Guncelleyelim arkadasim ben gidiyorum olmamiKanuni eğitim araştırma’ya gidenler var mı ? Güncelliyeyim sayfayı :)
Guncelleyelim arkadasim ben gidiyorum olmami
No no noDevam ediyormusunuz? :)
No no noDevam ediyormusunuz? :)
No no no
Yok canim kafamdan silip attim ben bu isleriNiye ? Yoksa hedefe ulaşıldı mı
Yok canim kafamdan silip attim ben bu isleri
Raporu oradan çıkartıyorsun bazı kağıtlar istiyorlar.
Sen ne istediklerinin yazılı olduğu kağıdı isteseydin onlardan adet olunca ilk gün git kontrole raporun çıkması iki gün sürüyor ve iğneleri rapor çıktıktan sonra alıyorsun hemen başlıyorsun.
Benim haztırladığım kadarıyla
eşine ve sana ait 4 er adet fotoğraf
ikikinzin ikişer adet kimlik fotokopisi
Evlilik cüzdanının ilk üç sayfasınının çifter adet fotokopisi
Eşine ve sana ait nufüs kayıt örneği ve bunlarda ikişer adet
Birde eşine ve çalışıyorsan sana ait ssk hizmet dökümü internetten al
Herşey ikişer adet olacak unuttuğum birşey yoksa eğer bunları yanında mutlaka hazır götür adet olduğun ilk gün bu kağıtlarla gidersen zaman kaybetmeden raporunu çıkartır o ay başlarsın aşılamaya.
Selamlar..aşılama yaptıracaklara bu hastaneyi tavsiye ederim..bizimki ilk aşılamada tuttu Allah'ın izniyle..devlet hastanesi demeyinKızlar SLM.Önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam kısmetse.İst.küçükçekmece kanuni hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.merak ediyorum daha önce bu hastanede aşılama yaptıran varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.çoookkk heyecanlıyımmmm..
Merhaba, bende geçen ay 2 adet polip aldırdım. Küçük olduğu için ofis histeroskopiyle yaptılar. Yarın eşimin tahlillerinin sonucu çıkıcak adet başlangıcında da hepsini göstermeye gidicem 1 hafta sonra olur herhalde. Daha bilgi almadım ama alınca yazarım size. Siz önce giderseniz sizde yazınMerhaba, siz gittiniz mi aşılama için ? Ben de ameliyat oldum polipten kaynaklı. Eşimin değerleri düşük. Gideceğim iki gün sonra aşılama için konuşulacak sanırım ama ne diyecekler bilmiyorum. Tahlillerimiz tam ne evrak istiyorlarmis öğrenebildiniz mi?
Ben dün gittim eşimin değerleri çok düşük. Azospermi dedi doktor ve aşılama yapılmıyormuş bu durumda. Tüp bebek dedi kanunide de tüp bebek yapılmadığı icin orası ile işim kalmadı. Şimdi tüp bebek için araştırma yapacağım herşey başa sardıMerhaba, bende geçen ay 2 adet polip aldırdım. Küçük olduğu için ofis histeroskopiyle yaptılar. Yarın eşimin tahlillerinin sonucu çıkıcak adet başlangıcında da hepsini göstermeye gidicem 1 hafta sonra olur herhalde. Daha bilgi almadım ama alınca yazarım size. Siz önce giderseniz sizde yazın
Kanunide tüp bebek bölümü var diye biliyorum ben. Hatta ben gittiğimde 47 yaşında bir bayan gelmişti doktor tüp bebeğe git direkt demiştiBen dün gittim eşimin değerleri çok düşük. Azospermi dedi doktor ve aşılama yapılmıyormuş bu durumda. Tüp bebek dedi kanunide de tüp bebek yapılmadığı icin orası ile işim kalmadı. Şimdi tüp bebek için araştırma yapacağım herşey başa sardıhakkınızda hayirlisi olsun güzel haberler alırsınız inşallah
Hayır artık yok kanunide tüp bebek çam ve sakuraya taşındı o bölüm bilginize..Kanunide tüp bebek bölümü var diye biliyorum ben. Hatta ben gittiğimde 47 yaşında bir bayan gelmişti doktor tüp bebeğe git direkt demişti
Evet artık yok bizim yapabilecegimiz bir tedavi yok burada size dedi 4 tane hastane söyledi istediğine gidebilirsin dediHayır artık yok kanunide tüp bebek çam ve sakuraya taşındı o bölüm bilginize..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylık versinEvet artık yok bizim yapabilecegimiz bir tedavi yok burada size dedi 4 tane hastane söyledi istediğine gidebilirsin dedi
Amin teşekkür ederizHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?