Kanser... Yaşamak İstememek... Eşim...

avrasya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
648
88
298
Her şeyden ve herkesten tiksiniyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Son evre kanserim.
Radyoterapi aldım yemek yiyemiyorum. Çok kilo verdim. Su içerken bile canım acıyor.
Hayatta hiçbir şey için hiç kimseye muhtaç olmak istemeyen bir insandım. Şimdi her şey için herkese muhtaç hale geldim.
Eşim beni sağa sola götürüyor. Kendim gidemediğimden, araba kullanamadığımdan değil... mesela onun tanıdığı biri bize yardımcı olacak, onla gitmem gerekiyor. Veya kemoterapi almaya giderken yanımda geliyor.
Ve kendisi İnternet akıllı telefondan Kafasını bir saniye kaldırmıyor.
Gece 4 ten önce yatmıyor. Sabah kalkamıyor. Kaldırınca bana bağırıyor. Sabah gitmemiz gereken yere öğlen 3 te gidiyoruz veya ertelemek zorunda kalıyoruz.

Tedavim çok ÇOOK maliyetli. Ailelerimiz bir miktar verdiler. Suyunu çekmek üzere. İşe gidemiyorum.

Eşim genelde evde yemez. İyi kazanıyor ama bir kısmı dışarıda yemeye gidiyor.

Ailemde bana destek olacak kimse yok.

Kendimi çok yalnız, çok zavallı hissediyorum.

Bir de belki çocuk yaparız diye embriyo dondurmuştuk...

Varsa yoksa akıllı telefon, whatsapp, saçma sapan forum siteleri falan, hayatta onu yüzlerce defa üzmüş arkadaşları.

Bir an önce ölüp bütün bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunu gerçekten istiyorum.

Ama eminim ki allah bana acılı ve uzun süreçli bir ölüm verecek....

Mutsuzluğum sonsuz.

Son düzenleme:
Öncelikle vok geçmiş olsun..
Tedavinin en önemli yanı moral,siz bu moralsizlikle nasıl iyileseceksiniz acaba
Olumsuz düşüncelerden bir sıyrılın önce sonra da ailenize veya esinizin ailesine şu söylediklerinizi iletin ki çeki düzen versinler eşinize..

Olmeyin hanimefendi siz niye olesiniz....ise yaramaz zirto esiniz olsun siz yasayin

Eloglu iste, es de olsa cok beklentide olmamak gerekiyor (maaalesef) Karisi olunce birlikte olen erkekler eskidenmis, simdikiler dedginiz gibi elinde telefon soytarilik pesinde. Lakin sizi oteye beriye goturuyormus, hastaneye goturuyormus, buna da sukretmek lazim. Ayse Yilmazel le evlenen zirto neydi, adini unuttum karisi hastalaninca sivismisti. Okuz mokuz ama esiniz serefsiz degil en azindan.

Ailemden destek yok demissiniz buraya takildim. Maddi yardim yapmislar, valla bu zamanda kimse kimseye yapmiyor kiymetini bilin. Anneniz babaniz hayatta mi?

Bu arada bu kadar kotu hissetmeniz normal, kanser tedavisi vucudu patlatiyor resmen. Uzman bir psikologa gorunmek ister misiniz? Kanser hastalarinda uzmanlasmis terapistler var. Moraliniz yerine gelir destek cikan biri olunca. Valla artik manevi destek de satin alinabiliyor madem satin alin diyorum:) Moralinizi duzeltin once derim. Daha da olmazsa cagirin geleyim esinizin popisine tekme vurup telefonunu elinden alirim....sadece bir telefon uzaktayim hizmetlerim maddi karsiliksiz manevi paha bicilemez

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncelikle. Bu sekilde hastalığınızı ilerletmekten baska birsey yapmazsınız. Hepimiz bin türlü şey ile sınanmaktayiz. Bu da onlardan biri. Bu adamdan cocuk yapmayin zaten hersey ortada. Ailenizle konuşun ve destek moral beklediğinizi ifade edin. Esiniz konusunda yorum yapmak istemiyorum sert olacak zira. Dua edin, pozitif düşünce bilimlerine yönelin. Ölüm olgusunu kafanızdan atin. Cok saglikli olup bir kaza ile de yakalayabiliyor insanı. Cok sifa diliyorum size

Canım yaaa canım benim. Çok geçmiş olsun sana, ailenle aran nasıl, ailenin yanına gitsen, böyle anlayışsız bir insanla geçirme günlerini, sana moral olacak insanlarla geçir, mutlu ol ki bu tedavine de yansısın.

Rabbim hakkında hayırlısını, en güzelini versin. Tanımasakta birbirimizi burada bir sürü kız kardeşin var, duamız senle...

Allah yardımcınız olsun inşallah ..kendiniz için iyilesin ve esinizi sonra düşünürsünüz. .allah acil şifa ve sabır versin inşallah hastalıkla imtihan zor hele saçma sapan insanlarla ugrasmak o süreçte .ama kendiniz için iyilesin ileride sahip olacağınız çocuğunuz iicn iyilesin ve moralinizi bozmayin . Güzel günler hayal edin ve eşinize muhtaç olmayıp diyar diyar gezmeyi eglenmeyi. .

Canımm benim Allah şifa versin
Tez zamanda iyileş
Bu hastalık moralle yenilir
Kendi moralini kendin düzelteceksin
Birilerine kızıp hayattan kopma

Allah'ım şifa versin tez zamanda inşallah, yaşamaktan umut kesilir mi hiç? Acınızı içimde hissettim ve kendinizi böyle üzmenize çok üzüldüm. Bazen bizim çok kötü diye nitelendirdiğimiz şeyler bizim için çok iyi sonuçlara vesile olabiliyor. Belki bu hastalık eşinizin gerçek yüzünü görmenizi ve kendinizi hayatınızın merkezinize koymanızı sağlayacaktı. Lütfen toparlanın eşinize takılıp kalmayın bu süreçte bencil olun biraz. Hayatınız çok önemli, yoksa dediğiniz gibi ölseniz belki arkanızdan 3 gün ağlayacaklar... siz milleti boşverin savaşın kendinizi önemseyin ve çok bencil olun toparlanana kadar.. Allah yardımcınız olsun, inşallah çok güzel günleriniz olur.

Rabbim sifanizi versin ins. Bu kadar mesakkatli yollardan gecerken neden esinizin tavirlarini bu kadar onemsiyorsunuz. Onu bosvermenin tamda zamani. Once sizzz. Birakin napiyorsa yapsin. Kolay pes eder bir durusuniz var bunu yapmayin sakin. Sagliginizi tekrar geri kazanmak icin cabaya devam.esinizin icabina o zaman bakarsiniz.

Çok geçmiş olsun.
Hiç üzülmeyin,moralinizi bozmayın.
Rahatsızlığınız ve bu yaşadığınız şeyler,hayatta hiçbir şey için üzülmeye değmeyeceğini öğretmedi mi size.
Bu günler nasıl olsa geçecek,eski sağlığınıza kavuşacaksınız.
O zaman bugün üzüldüğünüz ne varsa hepsine güleceksiniz :)
Rabbim,tez zamanda şifanızı versin.

Allah sifa versin.
moralinizi yüksek tutun lütfen.
bu hastalığın ilacı moral.
esinizede diyecek söz bulamadım.
vefa denen şeyi ne çabuk kaybediyoruz.
yazık.eşinize sizden daha çok üzüldüm emin olun.
siz güçlü durup herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.
ama eşiniz ve onun gibi kadir kıymet bilmezler zor günde vefa 'dan yoksunlar daha acınası durumda benim gözümde.

Allah size neden acili ve uzun bir olum sureci verecek?
Başladı bile işte.... tedavim acılı geçti geçiyor.
Benim kanserimin benimle aynı evre ve yerde bulunan hastalar genelde 5 seneye rahmetli oluyor. Tabii uzun acılı tedavilerden sonra kötüleşmeler, ve kötüleşip hastaneye yatmalardan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…