Kanser... Yaşamak İstememek... Eşim...

İçime öküz oturdu bu konuyu okuyunca. Rabbim şifa versin canım, yaşamın da ölümün de hayırlısını versin, neden acı içinde ölesin ki nereden biliyorsun öyle olacağını? Ya da şimdi sağlıklı olanın acı içinde ölmeyeceğini? O eşini de allah bildiği gibi yapsın bu hayatta kimin kime muhtaç olacağı hiç belli olmaz. Gözünü seveyim moralini yüksek tut, keşke ölsem deme öyle. Allah sana bir can bir ruh vermiş kıymet ver o cana.

Hayır efendim.
Ölmeyeceksiniz.
Son evre, baş evre ne fark eder.
Hangimizin hayatı garanti??
Siz şu andan itibaren özellikle mutlu olmaya her anın tadını çıkarmaya özen göstermelisiniz.
Bir çok hastalığın en önemli tedavisi psikolojidir!
Bu üzüntülere ne gerek var hele ki böyle zor bir hastalık ile boğuşuyorken?
Neden çekiyorsunuz?
Salıverin ipini gitsin.
Kendinizi mutlu edin.
Rüzgarı, yağmuru, havayı, ağaçları hissedin..
Güneşe dönün yüzünüzü...
Derdi veren dermanı da verir elbet.

Eee sen öleceksin de ortamı bu adama mı bırakacaksın?
Sen ölmeyeceksin kimseye muhtaç falan değilsin sen, yaşayacak, iyileşecek ve ilk başta o eşini def edecek mutlu mesut yaşayacaksın..
lütfen moralini bozma, sen yaşayacaksın. Yaşamak o kadar güzel ki. Yaşamak için gerekli bütün şartları yapıyorsun çünkü hayat çok güzel. Sen de çok güzelsin. Bundan eminim.

Nefes alıyorsak umut her zaman vardır,yarın ne olacagımızı bilmeden yaşamıyor muyuz,hayaller kuruyoruz gelecege dair oysa bilmiyoruz ne yaşayacagımızı ama umut ediyoruz etmezsek hayattan keyif alamayız,bir akrabamız agır kanser hastasıydı o tedavi olurken çevremden kimler kimler vefat etti kimisi kalp krizinden kimisi trafik kazasından,ve akrabamız gayet iyi şuan,sizde pes etmeyin mücadeleye devam edin,sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır

Canim benim rabbim sifani versin nasil insanlarla karsilasmissin sen oyle Bu da rabbimin imtihani insaallah gunahlarina kefarettir sakin isyan etme hepimizin sonu er geç ölüm önemli olan kul hakkiyla gunahlarimizla gitmemek. Ama cikmayan candan umit kesilmez lutfen sen o insafsizlara bakma hayatini yaşamaya caliş gez toz kafani dagit...

Esiniz buyuk ihtimal bunalimda ve kafa dagitmaya calisiyor.
Cok cok gecmis olsun,Allah sifa versin.

Arkadaşım cooook çok geçmiş olsun.Allahim tez zamanda sifani versin.ayağa kaldirsin inşallah. Aşağıdaki yazıyı oku mutlaka

Dört mumun hikayesi:

Ortam çok rüzgârlıydı. Bir odada 4 tane mum usul usul yanıyordu…
4 mum yavaşça yanıyordu, ama ortalık o kadar sessizdi ki, mumların konuşmaları duyabiliyordu…

Birinci mum,
”Ben BARIŞ‘ım! Ama kimse benim yanmama yardımcı olmuyor. Sanırım yakında söneceğim”dedi. Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü.

İkinci mum:
”Ben İNANÇ‘ım! Ne yazık ki artık vazgeçilmez değilim. Onun için, bundan sonra yanıp durmamın bir anlamı kalmadı.” Sözlerini tamamladığında, esen rüzgâr onu da tamamen söndürdü…

Sırası geldiğinde üçüncü mum, hüzünlü bir sesle konuştu:
”Ben SEVGİ‘yim ! Ama artık yanacak gücüm kalmadı. İnsanlar beni unuttu, değerimi hiç anlamıyorlar. En yakınlarını sevmeyi bile unuttular.”
Sevgi de daha fazla beklemeden sönüp gitti…

Ansızın...
Odaya birden küçük bir çocuk girdi ve üç mumun da yanmadığını gördü.
Üzgün ve ağlamaklı bir sesle:
”Neden yanmıyorsunuz? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyor muydu?” dedi. Ardından da ağlamaya başladı…

O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı:
”Korkma, ben hala yanıyorum. Ben yandığım sürece öteki mumları da yeniden yakabiliriz, ben UMUT‘um!”

Duyduklarıyla sevinen çocuk, gözleri mutlulukla parlayarak, UMUT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı…

Gel kiz buraya yanima hem gezeriz hem denize gideriz hem tedavi olursun kimseyi takma bosver ye ic gez delir biraz cilginlik yap buralar misssssss ege sifadir

Isyan etmeyin.. Bu cektiginiz sıkıntılar, sabriniz, tevekkulunuz gunahlarinizin dökülüp itmesine vesile olacak belki de, siz duadan vazgecmeyin, dunyada imtihan icin variz, herkes turlu turlu seylerle sinaniyor.. Rabbim hayirli acil sifalar versin, insaAllah hayirli bi sekilde feraha erersiniz..

Cok uzuldum bogazima bir yumru oturdu esin buyuk ihtimalle kacmak icin tele siginiyor annem kansere yakalndiktan sonra ben de tel manyagi oldum etrafimdakiler uyarinca fark ettim o elimde olmayinca sacma sapan seyler dusunuyorum onlardan kacmk icin de tel sariyirum.İkinizinde yasadigi cok zor seyler Allah yardim etsin demkten baska bir sey gelmiyr elimden

Evet herhalde dediğin gibi ama insan zor durumdayken sevdiğine yakıştıramıyor, yanında güçlü ve hep destek olmasını bekliyor.

Moralinı yüksek tutmalısn tedavin süresince hicbiseye canını sıkma kendine odaklan ve hastaligini yoksay. Sanki hasta değilmişsin gibi yaşa allah şifa versin dua edicem senin için. Dünyada o kadar çok kötü insan var ki onlar ölsün sen yaşa yen hastalığını hayat güzel

Rabbim şifa versin üzülmeyin lütfen Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Evet herhalde dediğin gibi ama insan zor durumdayken sevdiğine yakıştıramıyor, yanında güçlü ve hep destek olmasını bekliyor.

Çok zor biliyorum, annemin tedavisi sırasında bu hastalığın insana neler yaptığını çok yakından gördüm
Güzel, başarılı, ayaklarının üzerine basıp, 4 çocuk yetiştirmiş bir kadının bununla savaşacağını düşündüm
Kolon kanseriydi annem, ilk 5 yıl savaştı, son 4 yıl bıraktı, bıraktığında gerilemeye başladı her şey, moral sizin için çok önemli. Bu süreçte bir psikolojik destek almalısınız, çünkü yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ciddi bir depresyon içindesiniz. Güçlü olmak zorunda değilsiniz ama umudunuz olmalı, insan nefes aldıkça umut hep var, Allah CC Şafi ismi hatrına şifa versin size. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum İstanbul Alibeyköy civarındayım ben, isterseniz görüşebiliriz, hastanede ihtiyaç duyarsanız gelebilirim. Kafanızı dağıtmak için ne isterseniz yaparız, eşinize de kızmayın, kabına sığamıyordur o şimdi, sevdiğin insanı hasta görmek çok zor.

Allag şifa versin... cok üzüldüm...
Biz bu kadar uzuluyosak eminim eşiniz bizden daha da çok uzuluyodur.. ama erkek işte... duygularını yansitamiyo olabilir... moralinizi bozmayın ne olur... güçlü olun... eminimki yeneceksiniz bu illeti... çocuğunuz varmi buarada???

Cok gecmis olsun tez zamanda rabbim sifa versin..lutfen uzulmeyin bu hastalik moralle endeksli biraz da ... lutfen ama lutfen pes etmeyin.. hayat sandigimiz kadar kotu degil biz icinde bulundugumuz sosyolojik durumlardan oyle görüyoruz.. lutfen yasamak isteyin hayata simsiki sarilin. Bir hobi edinin hasta gibi hissetmemenizi saglayacak tas boyayain mesela .. esinizi kendinizden fazla duusunmeyin inanin ustune dusmezseniz kendisi gorecektir hatalarini.. ben elimden geldiğince yaninizda olmaya çalışırım.. kimsem yok demeyin, allah en büyük sahibimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…