Her şeyden ve herkesten tiksiniyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Son evre kanserim.
Çok ağır Radyoterapi aldım.
Aylardır yemek yiyemiyorum. 20 kilo verdim.
Su içerken bile canım acıyor.
Bir kulağım duymuyor. Duymadığım için insanlarla konuşmak işkence. Sesimi de ayarlayamıyorum.
Hayatta hiçbir şey için hiç kimseye muhtaç olmak istemeyen bir insandım. Şimdi her şey için herkese muhtaç hale geldim.
Eşim beni sağa sola götürüyor. Kendim gidemediğimden, araba kullanamadığımdan değil... mesela onun tanıdığı biri bize yardımcı olacak, onla gitmem gerekiyor. Veya kemoterapi almaya giderken yanımda geliyor.
Ve kendisi İnternet akıllı telefondan Kafasını bir saniye kaldırmıyor.
Gece 4 ten önce yatmıyor. Sabah kalkamıyor. Kaldırınca bana bağırıyor. Sabah gitmemiz gereken yere öğlen 3 te gidiyoruz veya ertelemek zorunda kalıyoruz.
Tedavim çok ÇOOK maliyetli. Ailelerimiz bir miktar verdiler. Suyunu çekmek üzere. İşe gidemiyorum.
Eşim genelde evde yemez. İyi kazanıyor ama bir kısmı dışarıda yemeye gidiyor.
Ailemde bana destek olacak kimse yok.
Kendimi çok yalnız, çok zavallı hissediyorum.
Bir de belki çocuk yaparız diye embriyo dondurmuştuk. Eminim çocuk yapsak ve ben ölsem çocuk ağlasa kalkıp da bakmaz uyanamadın diye.
Varsa yoksa akıllı telefon, whatsapp, saçma sapan forum siteleri falan, hayatta onu yüzlerce defa üzmüş arkadaşları.
Bir an önce ölüp bütün bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunu gerçekten istiyorum.
Ama eminim ki allah bana acılı ve uzun süreçli bir ölüm verecek....
Mutsuzluğum sonsuz.
Mrb. Benim de ailemde kanser hastasi var. Son 1 yildir bu konuyla cok icli disliyiz. Daha cok yeni teshis icin biopsi alan cok becerikli bir dr.dan duydum; sizin gibi genc bir ca hastalari varmis. Kadin ameliyati reddetmis ve tedavi icin yurtdisina gitmis. BLACKSALVE isimli bir ilac kullanmis ve kanserli bolge tamamen iyilesmis. Dondugunde sok olduk dedi. Lutfen onemseyin ve arastirin. Acil sifalar...Doktor hanım benimki az görülen bir lokasyonda işte, onlar olsa ameliyat olacaktım, benimki genizde maalesef.
Bir insanın size karşı duyarsızlığı sizi nasıl bu kadar mutsuz edebilir?Belkide eşinizden ayrılıp o ölmüş gibi hayatınıza devam etmelisiniz yada hiç olmamış gibi böylece üzülmezsiniz.En çok ihtiyacınız olan şeye sarılın yani moralinizi yüksek tutmaya çalışın lütfen.Başınıza gelen bu durum günahlara kefaret lütfen ölüm için değil hayırlı bir ölüm için dua edin çünkü ahiretteki durumumuzu hesap etsek hiç ölmek istemeyiz.Lütfen güçlü olun hiç bu illet sizde yokmuş gibi...Her şeyden ve herkesten tiksiniyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Son evre kanserim.
Çok ağır Radyoterapi aldım.
Aylardır yemek yiyemiyorum. 20 kilo verdim.
Su içerken bile canım acıyor.
Bir kulağım duymuyor. Duymadığım için insanlarla konuşmak işkence. Sesimi de ayarlayamıyorum.
Hayatta hiçbir şey için hiç kimseye muhtaç olmak istemeyen bir insandım. Şimdi her şey için herkese muhtaç hale geldim.
Eşim beni sağa sola götürüyor. Kendim gidemediğimden, araba kullanamadığımdan değil... mesela onun tanıdığı biri bize yardımcı olacak, onla gitmem gerekiyor. Veya kemoterapi almaya giderken yanımda geliyor.
Ve kendisi İnternet akıllı telefondan Kafasını bir saniye kaldırmıyor.
Gece 4 ten önce yatmıyor. Sabah kalkamıyor. Kaldırınca bana bağırıyor. Sabah gitmemiz gereken yere öğlen 3 te gidiyoruz veya ertelemek zorunda kalıyoruz.
Tedavim çok ÇOOK maliyetli. Ailelerimiz bir miktar verdiler. Suyunu çekmek üzere. İşe gidemiyorum.
Eşim genelde evde yemez. İyi kazanıyor ama bir kısmı dışarıda yemeye gidiyor.
Ailemde bana destek olacak kimse yok.
Kendimi çok yalnız, çok zavallı hissediyorum.
Bir de belki çocuk yaparız diye embriyo dondurmuştuk. Eminim çocuk yapsak ve ben ölsem çocuk ağlasa kalkıp da bakmaz uyanamadın diye.
Varsa yoksa akıllı telefon, whatsapp, saçma sapan forum siteleri falan, hayatta onu yüzlerce defa üzmüş arkadaşları.
Bir an önce ölüp bütün bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunu gerçekten istiyorum.
Ama eminim ki allah bana acılı ve uzun süreçli bir ölüm verecek....
Mutsuzluğum sonsuz.
Olmeyin hanimefendi siz niye olesiniz....ise yaramaz zirto esiniz olsun siz yasayin
Eloglu iste, es de olsa cok beklentide olmamak gerekiyor (maaalesef) Karisi olunce birlikte olen erkekler eskidenmis, simdikiler dedginiz gibi elinde telefon soytarilik pesinde. Lakin sizi oteye beriye goturuyormus, hastaneye goturuyormus, buna da sukretmek lazim. Ayse Yilmazel le evlenen zirto neydi, adini unuttum karisi hastalaninca sivismisti. Okuz mokuz ama esiniz serefsiz degil en azindan.
Ailemden destek yok demissiniz buraya takildim. Maddi yardim yapmislar, valla bu zamanda kimse kimseye yapmiyor kiymetini bilin. Anneniz babaniz hayatta mi?
Bu arada bu kadar kotu hissetmeniz normal, kanser tedavisi vucudu patlatiyor resmen. Uzman bir psikologa gorunmek ister misiniz? Kanser hastalarinda uzmanlasmis terapistler var. Moraliniz yerine gelir destek cikan biri olunca. Valla artik manevi destek de satin alinabiliyor madem satin alin diyorum:) Moralinizi duzeltin once derim. Daha da olmazsa cagirin geleyim esinizin popisine tekme vurup telefonunu elinden alirim....sadece bir telefon uzaktayim hizmetlerim maddi karsiliksiz manevi paha bicilemez
Ben de ilk tedavimde cok bilincsizce davrandim. Sizin gibi hatatran cekilmistim.
Hala kemoterapi aliyorsaniz tavsiye edecegim kisi Canfeza Sezgin.
Her kur icin bir muayene ucretini normal aliyor .
Kemoterapi ve tahliller sgk + 126 civari
Ama hic bir yan etki gormedim.
Sedyeyle gelip tekerlekli sandalyeye donenler, tekrlekli sandalyelerini atti..
Buraya geldigimde tum vucudum simsiyah komur yanigi gibiydi. 35 kiloydum. Simdi 57 kiloyum diyenler var.. onlari gorunce dogru yerdeyim diyoum. 4. Kure başladım ve hayatın icinden hic kopmadım. Kucukyalidan kendim Bostanci-Atakoy dz otobusuyle gidip geliyorum.
Bol limon tuketin
Kirmizi sogan
Jemoterapinin 2. Gunu sarimsaga baslayin kemoterapinin yapildigi gune dek devam edin.
Daha zinde bir donem atlatacaksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?