Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

Hayirli olsun canim cok sevindim.

Bende sunu belirtmek istiyorum. Yüzünün sekli yuvarlak ise. daha cok normal dörtken basörtü tercih edebilirsin, daha güzel durur herhalde.
Ama ince uzun bi yüzün varsa. rahatlikla ikisinide kullanabilirsin. hem dörtken normal basörtü hemde şal.
şal daha kolay takiliyor tabi. daha rahat edersin, alisana kadar :1hug:

kız cadu sultannn...nerde kız mor bluz..bak bende koycam hadi..kaydirigubbakcemile

Benimde var siyah kumaş çok şık duruyo onu giycem yarın:))

hadi kızlar koyun gız resimlerinizi bende koyayım ama bu yüzlerini boyuyolarya onu nasıl yapıyonuz benimde boyamam gerekecektee

Bayram cicilerimi giyindim...tunik ve pantolon..:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu yüz boyama işini nasıl yapıyonuz gııı banada söleyinde bende koyayım yüzümü boyayıp bekliyom haa

kızlar bu yüz boyama işini nasıl yapıyonuz gııı banada söleyinde bende koyayım yüzümü boyayıp bekliyom haa

canım fotoyu paintte aç.silgiyle sil yüzünü sonra farklı bi adla kaydet.farklı adla kaydetmezsen fotografın bozuluryerimseniben

peki bu paint dediğin nerden nasıl açılıyo canım bu grafik ekle yerinden baktım bulamadım daa

buda benim bayramlığım yorumlarınızı bekliyom canım sende bana yardımcı old için tşk ederima.s.

buda benim bayramlığım yorumlarınızı bekliyom canım sende bana yardımcı old için tşk ederima.s.

yapabilmişsin canım fotoda yüzünü karalamayıyerimseniben
bu arada çok şıksına.s.

hımm ne sewiyosun peki kapalılarda

canım pantolon üstüne tunik giyip bide ona uygun eşarp takıosunuz ya.çok beğeniorumyerimseniben
çok yakın bi arkadaşım var maaşallah süper giyinio.bence kapalılar açıklardan daha şık oluolar.

resim eklemeye calıştım ama çok sacma bişi çıktı yaaa beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…