kapak cevaplar istiyorum okuyanlardan..

isimolmasa

bencil ol, mutlu ol:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
638
0
26
İstanbul
arkadaşlar işe yeni girdim, kayınvalidem çocuma bakıyor,
eve geldiğimde bazen kayınvalidemin arkadaşları oluyor, ve konu dolanıp maaşa geliyor,
BAAAK KADIN ÇOCUNA BAKIYOR NE ALACAKSIN ONA???? diyen kadınlara, fazla kırmadan layıkıyla, kapak ne cevap verebilirm sizce???

"Ona dünyanın en büyük mutluluğu olan torun bakma keyfini yaşatıyorum..
Bundan büyük hediye mi olur" de bence

'''aa anneme layık hiçbişey bulamıyorum,ama en büyük hediye torun sevgisi sanırım'''

Ben pek anlamadım kim dedi size böyle?

''benim çocuğuma değil
kendi torununa bakıyor '' .....

Son düzenleme:
şimdi anladım 1-2 kere sanırım böyle diyenler oldu kv nin arkadaşlarından..siz de bozuldunuz..

Ben olsam ..ne isterse alırım lafımı olur..derim..

şimdi anladım 1-2 kere sanırım böyle diyenler oldu kv nin arkadaşlarından..siz de bozuldunuz..

mesele almak değil zaten, tabikide iyiliğini karşılıksız bırakmayacağım,
beni sinir eden komşulardan bazısı bunu soruyor, net bi cvp veremedm şimdiye kadar buraya yazdım, güzel fikirler almak için..

konuyu açmakla çok iyi yapmışım....
çok süper laf teşekkür ederim...

gelinden nefret edilse bile
çocuk sevilir.
çünkü senin çocuğun olarak görmüyorlar,kendı oğullarının çocukları olarak görüyorlar.
yoksa kayınvalide senin hatırın için bakmıyor

benim çocuğumsa onunda torunu herhalde anne çocuğuna nasıl bakıyor diye hediye beklemezse babaannede beklemez herhalde ,ayrıca torunu ona en güzel hediyelerden daha güzel hediyedir vs.....

mesele almak değil zaten, tabikide iyiliğini karşılıksız bırakmayacağım,
beni sinir eden komşulardan bazısı bunu soruyor, net bi cvp veremedm şimdiye kadar buraya yazdım, güzel fikirler almak için..

yabancıyamı bakıyo kendı öz oğlunun oğlu...ha oğlu ha torunu ne farkeder...ama arada küçük hedıyelerde alabılırsın....

Ailem bana hediyelerin söz konusu bile edilmesinin ayıp olduğunu öğretti.

Onun için müsaadeniz olursa bırakın da bu bizim aramızda bir mesele olarak kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…