• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapa k*çını başını

Evet yanlış duymadınız hanımlar!! Tekrar barıştırıgımsevgilim geçen gün iş çıkışı söyledi bu lafı söyledi oysa ben babamdan başka bana bir erkeğin karışmasına izin vermem tabi bende çok kızdım atladım taksiye gittim aradı bilmem kaç kere açmadım yok efendim çok ağır makyaj yapıyormuşum tabi yaparım minide giyerim dekoltede burdan mesajım kızlarımıza kendinize asla sevgilinizmiş nişanlınızmış karıştırtmayın !!

Sevgilinizi sevmiyor gibi görünüyorsunuz . o_O

O şekilde söylemesi biraz kaba olmuş tabi daha kibar soyleyebilirdi ama eşim benim için neden elin adamı olsun ki benim sevgilim bana öyle demez çünkü ben ona beni o şekilde uyarıcak ortamı vermiyorum açık giyinmem pek makyaj yaptığımda söylenemez ama uyarırsada elimden geliyosa onun için yaparım hiçte gocunmam yaptığımdan:KK51:şimdi benim bu yaptığım hata mı yani:KK45:

Bu benim özgürlüğüm benim tercihim kaç yaşında kızsın reşitsin dimi ? Ee o zaman
O şekilde söylemesi biraz kaba olmuş tabi daha kibar soyleyebilirdi ama eşim benim için neden elin adamı olsun ki benim sevgilim bana öyle demez çünkü ben ona beni o şekilde uyarıcak ortamı vermiyorum açık giyinmem pek makyaj yaptığımda söylenemez ama uyarırsada elimden geliyosa onun için yaparım hiçte gocunmam yaptığımdan:KK51:şimdi benim bu yaptığım hata mı yani:KK45:

Bende ona karışmam sonuçta erkekte küpeyiseverim ayrıca
Haklisin haklisin daaa sen de sevgilinin herhangi bir şeyine karismiyorsan haklisin...
Bugun baban karisiyorsa yarin evlendigin adam görüş belirtecek. Ayrica belirtmeli de zaten. Ben nasil onun kupe takmasini istemiyorsam o da benim mini etek giymememi isteyebilir..
Feminizmi doruklarda yasamasak mi ne :KK66:
Tabi soylemeyi unuttum cok kaba soylemis düşüncesini. . Hanzoluk yapmis..

Gerçekten aşık olduğunda bu söylediklerini tekrar düşünürsün şuan sevmediğin için batıyo söyledikleri

Bende ona karışmam sonuçta erkekte küpeyiseverim ayrıca
Kupeyi spesifik oldugundan ve benim sevmedigim unsur oldugundan vermistim. Senin kontrolcu bir yapin oldugunu seziyorum.illaki sende karsi tarafin bi ozelligine istegine karisiyorsundur. Insansin yaw sonucta :KK48:
Ayrica dedigin gibi kac yasinda kizsin sonucta neyi isteyip istemediğini bilirsin.
Anlatmak istedigimi anladigini fakat işine gelmedigini düşünüyorum.
Insallah bu büyük laflarini yedirtecek kisilerle karsilasmazsin canim.

Sizi hiç uyarmadan direk bu kabalıkta söylüyorsa yanlış.
Ama bende bir bayanda minide giyerim açarım dekoltede giyerim mantığını pek sevemiyorum.
Niye açayım oramı buramı canım herşeyin bi usturubü var.

Back
X