evet ilk defa tahlil yaptıracagım ve ne gibi şeylerle karşılasacagımı bılmıyorum bır kere devlete gittim bakamıyoruz dediler sonra özelede gıttım ama tasınmak zorunda kaldıgımız ıcın devam edemedım yanı sadece kan tahlılı yaptırdım ordada bana dedıgı sey yumurtalarından biri çatlamamıs yanı doktor öle söyledi ne gibi tahlıller verıyorlar bilgilendırırsenız sevınırım
sagolasın cnm bu spermogram bu hastanede yapiliyormu bu arada yarın gidecegm biraz tedirginimhatirladigim kadariyla yaziyim cnm adetin 3cu gunu ultrason muayene yine adetin 3cu gunu kandan hormon testleri,adetin 21gunu progesteron tahlili yine kandan.adet bitiminden hemen sonrada rahim filmi ve smear yaptirman gerekiyo cnm.butun bu tahlillerin yaptirtiktan sonra tedaviye basliypsun.hee birde esinden spermogram istiyolar
sagolasın cnm bu spermogram bu hastanede yapiliyormu bu arada yarın gidecegm biraz tedirginim
evet canim ztn o hastanede yapilma sarti var disardan kabul etmiyolar hic tedirgin olma bir baslayinca corap sokugu gibi gidiyo merak ettigin bisiy oldugunda sor lutfen simdiden hayirli olsun:)
o zmn baska yerden yaptırmasına gerek yok heralde
Cok sagol cnm haftaya anca giderm adet olmadan gideyim dedim ama esim ilk ben gideym dedi ondan gitmedim bi de doktor bana sadece yumurtaliklarindan biri catlamamis ama böyle olupta 10 tane cocugu olan var dedi birsey anlamadm hem sorun var ama bir yöndende yokmuşevey gerek yok ama once senin gitmen gerekiyo sana kagit vercwkler yapman gereken tahlillerin listesi sonra sen o kagitla gidip esine randevu aliyosun cnm
Cok sagol cnm haftaya anca giderm adet olmadan gideyim dedim ama esim ilk ben gideym dedi ondan gitmedim bi de doktor bana sadece yumurtaliklarindan biri catlamamis ama böyle olupta 10 tane cocugu olan var dedi birsey anlamadm hem sorun var ama bir yöndende yokmuş
normalde dedıklerıne göre öle olması lazım ama süt bezlerımde sorun cıktı bide esımın görunmesı lazım belkıde bellı bı zamanı var acele edıyorum ama sonucta kayınvalıde ve cevre faktoru var bu yasta psıkolojım cok bozuldu en iyi siz anlarsınız benı bakalm dayanamayıp cuma gunune tekrardan randevu aldım hayırlısı :So bir sorun degil bence cunku benim 1 yumurtam oluyo ve catliyo seninde demekki 2-3tane oluyo biri catlamiyo e sonucta catlayan yumurtanla hamile kalabilirsin
normalde dedıklerıne göre öle olması lazım ama süt bezlerımde sorun cıktı bide esımın görunmesı lazım belkıde bellı bı zamanı var acele edıyorum ama sonucta kayınvalıde ve cevre faktoru var bu yasta psıkolojım cok bozuldu en iyi siz anlarsınız benı bakalm dayanamayıp cuma gunune tekrardan randevu aldım hayırlısı :S
tatlim ozaman senin prolaktinin yuksek sana ilac verip dusmesini beklicekler sementada da ayni problem var.oda ilac kullaniyp dusmesini bekliyp dusunce asilama yaptircak insallah.kac yasindasin sen cnm
22 yaşındayım daha doktor iltihap fln yok dedi ama bilemiyorum
bende ıstıyorum ama tam unuttum dıyorum cevremdekıler hatırlatıyor bide evlenelı 2 sene oldu kuzenım bnden sonra evlendi onun bile 3 ay ıcınde oldu yarınkı randevuyuda ıptal ettım metrobusler çalısmıyormus :S kar yagınca yollar kapandıprolaktin iltihap degil cnm sut bezleriyle alakali bisiy yasinda daha cok genc ben senin yerinde olsam hic dert etmem oluruna birakirim
bende ıstıyorum ama tam unuttum dıyorum cevremdekıler hatırlatıyor bide evlenelı 2 sene oldu kuzenım bnden sonra evlendi onun bile 3 ay ıcınde oldu yarınkı randevuyuda ıptal ettım metrobusler çalısmıyormus :S kar yagınca yollar kapandı
aaaa metrobusler calismiyomu yarin?
evet kızlar yarın okullar tatil:) asikız cnm prolaktin hormanı zor bir hormon değil.ilaçlarla çok çabuk düşüyor ,başka bir sorun yoksa eğer düştükten bir ay sonra falan gebe kalabilirmişsin.ben adet bekliyorum bakalım ölçtüreceğim işte.eğer düşmüşse aşılama yaptırcam.infertilite içinde sanırım en çabuk ve kolay tedavi edileni.inşallah düşer seninde benimde...serenay sen neler yapıyon tatlım...
evet kızlar yarın okullar tatil:) asikız cnm prolaktin hormanı zor bir hormon değil.ilaçlarla çok çabuk düşüyor ,başka bir sorun yoksa eğer düştükten bir ay sonra falan gebe kalabilirmişsin.ben adet bekliyorum bakalım ölçtüreceğim işte.eğer düşmüşse aşılama yaptırcam.infertilite içinde sanırım en çabuk ve kolay tedavi edileni.inşallah düşer seninde benimde...serenay sen neler yapıyon tatlım...
İnşallah dediginiz gibidr bnde ck anne olmak istiyorum rabbim hepimize hayirli evlat versn,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?