Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
adetten hmn sonra cektırın dıyor ama ınternette 6-7 gun cektırın dıyor adet bıtımınde mı cektırecem bide gonca hanımı goremedım asıstan vardı hızlı bi şekılde konustu allahtan kagıtlarda yazıyor sankı basından savuyor gıbı hıssettım aslında ne bılıym moral vermelerını beklerdım beklentım sonuc bulmadı:SCanim bende beylikduzunde oturuyorum hsg filmini findikzade radyomarda cektirmistim fiyatida 400civari biseydi ben devlette cektirmeye cesaret edemedim eger maddi acidan sana uyuyosa kesinlikle tavsiye ederim canin cok fazla acimiyor cok kisa bir islem sonucuda hemen veriyorlar onun disinda birkac ozel hastanede sordum sorusturdum ama kullandiklari cihaz eski sistem cok can yakici oluyormus.ben dayanirim dedim ama esim istememisti.iyikide orda cektirmisim.onda bile canim yandi yani dusun.
cnm cok soru soruyorum biliyorumda kan testı ıstedi randevu alma gereklımı cunku 4 cu adetımın ogunde randevular dolu
adetten hmn sonra cektırın dıyor ama ınternette 6-7 gun cektırın dıyor adet bıtımınde mı cektırecem bide gonca hanımı goremedım asıstan vardı hızlı bi şekılde konustu allahtan kagıtlarda yazıyor sankı basından savuyor gıbı hıssettım aslında ne bılıym moral vermelerını beklerdım beklentım sonuc bulmadı:S
pekı kanunının sana bi faydası oldumu bide aldım bugun randevumu medilife gıdıcem 1 nısanda agrı olacak diye korkuyorum bakalım hayırlısı esımde sımdılık sorun cıkadı zorlu sınav baslıyor galıbaKuzum devlet hastaneleri genelde boyle cok fazla konusup bilgi vermezler aslinda hak vermiyor dgilim cunku ben 1yila yakindir kanuniye gidiyorum su son 3aydir oyle bir artis olduki onlar bile soyluyolar bunu.ben ilk basladigim zamanlarda kapida en fazla 2 yada 3 kisi olurdu.hem hasta sayisi cogaldi hem dosyalar kabardi.allah hepimizin yardimcisi olsun.sen rahim filmini nerde cektirecegine karar verdiginde sana adetinin bitis tarihini soruyolar ve sana gun veriyolar.genelde bittikten sonra 1hafta icerisinde cekiyolar.ben bittikten 2gun sonra cektirmistim.
pekı kanunının sana bi faydası oldumu bide aldım bugun randevumu medilife gıdıcem 1 nısanda agrı olacak diye korkuyorum bakalım hayırlısı esımde sımdılık sorun cıkadı zorlu sınav baslıyor galıba
haklısn rabbim her seyın en iyisini hayırlısını verir inş ben ılk tedavıye basladım bakalım haftaya hsg ye gidicem esımde sorun cıkmadı bende cıkıcak dıye korkuyorum acıkcasıaçıkcası olmadı 3 başarısız aşılama geçirdim ama vericek olan rabbim dr hastane bahane.. şimdi özel bir klinikte 4cü aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum.kanuniye gitmicem artık.
cnm bugün hsg yaptırdım medilife da pek agrım olmadı tüplerim acık cıktı esımde de problem cıkmadı bakalım gonca hanım ne diyecek mrk edıyorumaçıkcası olmadı 3 başarısız aşılama geçirdim ama vericek olan rabbim dr hastane bahane.. şimdi özel bir klinikte 4cü aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum.kanuniye gitmicem artık.
cnm bugün hsg yaptırdım medilife da pek agrım olmadı tüplerim acık cıktı esımde de problem cıkmadı bakalım gonca hanım ne diyecek mrk edıyorum
cnm hadi hayırlısı çok sevindim.sanırım klomen tedavisine başlıcak.
açıkcası olmadı 3 başarısız aşılama geçirdim ama vericek olan rabbim dr hastane bahane.. şimdi özel bir klinikte 4cü aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum.kanuniye gitmicem artık.
merhaba ben bu siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum.üye olmak bugune nasipmiş:) 24 yasındayım ve 20 aylık evliyim hiç korunmadıgım halde hamile kalamadım bende kanuni sultan süleyman hastanesine gittim 11.ayda tahliller rahim flmi derken ne eşimde nede bende hiç bir sorun çıkmadı herşeyim düzenli çok şükür.kendiliğnde de olur ama yinede tedaviye başlayalım dediler.4 ay klomen+folidoce tedavisi gördüm.ama hiç birşeyim olmadığı halde sürekli hastanelere gitmek beni çok stres yaptı normalde de hastaneye gitmeyi seven biri değilim:) her gittiğimde hiç birsey söylemiyorlardı muayane edip dosyama birşeyler yazıp şu tarihte gel diyip yolluyorları.ilaçlar iyi geliyomu yumurtam kaç mm olmuş bu ay. hiç bişiy söylemiyorlar ben sorduğumda da hep tersler gibi cvp veriyorlardı.artık bebek olmadıgını kafaya takmıyorum allahım ne zaman nasip ederse o zamn olucak diye düşünüyorum ama hastaneye her seferinde zorla gidiyorum. en son gitmem de ben biraz ara vermek istiyorum dedim tesadüfen gonca hanımda ordaydı.zaten sana artık ilaç tedavisi uygulamıcaktık aşılama yapıcaktık dedi bende olsun şimdi olmak istemiyorum dedim tamam dedi aşılama için gerekli evrak listesini verdi ne zaman kendini hazır hissedersen gelirsin dedi.bilmiyorum ne kadar doğru yaptım ama daha bu kadar yeni evliyken bütün aşamaları geçmek istemiyorum.özel hastaneyede gösterdim tahlillerimi hiçbirseyim yok senin dedi.kararsızım biraz doğrumu yaptım diye bende size danışmak istedim şimdiden teşekkürler :)
Canim bence de cok dogru bir karar vermissin bu surec insani cok yipratiyor.cok sukurki bi sorununuz yokmus yasin da daha kucuk.ben varya senin yerinde olcam ohoooo:)) hic takmam evliligimin tadini cikaririm bak gorceksin bebisin hic ummadigin anda kendiliginden geliverir.bide asilamaya geecekten psikolojik olarak hazir olman lazim.cunku tutma ihtimali cok dusuk yani normal yolla olmasindan pek fark yok acikcasi.ama bunu bile bile yinede tutmadiginda yikimi buyuk oluyor.ben ustuste hic ra vermeden 4asilama yaptirdimpismanim ne gerek vardi diorum.yapi olarak cok sabirsiz bir insanim hersey bir an once olsun bitsin isterim ama elden birsey gelmiyor maalesef.simdi tamamen biraktim cocuk mevzusunu aklimdan cikarmaya calisiyorum.cok sukur eskisi gibide takmiyorum artik.eylul gibi tup dusunuyoruz ki ins gerek kalmaz.birkac ay bekle sonra gider asilamani yaptirirsin .hakkinda hayirlisi olsun insallah.bu bekleme doneminde hayit suyunu oneririm sana.fayda goren cok olmus.
merhaba ben bu siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum.üye olmak bugune nasipmiş:) 24 yasındayım ve 20 aylık evliyim hiç korunmadıgım halde hamile kalamadım bende kanuni sultan süleyman hastanesine gittim 11.ayda tahliller rahim flmi derken ne eşimde nede bende hiç bir sorun çıkmadı herşeyim düzenli çok şükür.kendiliğnde de olur ama yinede tedaviye başlayalım dediler.4 ay klomen+folidoce tedavisi gördüm.ama hiç birşeyim olmadığı halde sürekli hastanelere gitmek beni çok stres yaptı normalde de hastaneye gitmeyi seven biri değilim:) her gittiğimde hiç birsey söylemiyorlardı muayane edip dosyama birşeyler yazıp şu tarihte gel diyip yolluyorları.ilaçlar iyi geliyomu yumurtam kaç mm olmuş bu ay. hiç bişiy söylemiyorlar ben sorduğumda da hep tersler gibi cvp veriyorlardı.artık bebek olmadıgını kafaya takmıyorum allahım ne zaman nasip ederse o zamn olucak diye düşünüyorum ama hastaneye her seferinde zorla gidiyorum. en son gitmem de ben biraz ara vermek istiyorum dedim tesadüfen gonca hanımda ordaydı.zaten sana artık ilaç tedavisi uygulamıcaktık aşılama yapıcaktık dedi bende olsun şimdi olmak istemiyorum dedim tamam dedi aşılama için gerekli evrak listesini verdi ne zaman kendini hazır hissedersen gelirsin dedi.bilmiyorum ne kadar doğru yaptım ama daha bu kadar yeni evliyken bütün aşamaları geçmek istemiyorum.özel hastaneyede gösterdim tahlillerimi hiçbirseyim yok senin dedi.kararsızım biraz doğrumu yaptım diye bende size danışmak istedim şimdiden teşekkürler :)
canım ben de geçen hafta ilk defa gittim kanuni'ye bir tahlil listesi verdiler. eşime spermiogram bana hormon tahlilleri, rahim filmi, smear testi fln, onları tamamlamadan hiçbir işlem yapmıyorlarmış. onları tamamladıktan snra aşılama istiyorum ben ama hemen yaparlar mı acaba bilemiyorum. daha önce başka hastanede klomen ve fostimon tedavisi denemiştim yumurtanın gelişmesi için ama başarısızlıkla sonuçlandı. artık aşılama istiyorum ben de.
sen bir süredir gidiyorsun sanırım. o nedenle birkaç şey danışmak istiyorum. genelde gonca hanım olmuyor mu asistanlar mı tedaviyi yürütüyor? bir de asistlanlar hep aynı mı yoksa farklı farklı kişiler mi geliyor? ben çalıştığım için sabah ilk randevuyu(08.30) almıştım ama muayene 09.30'dan önce başlamıyor sanırım değil mi? her seferinde gidip 1 saat boşuna beklemeyeyim diye sorayım dedim.
şimdiden sağol :) hakkımızda hayırlısı olsun..
Canim bence de cok dogru bir karar vermissin bu surec insani cok yipratiyor.cok sukurki bi sorununuz yokmus yasin da daha kucuk.ben varya senin yerinde olcam ohoooo:)) hic takmam evliligimin tadini cikaririm bak gorceksin bebisin hic ummadigin anda kendiliginden geliverir.bide asilamaya geecekten psikolojik olarak hazir olman lazim.cunku tutma ihtimali cok dusuk yani normal yolla olmasindan pek fark yok acikcasi.ama bunu bile bile yinede tutmadiginda yikimi buyuk oluyor.ben ustuste hic ra vermeden 4asilama yaptirdimpismanim ne gerek vardi diorum.yapi olarak cok sabirsiz bir insanim hersey bir an once olsun bitsin isterim ama elden birsey gelmiyor maalesef.simdi tamamen biraktim cocuk mevzusunu aklimdan cikarmaya calisiyorum.cok sukur eskisi gibide takmiyorum artik.eylul gibi tup dusunuyoruz ki ins gerek kalmaz.birkac ay bekle sonra gider asilamani yaptirirsin .hakkinda hayirlisi olsun insallah.bu bekleme doneminde hayit suyunu oneririm sana.fayda goren cok olmus.
kızlar arnızda kanunide kan pırtılaşması denilen tahlil yapdırdınızmı bilgi lütfenbende kanuniye gidenlerdenim klomen tedavisindeyim bu perşembede çatlamışmı diye bakılcak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?