Kansermişim

Canim cok gecmis olsun, moralini bozmamaya calis lutfen, erken tespit edilmesi ve esininde dr.olmasi iyi bir durum.Rabbim sifasini verir insallah dualarimiz seninle..

Cok gecmis olsun. Allaha dua ederiz biz canim sen muayenede iken... gun dogmadan neler dogar.Rabbim esine cocuklarina bagislasin

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için
Ama uyku tutmuyor aklımda bi belirsizlik içimde bi huzursuzluk allahım sonumuzu hayır etsin

Okuyunca kanser lafı bile ürpertmedi beni, nedense iyi düşündüm.
İçini ferah tut, Allah'ın izniyle unutup gideceksiniz bu yaşananları.
Moralini yüksek tut zordur illa ki ama derdi veren Allah dermanını da verir.
Dualarımız seninle, kötü düşüncelerle sıkma içini.

cok gecmis olsun...
ailemde fazlasıyla bu vaka var ama emin olun erken teshis cok onemli!
maalesef adı falan insanı korkutuyor ama tedavi surecine girdikten sonra bunu biraz daha kanıksamaya baslıyorsunuz. ve o surecte moralinizi yuksek tutmaya calısın, sizi strese sokacak seylerden uzaklasın. icinizden geldigi gibi davranın.
kusura bakmayın ama teselli etme niyetiyle kapınızı calıp sacma salak konusacak insanlar da olacaktır, onları kafanıza takmamaya calısın,
olur olmaz cumle kuran ya da aglayan zırlayan insanları da cevrenizden uzaklastırın.
benim teyzem oyle yapmıstı, ben bunu yenecegim demisti yendi de. doktorlar ona ömür bile bicmisti... o yuzden gulun gecin takmayın.
ne etkisi olacak diye dusuneceksiniz belki ama esiniz tıp dilini bildigi icin belki en kotu ihtimalleri dusunup daha cok dertlenecek ama yine de size her aşamada en profosyonel sekilde destek olacak biri yanınızda oldugu icin sanslısınız ve sizin icin en iyi proflara ulasacagından suphem yok.
o yuzden guvenmeyi secin. umudunuz neseniz tum tedavilerden daha etkili olan birsey, cocuklarınızı dusunup dertlenmek yerine gucunuzun kaynagı onlar olsun, siz ailece bu sorunu atlatacak ve eski gunlerinize devam edeceksiniz, uzulmek su andan itibaren literaturunuzden cıkardıgınız ilk kelime olsun

Çok büyük geçmiş olsun,morelini yüksek tutmaya çalıs pes etme direncli ol...

kolay değil biliyorum ama bunu önce kendin sonra cocukların eşin ve ailen için yapmalısın.

İçime öyle doğuyor ki güzel haberler döneceksin bize.

Dualarımdasın arkdaşım rabbim yar ve yardımcın olsun,saglık güç kuvvet versin...

İnanıyorum ki hepsi gecicek ve sen iki yavrunla mutlu mesut yasamaaya devam ediceksin.

Allah güzel haberlerini buradan okumayı nasip etsin bizlere çocuklarına eşine dört elle sarıl inşaallah bugünleri kolay atlatacaksın Allah büyük.. çok şükür ki erken teşhis edilmiş gelişmeleri buraya yaz arkadaşım Allah a emanet ol

Çok geçmiş Allah'In izniyle inşallah sapasağlam çıkarsın ameliyattan Allah'ım seni çocuklarına bağışlasın artık tıp ilerledi çoğu şeyin tedavisi var ve erken evreymiş şükürler olsun dualarım ve iyi dileklerim sizinle..

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Rabbim evlatlarına bağışlasın seni.
şükürler olsun ki erkenden öğrenmişsin.
benim babannem de 10 sene önce sarılık nedeniyle hastaneye
götürdüğümüzde karaciğer kanseri olduğunu öğrenmiştik.
ankara da üniversite hastanesinde ameliyat olmuştu ve çok şükür şuanda çok iyi.
erken teşhis çok önemli arkadaşım,hiç moralini bozma,ameliyat olabiliyorsan zaten çok şanslısın
erken evredesin.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.çağımızın hastalığı ne yazık ki kanser ama kendinize inanır yüzünüzden gülücüğü eksik etmezseniz inanın yenemeyeceğiniz hiç bir dert yok.Allahım korusun sizi ve ailenizi..

Çok büyük geçmiş olsun, Rabbim şifa versin evlatların için sakın moralini bozma, derdi veren yüce Rabbim dermanını da verecektir.

Kızlar akciğer filmim çekildi temiz çıktı Perşembe Ankara'ya gidiyorum hayırlısıyla

Çok gecmıs olsun dıyorum
Allah acıl sıfalar versın
Allah senı cocuklarına bagıslasın

Kızlar akciğer filmim çekildi temiz çıktı Perşembe Ankara'ya gidiyorum hayırlısıyla

Rabbim şafi ismiyle şifa verir İnşAllah.

Sabır sebat ve dua diliyorum.

Derdi veren Rabbim dermanınıda vericektir.

Hastalar risalesini okumuştum bir dönem tavsiye ederim.

Allaha sığının.

" Rabbim derki başına bir bela geldiğinde bana sığınırsa kulum ben ona istemeden istediğini veririm"

dünya gecici bir alem.bende kend,mce size bişeyler yazmak istedim.

dualarım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…