- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.879
- 548
Canim benim rabbim sifani versin nasil insanlarla karsilasmissin sen oyleHer şeyden ve herkesten tiksiniyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Son evre kanserim.
Çok ağır Radyoterapi aldım.
Aylardır yemek yiyemiyorum. 20 kilo verdim.
Su içerken bile canım acıyor.
Bir kulağım duymuyor. Duymadığım için insanlarla konuşmak işkence. Sesimi de ayarlayamıyorum.
Hayatta hiçbir şey için hiç kimseye muhtaç olmak istemeyen bir insandım. Şimdi her şey için herkese muhtaç hale geldim.
Eşim beni sağa sola götürüyor. Kendim gidemediğimden, araba kullanamadığımdan değil... mesela onun tanıdığı biri bize yardımcı olacak, onla gitmem gerekiyor. Veya kemoterapi almaya giderken yanımda geliyor.
Ve kendisi İnternet akıllı telefon bağımlısı. Kafasını telefondan bir saniye kaldırmıyor.
Gece 4 ten önce yatmıyor. Sabah kalkamıyor. Kaldırınca bana bağırıyor. Kapris hakaret çekiyorum. Sabah gitmemiz gereken yere öğlen 3 te gidiyoruz veya ertelemek zorunda kalıyoruz.
Ona hiç güvenim kalmadı. Ona ihtiyacım olduğu zaman beni yarıyolda bıralacağına eminim artık.
Tedavim çok ÇOOK maliyetli. Ailelerimiz bir miktar verdiler. Suyunu çekmek üzere. İşe gidemiyorum. İşyerim her şeyde önüme taş koymaya çalışıyor.
Eşim savruk biri asla evde yemez. İyi kazanıyor ama yarısı dışarıda yemeye gidiyor.
Ailemde bana destek olacak kimse yok.
Kendimi çok yalnız, çok zavallı hissediyorum.
Bir de belki çocuk yaparız diye embriyo dondurmuştuk. Eminim çocuk yapsak ve ben ölsem çocuk sabaha dek ağlasa kalkıp da bakmaz uyanamadın diye.
Varsa yoksa akıllı telefon, whatsapp, saçma sapan forum siteleri ekşi sözlük falan, aptal aptal hayatta onu yüzlerce defa üzmüş arkadaşları.
Bir an önce ölüp bütün bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunu gerçekten istiyorum.
Ama eminim ki allah bana acılı ve uzun süreçli bir ölüm verecek....
Mutsuzluğum sonsuz.
+1000000000Allahın size öyle bir ölüm vereceğini nerden biliyorsunuz ? İsyan etmek yerine duaya sarılın. . Son evrede olsaniz bile Allah şifa verendir O'nun herşeye gücü yeter bunu unutmayın
Evet herhalde dediğin gibi ama insan zor durumdayken sevdiğine yakıştıramıyor, yanında güçlü ve hep destek olmasını bekliyor.Cok uzuldum bogazima bir yumru oturdu esin buyuk ihtimalle kacmak icin tele siginiyor annem kansere yakalndiktan sonra ben de tel manyagi oldum etrafimdakiler uyarinca fark ettim o elimde olmayinca sacma sapan seyler dusunuyorum onlardan kacmk icin de tel sariyirum.İkinizinde yasadigi cok zor seyler Allah yardim etsin demkten baska bir sey gelmiyr elimden
Evet herhalde dediğin gibi ama insan zor durumdayken sevdiğine yakıştıramıyor, yanında güçlü ve hep destek olmasını bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?