Kanser... Yaşamak İstememek... Eşim...

Bu süreçte morel çok önemli neden bu kadar bıraktınız kendinizi.yaşamak için mücadele edin bırakın eşiniz ne yaparsa yapsın el oğlu işte anca bu kadar.siz iyileşmeye bakın.umudunuzu kaybetmeyin Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Eski konularınızı okudum, sanırım mühendissiniz, belli ki görgülü bir insansınız. Eşiniz ekşi sözlükte takılıyorsa siz de kadınlar kulübünde takılın. Buradaki hanımlar güzel enerjilerini size gönderirler. Her şey ne kadar karanlık görünse de ufacık bir umut ışığı hep vardır ya onu takip edin. Onu büyütün çocuğunuz gibi. Eşinizin desteği yeterli değilse hasta bakıcı gibi yardımcı tutsun. Eminim o da kendince hırpalanmış ve zor günler geçiriyordur. Bi de ölmek, sürünmek kelimelerini sakın ama sakın ağzınıza almayın. İnşallah yeni bir hayata kavuşursunuz.

Çok üzüldüm, pes edip ölmeyi istemen beni çok üzdü. Ayrıca tövbe haşa sanki sözleşme imzalamış gibi uzun süre acı çekerek öleceğim, kolay kurtulamam demen. Yaşadıklarını bilemem, tahmin de edemem. Bu kadar çaresiz hissetmen ve pes etmiş olman beni çok çok üzdü. Kendine yapma bunu lütfen. Böyle bırakamazsın yaşamı, öleyim diye bekleyemezsin. Psikolojin çok bozulmuş haklısın da. Ayağa kalkman gerekli. Öleceksek de savaşarak öleceğiz kuzu gibi bekleyerek değil de kendine. Hiçbirimiz kazık çakmayacağız dünyaya. Ama ben kolay pes etmem kafa atarım gerekirse feleğin çarkına. Sen de güçlü olmak için elinden geleni yap olur mu?

Böyle karamsar olmayın iyileşeceğiniz günü iple çekin tıpkı hamile bir annenin bebeğini beklediği gün gibi. Önce kendiniz.....diğerlerinin icabına sonra bakarsınız. Biz size dua edeceğiz ama sizde elinizsen geleni yapacağınıza söz verin. Buradaki tüm üyelere. Ne olur bunu yapmayın kendinize. İyileşeceksiniz söz mü? Bizde size dualar okuyacağız.(SÖZ)

Allah şifa versin, kaç yaşındasın, inşallah tez elden iyileşirsin . Eşini boşver, erkeklerin %70 -80 i odun zaten. Sen iyi olmaya bak, Allah yardımcın olsun

Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda şifa versin size iyileşip sağlığınıza kavuşun.. o kadar iyi ve mutlu olun ki bugünler aklınıza bile gelmesin inşallah sabredin dua edin bol bol Allah bütün işlerinizi kolaylaştırsın kalpten diliyorum...

Allah yar ve yardimciniz olsun .. Moral herseyden onemli bunu siz bizden daha iyi bilirsiniz. Hicbirimiz yuzde yuz saglikliyiz diyemeyiz ufak tefekte olsa herkes bir sorunla ugrasiyor. Ayrica bu hastalik grip gibi oldu malesef cok fazla yayildi tedavi ile iyilesen hayata karsi direnen insanlarda var. Umudunuz hep sizde olsun Allaha siginin cokça dua edin. İnsan boyle zamanlarda yakinlarindan destek bekliyor sizi cok iyi anliyorum. Allah şifa versin sizi kimselere muhtaç etmesin inşallah

Geçmiş olsun öncelikle. Kimin ne zaman nasıl öleceğini kimse bilemez. Çok kişi var bu hastalığı yenen niye siz olmayasınız. eşinize takılmayın belki duygularını gösteremiyordur belki tlf arkasına saklanıyordur. aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi bakın kendinize. hem o dondurulmuş embriyolar size anne demek için bekliyor. ve eşinizi de büyütün arada kaynasın. sizi üzecek olursa da MissyCheryBlossom u arayın dersini versin. dua ediyorum sizin için.

Yasadiklariniz gercekten zor seyler. Ne desek de havada kalacak. Allah sifa versin. Size dua edecegim.
Su anda en cok ihtiyac duydugunuz kisii malesef yeterince yaninizda olamiyor. Ama o da hasta. Malesef akilli telefon bagimliligi diye birsey var ki artik alkol uyusturucu kadar tehlikeli. Ve yine malesef bizler de az cok bu bagimliligin icindeyiz. Esinizi de hasta olarak gorurseniz belki tahammul etmeniz daha kolaylasir. Hic konustunuz mu bu konuyu onunla? Oncesinde boyle bir bagimliligi yoktuysa, hastaliginizdan dolayi o da bir bunalim geciriyor olabilir.
Lutfen kendinizii yalniz hissetmeyin. Burda kinunuzu okuyan herkes sizin yaninizda emin olun. Hepsi de size dua edecektir bunu da biliyorum. Kendinizi yalniz hissettiginiz her zamaan yazabilirsiniz burdan. Herkes destek olacaktir size. Iyilesip saglik haberlerinizi de alacagimiza inaniyorum ben. Lutfen siz de inanin. Dualarimiz sizinle.

Sağlık peşinde koşturmaktansa ölecem de ölecem modundan çıkın önce. Hayatta sadece kocanız mı var, hiç mi komşu dost akraba falan yok. Çağır komşuyu bir kahve iç. Allah inş şifa verir çok zor yaşadıkların umarım çözülür

Allah safi ismiyle size ve sifa bekleyen tum hastalara sifa versin acilarini azaltsin insallah
Lutfen pes etmeyin hayata siki siki tutunun. Gelecegin ne getirecegini kimse bilemez. Kesin yargilarla konusup kendinizi uzmeyin lutfen. Gerekirse psikolojik yardim alip kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Dualarim sizinle. Guclu bir kadinsiniz ve basarabilirsiniz.

Ne kadar empatik yaklaşmaya çalışsak da yaşayan bilir konusu bu.
Allah acil şifalar versin öncelikle.
Ama siz de yaşama tutunmak için biraz daha istekli olun olur mu?
Ne olmuş eşiniz sizinle yeteri kadar ilgilenmiyorsa?
Siz ki sağlığın önemini görmüş biri olarak koy g.tune koca neymiş diyebilmelisiniz.
Cidden koca neymiş?
Sağlıktan mühim bir şey mi?
Ben öleyim de rahat etsin nasıl bir düşünce?
Boşayin madem sizsiz rahat edeceğine bu kadar eminsiniz.
Can vermeyi istemeyin ama lütfen.
Sizden kıymetli değil hiç bir şey.
Dökün içinizi yüzüne rahatlayin gerekirse kusun ama yaşayacağım sana ihtiyacım da yok diyerek kapıyı göstererek..
Ölsem keşke diyerek değil. .

hayatta hepimize bazı seylerden imtihan geliyor. Ve biz bunun bilincindeyiz. şimdi sizin o canınızın yanmaları,sıkıntılarınız agrılarınız günahlarınıza kefaret inşAllah. Allah bir kulunu hastalıkla da sınayabilir,Mal ile de evlat ile de siz sabredin ve en önemlisi dua edin . O zaman rahatlayacaksınız. Eşinize dicek bişey bulamıyorum Allah size acil şifalar versin

Öyle demeyin lütfen moraliniz böyle olursa zaten iyilesmeniz zorlaşır kanser çok sancılı bir süreç ve moral çok önemli. Siz hastasınız evet ama eşiniz de bundan etkileniyor evde bir sıkıntı olduğunda her yere yansır yardımcı olabilecek birileri varsa cagirabilirsiniz nerde yaşıyorsunuz inanin ben bile gelirim her ne ihtiyacınız varsa başım üstüne. Lütfen kendinizi yıpratmayın Allah şifalar versin. Allahtan umidinizi kesmeyin. Allaha sığının dua edin.

Cok gecmis olsun Allahim sifa versin. Lutfen oyle soylemeyin Allahtan umidi kesmeyin madem inaniyosunuz. Sinaviniz cok buyuk gucunuz tukenmis gibi hissetmeniz normal. Esiniz de belki uzgun oldugu icin hatta belki depresyonda oldugu icin kendini bi sekilde kapatiyodur. Nolursa olsun yaninizdaymis. Ben sizi sevmedigini yari yolda falan birakacagini dusunmuyorum. Cok hassas donemdesiniz bunlari dusunup uzmeyin kendinizi hele bi iyilesin insallah

Sublingual submandibular parotis hangisiydi acaba hepsinin gidişatı farklı.Yasam ömrüne takılmayın o genel araştırmalar kişiden kişiye farklılık gösterebilir siz yeneceksiniz belki de tıpta şaşırtan şeyler çok olabiliyor inancınızı asla kaybetmeyin moral cidden çok önemli

Doktor hanım benimki az görülen bir lokasyonda işte, onlar olsa ameliyat olacaktım, benimki genizde maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…