bir kere olumsuzu gördün o yüzden olmayacakmış gibi geliyo sana.. ama bir an önce bu duygudan uzaklaş lütfen.. olanlarınki nasıl oluyo.. önceden haber mi veriliyo olacak diye... nasıl ki bir ihtimal yaşıyoruz , aynı şekilde bir ihtimal olacak .. ama olması için evrene olumlu mesajlar göndermemiz lazım.. kendini rahat bırak olacak başka yolu yok... büyük bir umutla bekliyorum senin güzel haberlerini.... inşallah rabbim hayırlısını nasip edecek canım dualarım seninle...
İdenim cok haklisin canimm hayirlisiyla ins.artik gercekten cok istiyorum rabbim daha fazla aratmasin.asilamada cok canim yandi bugun anlatamam resmen agladim acidan.simdi yatiyorum annem geldi sagolsun.gonca hnm yokmus 2hafta asilamayi asistan yapti.ilkinde boyle olmamistim ama bugun mahvoldumguzel dusunelim guzel olsun hersey ins.sanada banada isteyen herkese hayirli evlatlar diliyorum yurekteennn!
amin canım saol iyi dileklerin için... bak anneler olmaza biz ne yaparız yaa... allah onlardan razı olsun...
bu arada bak gonca yaptı olmadı belki asistan uğurlu gelir sana.. asistanın kimdi acaba Berhan abla vardı bitane onu çok seviyorum ben:))
inşallah tutunur bebişin.. bizede umut olur canım
Yok be cnm ilkide gonca hnm yapmadi.adini bilmiyorum ama 40yaslarinda birisiydi belkide berhan dedigin drdur.bugun yapan esmer genc bir asistandi.gercekten sunu anladimki bi insanin elinin hafifligi var bugun öldüm resmen bagiriorm diye kapiyi kapattilar:)) neyseki geldi gecti ins.son olur.
İnşallah son olur canım... duaların kabul olur inşallah ... Berhan 40 yaşlarında değil esmer genç bi dr. belki dünkidir .. elinin hafifliğini fln bilmiyorum.. sadece ameliyatıma girdi , e orda da baygındım doğal yani bilmemem :)))
Şubat 11 de yine hastanede olucam kan vericem.. inşallah sende o gün pozitif sonucunu görebilceğin bi kan verirsin karşılaşırız orada :)))
Benim beta hcg 8subatta.bu cumada progestron tahlilim var.ins.karsilasirz tekrar gecen sefer emin olamadim bide ise yetiscem diye cok acele ettim.umarim tekrar yuzyuze gelme firsatini buluruz cnm uzun uzuuunn konusrz:))senin ne tahlilin var 11inde?
progesteron istediler bu ay doğal halinde ne kadar oluyo die.. ama ben bal tarçın çörek otu yiyorum bilmiyorum bakalım nasıl faydası olcak... bende işe yetişiyorum o yüzden hep bi koşturmada oluyorum anlıyorum seni oyüzden :))
ya acaba bana direk aşılama yaparlarmı yoksa oyalarlarmı klomenle çatlatma iğnesi ile... sonuçta ameliyatta oldum 2,5- 3 senelikte evliyim.. aşılama istesem ne derler acaba...
Valla idenim dun konusurlarken duydum her ne olursa olsun diger hastanelerde kullanmis olsa dahi 5-6 ay klomen tedavisi oncelikleri.sanmiyorum direk asilamaya gececeklerini kaldiki acele de etme bence.asilama da sans cok dusuk o igneleri hormonlari almadan once normal denemelisin.bakalim progesteron kac cikcak ins.iyi bir deger cikar.bu arada kac yasindaydin?
24 yaşındayım canım.. bir kere klomen kullandım 3 yumurta oldu birini çatlattık diğer ikisi kist olarak kalmıştı bana.. sonra biri gitmedi işte ameliyatta 1cm lik kistte aldılar..bilmiyorum ordanmı kaldı... o yüzden aslında hiç istemiyorum tekrar klomen kullanmak ama böyle doğal olmazsa ya die korkuyorum.. artık çok yoruldum.. tamam yaşım çok fazla deil belki ama 2 sene olcak isteyeli uğraş dur yoruldum çok yoruldum... sen kaç yaşındasın? ne zamandır istiyosun
Benimde 2seneye yakin olcak yada evlendigim ilk gunden beri istiyorum ve ben 30yasindayimkeske senin yasinda olsam bu kadar takmazdim belki de inan bana yas 30a gelince daha cok kafaya takiyosun.ama ben senin yakin zamanda hamile kalacagina inaniyorum yani oyle hissediyirum:))
canım teşekkür ederim :)) ama ya sen 30 gibi deilsin hiç ben yaşıt falanız sandım :))))
30 da hiç bişey emin ol .. 30 yaşında daha yeni evlenenler var ... senin içinde geç deil inş. bu ay olacak canım inşallahhh...
Ayy saol canm yaa genelde oyle diyolar ee tabi bu durumda benim hosuma gidiyoo:) atin 8i gelmez simdi bana beklemek cok zor
8 imiii kız o ne ki sen daha 9 ay bekliceksin :)) ben şimdi sana diyorumki hamilesin , ozaman çokmu zor beklemek 8ini... merakını kaldır ortadan canım.. geliyo bebiş hayırlısı ile sen doğuma odaklan :)))
Sekerimm deme ole yaa:)) bak sonra hevesleniom herseyden etkilenip sonra uzun bi sure kendime gelemiorum:) insallaaaaaahhhhh senin yazini okurken bile nasil kalbim carpti nasil heyecanlandim anlatamam kaldiki bide gercegi olsa ben sevincimi yasayamadan kalpten giderim heraldr:))
allah korusun kız :))
Bende senin gibi ameliyat günümü bekliyodum geçen aylarda .. olsam sanki anında hamile kalcakmışım gibi hissediyodum kendimi... bu ay adet olunca, hamile olmadığımı henüz kalamayacağımı bildiğim halde hüsran üzerine hüsran yaşadım :))
Nihayetinde bir mücadele veriyoruz hiç bişey yapmadan oturuyoda olabilirdik.. çok şükür.. bugünler gelir geçerdeeeee bizde unuturuz bile.. tabi kalıcı unutabilceğimi sanmıyorum ama kötü bir anı olarak kalacak hayatımın bu iki yılı...
eşim askerdeyken diyodum.. ooff bu günler geçmez.. sonra diyodum geçerde diğerleri asker yolu beklerken işte geçiyo fln die artislenirim :)) üzerinden 4 yıl geçtitadını çıkarmak lazım bu zamanların ...
kızlar selam.ne yaptınız ne ettiniz bakim.Şimdi size bişey söylicem ben en son 26 aralıkta adet olmuştum ve hala olmadımnerdeyse 1 ay geçti adet günümden.en son gebelik testi yaptığımda değer 2 çıkmıştı yani negatif.geçen hafta şu 20 tl lik hassas gebelik testlerinden aldım oda negatif doktora gitmeye korkuyorum.kist falan vardır ne bileyim başka şey vardır diye prolaktinimse ilaç içtikçe yükseldi.56 sonra 67 şimdide 85 olmuş.ilacıda bıraktım.Allah izin verirse haftaya salı doktor ümit özekiciden randevu aldım ve gidcem.muayenesi 300 tl miş.ama napalım vercez artık.Ben devletlerden yoruldum kızlar.birşey çıkmıcak bunlardan anlaşılan.Ümit beyin yaptıklarını istediklerinide size anlatırım.Yani artık kanuniye gelmicem.Çok öptüm kızlar.görüşürüz...
ahh bebeğim ahh çok moral verici ve güzel konuşuyorsun ne güzel:)teşekkür ederim herşey için.allah hepimize kolaylıklar versin,yüzümüze baksın da bizleri anne yapsın.şuan haberlerde başbakanın 6 çocuğu olanlara vereceği güzel haklardan bahsediyor:)ahhh ahhh sayın başbakan 1 taneyi bile yapamıyozzzz:)))))diye bağrıyorum şuan:)Ben geldim 30 yaşına daha 1 aşılama bile yapmadılar banaCanim benim cok dogru bir karar vermissin hakkinda hayirlisi olsu bende 3cu ve son asilamami yaptirmaya karar verdim.ignelere devam edyorum.sonrasinda dr arastirmaya baslicam.sen bi git bakalim bende gidebilirim sonrasinda.adet gecikmesiyle ilgili bence tedirgin olma cunku pko var cok normal benim o esimin akrabasi 2-3ay da bir oluyormus.dr glukofen vermis ve baya kilo vermis.bak benim asilama topiginde banu diye bir arkadas vat oda senin gibi pko vardi prolaktin yuksekti ve baya kiloluydu sonra glukofenle zayifladi bir yil normal denediler olmadi ve ilk asilqmasi cok sukur tuttu gecen hafta aldik guzel hbrlerini.su asilamaya bi gecebilseydin ben cok umutluyum senden
cnm bende kanuniye gittim gonca hanın hsg filmi istedi ne kadara yapıyorlar ve nerde yaptırabılırım hıcbır bılgım yok beylıkduzunde oturuyorum orda bıldıgm bı er varmı yada oraya yakın olan fiyat konusndada sıkıntım var sımdılık bılgılendırısen sevınırımCanim benim cok dogru bir karar vermissin hakkinda hayirlisi olsu bende 3cu ve son asilamami yaptirmaya karar verdim.ignelere devam edyorum.sonrasinda dr arastirmaya baslicam.sen bi git bakalim bende gidebilirim sonrasinda.adet gecikmesiyle ilgili bence tedirgin olma cunku pko var cok normal benim o esimin akrabasi 2-3ay da bir oluyormus.dr glukofen vermis ve baya kilo vermis.bak benim asilama topiginde banu diye bir arkadas vat oda senin gibi pko vardi prolaktin yuksekti ve baya kiloluydu sonra glukofenle zayifladi bir yil normal denediler olmadi ve ilk asilqmasi cok sukur tuttu gecen hafta aldik guzel hbrlerini.su asilamaya bi gecebilseydin ben cok umutluyum senden
cnm bende kanuniye gittim gonca hanın hsg filmi istedi ne kadara yapıyorlar ve nerde yaptırabılırım hıcbır bılgım yok beylıkduzunde oturuyorum orda bıldıgm bı er varmı yada oraya yakın olan fiyat konusndada sıkıntım var sımdılık bılgılendırısen sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?