Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

Kizlarrr yok mu giden yakın zamanda kanuniye yaa azıcık dertlesseydik

Merhaba
Benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük 1.5 senedir korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık. Tüp bebeğe başvurmak istiyorum daha fazla zaman kaybetmemek için. bu belirttiğiniz evraklar dıışnda herhangi bir tahlil tektik istiyorlar mı. giderken tam hazırlıklı gitmek istiyorum hastane biraz uzak ve çalışıyorum sürekli izin almak istemiyorum.

Selamlar..aşılama yaptıracaklara bu hastaneyi tavsiye ederim..bizimki ilk aşılamada tuttu Allah'ın izniyle..devlet hastanesi demeyin

Merhaba, aşılamaya başlamak ve rapor almak için gerekli evraklar neler yazabilir misiniz? Ben rahim filmi ve smear testimi yaptırmıştım. Eşiminde tahliller var. Tekrar isterlerse orda yaptırırım yine. Ama kaç günde rapor alıp başlayabiliriz? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Merhaba, siz gittiniz mi aşılama için ? Ben de ameliyat oldum polipten kaynaklı. Eşimin değerleri düşük. Gideceğim iki gün sonra aşılama için konuşulacak sanırım ama ne diyecekler bilmiyorum. Tahlillerimiz tam ne evrak istiyorlarmis öğrenebildiniz mi?

Merhaba, bende geçen ay 2 adet polip aldırdım. Küçük olduğu için ofis histeroskopiyle yaptılar. Yarın eşimin tahlillerinin sonucu çıkıcak adet başlangıcında da hepsini göstermeye gidicem 1 hafta sonra olur herhalde. Daha bilgi almadım ama alınca yazarım size. Siz önce giderseniz sizde yazın

Ben dün gittim eşimin değerleri çok düşük. Azospermi dedi doktor ve aşılama yapılmıyormuş bu durumda. Tüp bebek dedi kanunide de tüp bebek yapılmadığı icin orası ile işim kalmadı. Şimdi tüp bebek için araştırma yapacağım herşey başa sardı hakkınızda hayirlisi olsun güzel haberler alırsınız inşallah

Kanunide tüp bebek bölümü var diye biliyorum ben. Hatta ben gittiğimde 47 yaşında bir bayan gelmişti doktor tüp bebeğe git direkt demişti

Kanunide tüp bebek bölümü var diye biliyorum ben. Hatta ben gittiğimde 47 yaşında bir bayan gelmişti doktor tüp bebeğe git direkt demişti
Hayır artık yok kanunide tüp bebek çam ve sakuraya taşındı o bölüm bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…