Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

adetten hmn sonra cektırın dıyor ama ınternette 6-7 gun cektırın dıyor adet bıtımınde mı cektırecem bide gonca hanımı goremedım asıstan vardı hızlı bi şekılde konustu allahtan kagıtlarda yazıyor sankı basından savuyor gıbı hıssettım aslında ne bılıym moral vermelerını beklerdım beklentım sonuc bulmadı:S

cnm cok soru soruyorum biliyorumda kan testı ıstedi randevu alma gereklımı cunku 4 cu adetımın ogunde randevular dolu

cnm cok soru soruyorum biliyorumda kan testı ıstedi randevu alma gereklımı cunku 4 cu adetımın ogunde randevular dolu

Canim olurmu oyle sey bende burda daha onceden tecrubesi olanlara soruyorum herseyi.aklina takilan herseyi sorabilirsin seve seve yardimci olurum.randevu almana gerek yok.once giristen barkod aliyosun.sonra odaya gidip kayit actirip 3cu kata cikip kan veriyosun.

Kuzum devlet hastaneleri genelde boyle cok fazla konusup bilgi vermezler aslinda hak vermiyor dgilim cunku ben 1yila yakindir kanuniye gidiyorum su son 3aydir oyle bir artis olduki onlar bile soyluyolar bunu.ben ilk basladigim zamanlarda kapida en fazla 2 yada 3 kisi olurdu.hem hasta sayisi cogaldi hem dosyalar kabardi.allah hepimizin yardimcisi olsun.sen rahim filmini nerde cektirecegine karar verdiginde sana adetinin bitis tarihini soruyolar ve sana gun veriyolar.genelde bittikten sonra 1hafta icerisinde cekiyolar.ben bittikten 2gun sonra cektirmistim.

pekı kanunının sana bi faydası oldumu bide aldım bugun randevumu medilife gıdıcem 1 nısanda agrı olacak diye korkuyorum bakalım hayırlısı esımde sımdılık sorun cıkadı zorlu sınav baslıyor galıba

açıkcası olmadı 3 başarısız aşılama geçirdim ama vericek olan rabbim dr hastane bahane.. şimdi özel bir klinikte 4cü aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum.kanuniye gitmicem artık.

açıkcası olmadı 3 başarısız aşılama geçirdim ama vericek olan rabbim dr hastane bahane.. şimdi özel bir klinikte 4cü aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum.kanuniye gitmicem artık.
haklısn rabbim her seyın en iyisini hayırlısını verir inş ben ılk tedavıye basladım bakalım haftaya hsg ye gidicem esımde sorun cıkmadı bende cıkıcak dıye korkuyorum acıkcası

cnm bugün hsg yaptırdım medilife da pek agrım olmadı tüplerim acık cıktı esımde de problem cıkmadı bakalım gonca hanım ne diyecek mrk edıyorum

merhaba ben bu siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum.üye olmak bugune nasipmiş:) 24 yasındayım ve 20 aylık evliyim hiç korunmadıgım halde hamile kalamadım bende kanuni sultan süleyman hastanesine gittim 11.ayda tahliller rahim flmi derken ne eşimde nede bende hiç bir sorun çıkmadı herşeyim düzenli çok şükür.kendiliğnde de olur ama yinede tedaviye başlayalım dediler.4 ay klomen+folidoce tedavisi gördüm.ama hiç birşeyim olmadığı halde sürekli hastanelere gitmek beni çok stres yaptı normalde de hastaneye gitmeyi seven biri değilim:) her gittiğimde hiç birsey söylemiyorlardı muayane edip dosyama birşeyler yazıp şu tarihte gel diyip yolluyorları.ilaçlar iyi geliyomu yumurtam kaç mm olmuş bu ay. hiç bişiy söylemiyorlar ben sorduğumda da hep tersler gibi cvp veriyorlardı.artık bebek olmadıgını kafaya takmıyorum allahım ne zaman nasip ederse o zamn olucak diye düşünüyorum ama hastaneye her seferinde zorla gidiyorum. en son gitmem de ben biraz ara vermek istiyorum dedim tesadüfen gonca hanımda ordaydı.zaten sana artık ilaç tedavisi uygulamıcaktık aşılama yapıcaktık dedi bende olsun şimdi olmak istemiyorum dedim tamam dedi aşılama için gerekli evrak listesini verdi ne zaman kendini hazır hissedersen gelirsin dedi.bilmiyorum ne kadar doğru yaptım ama daha bu kadar yeni evliyken bütün aşamaları geçmek istemiyorum.özel hastaneyede gösterdim tahlillerimi hiçbirseyim yok senin dedi.kararsızım biraz doğrumu yaptım diye bende size danışmak istedim şimdiden teşekkürler :)

Canim bence de cok dogru bir karar vermissin bu surec insani cok yipratiyor.cok sukurki bi sorununuz yokmus yasin da daha kucuk.ben varya senin yerinde olcam ohoooo:)) hic takmam evliligimin tadini cikaririm bak gorceksin bebisin hic ummadigin anda kendiliginden geliverir.bide asilamaya geecekten psikolojik olarak hazir olman lazim.cunku tutma ihtimali cok dusuk yani normal yolla olmasindan pek fark yok acikcasi.ama bunu bile bile yinede tutmadiginda yikimi buyuk oluyor.ben ustuste hic ra vermeden 4asilama yaptirdim pismanim ne gerek vardi diorum.yapi olarak cok sabirsiz bir insanim hersey bir an once olsun bitsin isterim ama elden birsey gelmiyor maalesef.simdi tamamen biraktim cocuk mevzusunu aklimdan cikarmaya calisiyorum.cok sukur eskisi gibide takmiyorum artik.eylul gibi tup dusunuyoruz ki ins gerek kalmaz.birkac ay bekle sonra gider asilamani yaptirirsin .hakkinda hayirlisi olsun insallah.bu bekleme doneminde hayit suyunu oneririm sana.fayda goren cok olmus.

inşallah bütün isteyenlerin duası kabul olur :) bende artık takmıyorum birazda doğal yolları denemek istiyorum ama hastaneyede gitmiyorum artık sanki bütün yük kalktı üstümden çok iyi hissediyorum kendimi .şimdi bal karşımı kullanıyorum sonrada hayıtı denicegim.tesekkür ederim tavsiyen için :)eğer olumlu bi gelişme olursa yazarım burda :) Allah'ım isteeyen herkese versin dualarım sizinle...

canım ben de geçen hafta ilk defa gittim kanuni'ye bir tahlil listesi verdiler. eşime spermiogram bana hormon tahlilleri, rahim filmi, smear testi fln, onları tamamlamadan hiçbir işlem yapmıyorlarmış. onları tamamladıktan snra aşılama istiyorum ben ama hemen yaparlar mı acaba bilemiyorum. daha önce başka hastanede klomen ve fostimon tedavisi denemiştim yumurtanın gelişmesi için ama başarısızlıkla sonuçlandı. artık aşılama istiyorum ben de.
sen bir süredir gidiyorsun sanırım. o nedenle birkaç şey danışmak istiyorum. genelde gonca hanım olmuyor mu asistanlar mı tedaviyi yürütüyor? bir de asistlanlar hep aynı mı yoksa farklı farklı kişiler mi geliyor? ben çalıştığım için sabah ilk randevuyu(08.30) almıştım ama muayene 09.30'dan önce başlamıyor sanırım değil mi? her seferinde gidip 1 saat boşuna beklemeyeyim diye sorayım dedim.
şimdiden sağol :) hakkımızda hayırlısı olsun..

ben yaklaşık 5 aydır gidiyordum ama şimdilik ara verdim evet herzaman gonca hanım olumuyo asistanları oluyo bana herseferinde başka asistan bakmıştı gonca hnm.sadece aşılama ameliyat gibi hastalara bakıyo.birde benim bildigim kadarıyla gonca hnm.10 da geliyor eğer ameliyatı yoksa. diğer asistanlar 9 da.tahlillerine baktıktan sonra karar verir bence direk aşılama olup olmucagını o konuda bilgim yok ..dediğin gibi hayırlısı olsun hakkımızda

cnm nasılsın bayadır yazamıyorum sana bnm tahlıllerde bıttı sorun yok hersey normal bı smear testı alacagım sadece dr. adetınde gel dedı ne gıbı bırsey uygulayacak acaba mrk ettım bu ay gıdıcektım normalde ama hafta sonuna denk geldı zaten 3 gun suruyor bnmde pazartesı ızınlıymıs salı gıdıcem ama yıne bana adetlıyken gel dıyecek beklemek cok zor bole uzattıkları zmn uzuluyorum ne uygulayacak mrk ıcındeyım ama :S

ben sağlık çalışanıyım sağlığın içinde birisi olarak her zaman araştırma hastanelerini tercih ettim ama aynı şeyi kanuni için söyleyemeceğim malesef
benim için zaman kaybı ve yıpranmaktan başka bir şey değildir kanuni.
4 yıllık evliyim
şeker hastası olmamdan dolayı tedavi sürecinin en başından beri araştırma hastanesine gitmem gerektiğini biliyordum
gebelik ve takip açısından anne ve çocuk için en doğru olan yol tam teşekküllü bir hastane
aylar boyunca gidip gelmekten başka bir işe yaramadı
doğru düzgün açıklama yapmadıklarını geçtim
şeker hastası olduğum dosyamda yazdığı halde tüm tahlillerim ve tetkiklerim tamamlandıktan sonra
benim ısrar etmeme rağmen ha1c baktırmak akıllarına gelmedi ve ben kendim dahiliyeden randevu alıp baktırdım değerlerime
dahile doktoru 13 ha1c değerleriyle onay vermedi tedaviye ve şekerim için tedavi dahi düzenlemedi
devam et insülüne diyerek gönderdi beni
infertilite kliniği ise git şekerini düzenle ancak öyle dosyanı açabiliriz dedi bana!
ve bunu tam 7 ay sonra söylediler
o zamana kadar yaptırdığım stres dolu işlemler, yıpranmışlık yanıma kar kaldı
ben de ve eşimde hiç bir hormonal veya yumurtlama vs gibi bir sorun yok
sadece benim şekerim sıkıntı. bunu ben zaten biliyordum defalarca söylememe rağmen üzerinde durulmaması can sıkıcı
o gün o aldığım cevaplardan sonra ağlayarak çıktım ordan ve özel bir muaynaneye gittim bir arkadaşımın tavsiyesiyle
kendisi şeker hastası ve 2 sağlıklı gebelik geçirdi maşallah nur topu gibi evlatları var allah bağışlasın
ve şekerim için tedavim yeniden düzenlendi 2.haftasında açlık şekerim 270 lerden 90 a
tokluk şekerim 380lerden 140 a düştü
5 aydır gayet iyi gidiyor şekerim ve ha1c değerimse 7 lerde hedefimiz 5 e düşürmek
eğer imkan varsa bu yıpratıcı süreçte özelde güvenilir doktorlara takip olmak en mantıklısı
devlet hastanesi her ne kadar benim gibi komplike hastalar için çok önemli olsa da
artık asla gitmem tedavi için. aradaki ilgi ve alaka farkını ciddi olarak tecrübe ettim çünkü.

Son düzenleme:
bende kanuniye gidenlerdenim klomen tedavisindeyim bu perşembede çatlamışmı diye bakılcak hayırlısıyla

selam kızlar..aşılama için kanuni sultan süleymana gidiyorum..temmuz ayının 2sinde hasta olsum..adetin 3.günü tekrar gittim...sarophane verdi yumurta için ve dosyam oluşturuldu bütün evraklarımı teslim ettim..bugün için randevu vermişti gittim sabahtan..20cm büyüklüğünde bir yumurtam oluşmuş..dr gün aşırı ilişki verdi ve 22temmuzda tekrardan çağırdı...anladığım şu aşılama hangi aşamada olacak...gün aşırı ilişki niye verildi..soramıyorsunda o kadar yoğunlar ki..çekiniyosun soru sormaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…