Kap ald ve ..?

Yaaa arkadaşlar bakirelere alttan muayene edilmez diye bir kuralmı var acaba... Mantar olabilir siğil olabilir bunun içinde alttan muayene ediliyor... Bakireler bu hastalıkları geçiemez mi allah allah yapmayın yani...

Canım benim öyle bir kural mı yoksa başka birşey mi var bilmiyorum ama aşağıdan muayene edilmiyorlar bizzat doktor tanıdığımdan biliyorum :jeyyar: Mantar içinde merhem veriyorlar !!

Canım benim öyle bir kural mı yoksa başka birşey mi var bilmiyorum ama aşağıdan muayene edilmiyorlar bizzat doktor tanıdığımdan biliyorum :jeyyar: Mantar içinde merhem veriyorlar !!

Doktor kafasına göre ilaçmı veriyor. yani anlamadığım alttan muayene edince bakireliğine bişey mi oluyor ki.. alttan ultrasonla muayene etmedikçe bşey olmaz.. benimde tanıdığım bekar arkadşım var sigil için gitti onuda muayene ettiler ama baktı sadece herangi alet kullanmadı, dokunmamış bile doktor...

Canım,doktorun cinsiyeti hiç önemli değil.Dinimizde bile bu böyledir.Erkek olmasının hiçbir mahsuru yok.Bazı utangaç arkadaşlar illaki bayan olsun diyor,rahat olabilmek için.Dert ettiğin şeye bak.
Ama benim kafamı kurcalayan doktor,hele de aynı branştan nasıl bir başkasına devretmiş.Emin olmak için araştırırdım ben olsam.Kafama takılan şey bu olurdu benim...

Ben bekarken doktor kültür almak için beni alttan muayene etmiş ve etmeden öncede ısrarla bakire olup olmadığımı sormuştu hatta bende neden ısrarla soruyor diye sinirlenmiştim. Doktorda bana nelerle karşılaşıyoruz bir bilsen demişti. Yani gerekli olduğunda alttan muayene oluyor ama bence sağlık için olduktan sonra kadın erkek farketmemeli diye düşünüyorum.

Bekarlarada alttan muayene ediyorlar tabi öyle evlilere baktıkları gibi bakmıyorlar ama bekarlarda alttan muayene oluyor bi kere daha sor istersen doktor tanıdığına

şaka gibi yaaa...
birde merak uyandırıcı başlık atmış...

kapı açıldı veee ....?

zihniyete bak !....

Ben doğuma gittiğimde,sancı odasındayken doğuma bir hatun gelmişti...
Tutturmuş bayan dr.yok mu?bayan dr.olsun filan..Ben sancıdan ölüyorum..
Kendi kendime alçak sesle de olsa söyleniyorum..senin sancın yok..bayan dr.arıyorsun.
Sancın tutsun bak, bay bayan fark ediyor mu?Dünya umurunda olmuyor..
Doktor doktordur.bay bayan fark etmez..Nolcak şimdi..
Doğumunu erkek dr.yaptıran kadınlar naaapsın?..Eşlerini aldatmış gibi mi oluyorlar?..
Yok böyle saçma bi konu yaaa..

ayrica...bazi kadinlar doktorlari kendilerini elleyecek biri gibi görüyolar fakat akillarina gelmeyen birsey varki....doktorlarda hergün citir manken gibi hasta görmüyor en pis isi onlar yapiyor yani oda cok merakli degil sana dokunmaya emin ol..onun icin basit muayene

30 yaşındayım bu zamana kadar 30 kez jinekoloğa gittiyesem hep erkek doktora denk gelmişimdir..neticede onlar doktor biz hasta..böyle şeyleri kafaya takıp utanmamak lazım ya..

nasil muayene olmuyormuss alttan..dis yuzeyine jel suruyor ve oradaki mantari vs ne varsa goruyor.(kadin olmasi sart degil bunun icin)iceriye bakarkende o korkunc aleti takiyor bakiyor.bazilarida mantar oldugunu dusunerek bakmadan ilac yaziyorbeni o sekilde muayene etmisti doktor.her doktor ayri mi onu bilmiyorum..

ka yaşına gelip bakirelere alttan muayne olmaz diyenler hiç mi gitmemişler muayneye...elbette ki olur
mantar siğil vs rahatszlıkların tedavisi de ultrasonla yapılcak degil...
konu kaydı gene nese...

ılk defa muayene olmandan dolayı böyle hıssetmısındır büyük ıhtımal.
zamanla muayeneler normal gelıyo erkek kadın fark etmıyo,yat dıyo yatıyoz ac dıyo acıyoz:roflol:
oldugum yerde kadın dr yok sansıma varsada benım haberım yokbenneyaptımki
valla benım dr un karısıda yanında calısıyodu:roflol:
eger arkadas profılınde yazdıgı gıbı gercekden yurt dısındaysa dedıgı gıbı muayene olabılır
(kesın olarak bılmıyorum gene de)

Benim kizimin dogumu icin, muanem icin hep erkek doktor bakti bana ayni doktor her ay, offf nedem simdi ben kocami mi aldattim kahretsin ya kedi:

konunun sahibi açmış 20 sinde konuyu hala yok

tartışmalar sürüyor :icecream:

çok ilginç ve gerici bir düşünce,sağlık deyince şöyle bir duracaksınız,ne olursa olsun sağlığımızdan önemli hiç bir şey olamaz şu dünya da onu kazanmak içinde bir çok şeye katlanacaksınız...

erkekten doktordan utanman normal olabilir ama ilerde eşime,sevgilime haksızlık etmiş gibi olurum falan gibi düşünceler çok ama çok saçma karşında ki doktor.biraz mantıklı düşün

ooo zamanla insan herşeye alışıyoo kaydirigubbakcemile3
hele bi evlenn kadın ol ondan sonra herşey normal :icecream:

sağlık buu dinimizde bile bunu izin verilmiş kafaya takacak ne var :smiley-cool:

sakın ilerde sevgiline veya eşine bir erkek doktor tarafından muayene edildiğini söyleme seni terk edebilirsırnaşık şey bu bekaretle kadınlara nası kafa yedirtilmişse artık böyle saçma sapan düşünceler gelişebiliyo demekki. toplum kodları insanın resmen genlerine işliyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…