• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser

cok cok gecmis olsun, Rabbim safi ismiyle sifa versin. amin

iyi huylu ise kendini bu kadar harab etme, söylemesi dile kolay ama moral cok önemli bu durumda, önce uzman doktorla bir görüsün tam sonucu alin bi insaallah. iyi huylular bildigim kadariyla tedaviye oldukca olumlu cevap veriyor ve yayilmalari söz konusu degil diye biliyorum.

Çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Uğurkan erez akciğer kanserini yenmişti
Bening iyi huylu demek neden dr kanser dedi anlamadım
Anneanneme ciğerlerinden epey su alın önce kanser dedi dr sonra değil deyip taburcu etti
Allahım inşallah kanser değildir
İnşAllah değildir canim çok ihtiyacım var böyle bisey duymaya aman deyim sizde kontrolerinizi iyi yapın
Allahim korusun :(

M

Maligneyi soru isaretiyle yazmis. Yani kötü huylu mu acaba gibi. Iceriginde beligne yani iyi huylu diyor.

Iyi huylu tümörler tedaviden sonra tamamen iyilesiyor.

Cok gecmis olsun canim
Yok canim sonuç 2 sayfa diğer sayfada da malignite yaziyo soru isareti yok.:(

cok cok gecmis olsun, Rabbim safi ismiyle sifa versin. amin

iyi huylu ise kendini bu kadar harab etme, söylemesi dile kolay ama moral cok önemli bu durumda, önce uzman doktorla bir görüsün tam sonucu alin bi insaallah. iyi huylular bildigim kadariyla tedaviye oldukca olumlu cevap veriyor ve yayilmalari söz konusu degil diye biliyorum.
İnşAllah canim yarın goruscez inşAllah sizler kadar güzel şeyler söyler.:(

İnşAllah canim yarın goruscez inşAllah sizler kadar güzel şeyler söyler.:KK43:

insaallah canim insaallah. türü, boyutu, evresi hersey o kadar önemli ki, önce bir sabah olsun hayr olsun, kendini de sartlandirma benim rüyalarim falan cikar diye ... olumlu düsün ok mi, bize de bildir sonuclarini babaciginin.

Benim babam da akciğer kanseri ve metastaz yaptı 4. Seviye bizim işimiz Allah'a kaldı anlayacağınız. Üzülmeyin iyi huyluysa ve yayılma yoksa hallolur her şey.. 21 yaşımdayım imtihanın en zorunu yaşıyorum 1 yıldır. Allah sabır versin herkese imtihanın en ağırını yaşıyorum. Allah yüzümüze güler inşallah.

Moralinizi babanızın yanında en azından yüksek tutacaksınız, zor biliyorum ama. Minik çocukların, bebeklerin de boğuştuğu bir hastalık bu. Sevdiklerimizle geçirdiğimiz her anın ne büyük lütuf olduğunu anlayacaksınız. Dilerim yarın iyi haberler alırsınız. Her durumda bizim güçlü ve moralli durmamıza çok ihtiyaçları var.

Allah acil şifalar versin canım. sigara kaynaklı bir hastalık olduğunu duymuştum baban kullanıyor muydu önceden? moral çok önemli Allah yar ve yardımcınız olsun

Babasını kanserden kaybetmiş biri olarak senin şu an ki duygularını çok çok çok iyi anliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inan ki moral çok önemli benim babam 8 ay icinde vefat etti amcalarim beterini görsünler ne bi destek oldular ne başka bişey üstüne bi toprakda onlar attilar. Ama bir tanıdığım da var 11 12 senedir kanserli ama yaşıyor iyi düşünün iyi olsun..

Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki :KK43: duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak :KK43: inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin

canim ne oldu bugun doktor gorusmeniz? insallah mujdeli haberi verirsin bize. aklimiz sende.

Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki :KK43: duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak :KK43: inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin
rabbim şifa versin

Benim babam da akciğer kanseri ve metastaz yaptı 4. Seviye bizim işimiz Allah'a kaldı anlayacağınız. Üzülmeyin iyi huyluysa ve yayılma yoksa hallolur her şey.. 21 yaşımdayım imtihanın en zorunu yaşıyorum 1 yıldır. Allah sabır versin herkese imtihanın en ağırını yaşıyorum. Allah yüzümüze güler inşallah.
Canim benim ne deyim bilmiyorum rabbim yardım etsin hepimizie.:(

Kızlar rabbim hepinizden razı olsun sizin sayesnizde toparlayabildim kendimo

insaallah canim insaallah. türü, boyutu, evresi hersey o kadar önemli ki, önce bir sabah olsun hayr olsun, kendini de sartlandirma benim rüyalarim falan cikar diye ... olumlu düsün ok mi, bize de bildir sonuclarini babaciginin.
Çok sağol canim sizin sayenizde biraz toparladim kendimi

doktor a gititk canim randevumuz vardı ama doktor yokmuş haftaya kaldı doktorun birine sorduk o mantar dedi biride o kötü hastalik dedi bilmiyorum inşAllah sizin sayenizde güzel düşüncem duayla doktorumuzu bekliycez
Allah acil şifalar versin canım. sigara kaynaklı bir hastalık olduğunu duymuştum baban kullanıyor muydu önceden? moral çok önemli Allah yar ve yardımcınız olsun
Canim günde 1 paket bitiryodu öyle soyleyim ama 1 aydır birakti inşAllah arkadaşlarına uymaz
Babasını kanserden kaybetmiş biri olarak senin şu an ki duygularını çok çok çok iyi anliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inan ki moral çok önemli benim babam 8 ay icinde vefat etti amcalarim beterini görsünler ne bi destek oldular ne başka bişey üstüne bi toprakda onlar attilar. Ama bir tanıdığım da var 11 12 senedir kanserli ama yaşıyor iyi düşünün iyi olsun..
Canim benim ne desem bilemiyorum az çok tahmin edebiliyorum acini Allah rahmet merhamet eylesin babacigina sizede sabır versin
Al benden de o kadar amcamlar halamlar borclanirlardi babam oderdi borclarini harcliklarini herseylerini hepsine babam baktı dugunlerini yaptı simdide gelmediler bile telefonda gelelim mi diye sorma zahmetine giryolar sadece ve telefonda da gülerek "yok ya yoktur bise niye abartyonuz"diyolar şu açtığım konuma yazan arkadaslarimdan gorudum desteği samimiyeti hicbirinden görmedim ve o kadar anlaşılır ki gulmeleri hicbise demiyorum kurban olduğum rabbim görüyor ben ona havale ediyorum

canim ne oldu bugun doktor gorusmeniz? insallah mujdeli haberi verirsin bize. aklimiz sende.

Canim benim doktor a gititk randevumuz vardı ama doktor yokmuş haftaya kaldı doktorun birine sorduk o mantar dedi biride o kötü hastalik dedi bilmiyorum inşAllah sizin sayenizde güzel düşüncem duayla doktorumuzu bekliycez

İyi huylu tümöre kanser mi deniyor?

Geçmiş olsun.

Back
X