Kansermişim

Rabbimden acil sifalar diliyorum , yavrulariniza bagislasin sizi rabbim ..

Kızlar ben yarın Ankara'ya gidiyorum hakkınızı helal edin..
hayırlı haberlerle dönerim aranıza inşsllah
Dualarınıza ihtiyacım var
güle güle git canım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz allah şifalar versin sana ve tümm hastalara ...

Allah sizi yavrularınıza bağışlasın inşallah.
Yavrularınızı da size..
Kalıcı şifalar diliyorum..

ALLAH yardımcınız olsun.
Sizi çocuklarınıza bağışlasın.,

Herkese tek tek teşekkür ermek isterdim ama anca okuyabiliyorum.hiçbişey yapmak istemiyorum..evlatlarımdan ayrı ruh gibi geziyorum kokuları burnumda Heran..sabır diyorum sevgi sabır....gecicek...belkide rüyadır ama sanırım değil olsa uyanırdım şimdiye..pzt ameliyatım ama ben çok korkuyorum....

Pzrtesi günü Allah yardimcin olsun canim...
Dualarimiz seninle....

eşin doktormuş çok şanslısın o açıdan daha kitle alınıp patolojiye gitmeden kansersin diyemezler moralinizi bozmayın hemen belkide değildir inşallah değildir allah şifa versin benimde böreğimde kitle var hemde 2 tane diğerindede sorun var ayrıca ötekide sağlam değil ama biyopsi yapmadılar sürekli takip altındayım anlamadım gitti :26: hayırlı haberlerini bekliyoruz güle güle git

Cnm bazı kitlelerin yapısından anlaşılıyormuş iyi yada kötü huylu olduğu demekki seninki çok şükür iyiymiş ki takip yeterli demişler bana hemen ameliyat dediler kötüymüş içinde yağ olmazsa kitlenin kötü huylu demekmiş benim kitledede yağ göremediler o yüzden kötü huylu dediler 3 Prof a göründüm tekrar emar istediler yine aynı şeyi söylediler yani artık kabullendim ama Allah'tan erken teshiş

canımm allah yardımcın olsun öncelıkle derdi veren allah dermanınıda verir hepımız bı seklde bı sınavlardan gecıyorz suanda belkı fark etmessn uzaya bilirdi bu konu Allaha sıgın ve bırn once tedvyle bu illetten kurtul başarırsn senın 2 yavrn ve snı cok seven eşin var

Allah yar ve yardımcın olsun korkma arkadaşım ne mucizeler ne ameliyatlar yapılıyor artık rahat ol haberlerini esirgeme yaz buraya seni merak etmeyelim ...herkesin bi imtihanı var bu dünyada herkesin bi gözyaşı geçicek merak etme sonra hikaye gibi anacaksın sadece bu zor günlerini

Allah razı olsun sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum
Hiçbişey değil yavrularımın özlemi yakıyo kalbimi allahım kimseyi evladından ayrı koymasın

Rabbim Şafi ismiyle şifa nasip etsin...Allah yardımcın olsun en kısa sürede evlatlarına kavuşmanı dilerim...

benimkini kimse anlamadı bile canım ben ordan oraya sürünerek teşhis koydurdum ama ondanda şüpheliyim artık. napim can benim canım doktorlar acımazki insana önce ben önemseyecem sağlığımı. allah şifa versin canım doktor yanılmaz diye bişey yok çok dua et bende dua edecem sana allah evlatlarına bağışlasın allahın mucizelerine inanırım ben inşallah yanılırlar ve temiz çıkar sonuç moralini bozma dua et mucize iste allahtan allah için hiçbişey imkansız değil dualarım seninle

hiç korkma allah, ın izniyle iyi leşirsin inşallah umudunu hiç bir zaman kaybetme acil şifalar dilerim

Rabbim şafi ismi tecellisiyle acil şifalar versin inşallah...yavrularınıza bağışlasın sizi..

Allah sifa versin cnm ins. Allah daima yardimcin olsun.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Allah razı olsun sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum
Hiçbişey değil yavrularımın özlemi yakıyo kalbimi allahım kimseyi evladından ayrı koymasın

Canim bugun ameliyat olacaktin insallah cok iyi gecmistir ve sagliginda cook iyidir Allahin izniyle seni merak ediyoruz ve hayirlisi ile guzel haberlerini bekliyoruz biran once. Rabbimin sinavi bu canim ben inaniyorumki sen esinin, sevdiklerinin destegi ve en onemlisi cocuklarinin varligi ile iyileseceksin ve yasadiklarindan oturu hayatin degerini, bazi seylerin ise ne kadar bos oldugu gercegini bi cogumuzdan daha iyi bileceksin. Her durumda guclu ol canim Rabbim yar ve yardimcin olsun:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…