• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapa k*çını başını

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Evet yanlış duymadınız hanımlar!! Tekrar barıştırıgımsevgilim geçen gün iş çıkışı söyledi bu lafı söyledi oysa ben babamdan başka bana bir erkeğin karışmasına izin vermem tabi bende çok kızdım atladım taksiye gittim aradı bilmem kaç kere açmadım yok efendim çok ağır makyaj yapıyormuşum tabi yaparım minide giyerim dekoltede burdan mesajım kızlarımıza kendinize asla sevgilinizmiş nişanlınızmış karıştırtmayın !!

Peki..
Evlenirken dikkat edeceğim.:KK59:

Sanırım sinirleriniz biraz bozulmuş,sakinleşin lütfen:63:

Evet yanlış duymadınız hanımlar!! Tekrar barıştırıgımsevgilim geçen gün iş çıkışı söyledi bu lafı söyledi oysa ben babamdan başka bana bir erkeğin karışmasına izin vermem tabi bende çok kızdım atladım taksiye gittim aradı bilmem kaç kere açmadım yok efendim çok ağır makyaj yapıyormuşum tabi yaparım minide giyerim dekoltede burdan mesajım kızlarımıza kendinize asla sevgilinizmiş nişanlınızmış karıştırtmayın !!

Haklisin haklisin daaa sen de sevgilinin herhangi bir şeyine karismiyorsan haklisin...
Bugun baban karisiyorsa yarin evlendigin adam görüş belirtecek. Ayrica belirtmeli de zaten. Ben nasil onun kupe takmasini istemiyorsam o da benim mini etek giymememi isteyebilir..
Feminizmi doruklarda yasamasak mi ne :KK66:
Tabi soylemeyi unuttum cok kaba soylemis düşüncesini. . Hanzoluk yapmis..

Bence siz bekar kalmalısınız,ilişkiler size göre değil sanıyorum ki.
Buradan erkek arkadaşına hak verdiğim,onayladığımı düşünmeyin ama fazla başınıza buyruk bir tavır içerisindesiniz sizde.
Kocam elin adamı demişsiniz elin adamı olarak görüyorsanız zaten ne diye evlenesiniz ki?
Düşünsenize o elin adamı,çocuklarınızın babası olması için seçtiğiniz adam.
Orta yol her zaman iyidir.

Back
X