninda bile olsa arayip af dilemis ne bileyim:/

Yardımcı olmakk için mesaj atıyorsunuz
Geçmişin hatrı var gibilerinden
Sonra da hakkımı helal edeyim mi diye soruyorsunuz
Tabiki etmelisiniz
Geçmiş gitmiş
Ve bir sağlık problemi bu
Ayrıca evlisiniz artık
Geçmişi bu kadar takmamanız lazım

İçin rahat edecekse affettim de, ama benim değil Allah ın affetmesi önemli de ve kes irtibatı

Şurda bazı mesajlar o kadar saçma ki, sanki bunları yazanlar hiç günah işlememiş, kimseye bir kötülük yapmamış İçiniz nefret dolu. Konu sahibi Affettim diyin tabiki sizin onda olduğu kadar onun de sizde hakkı vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…