Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

selam canlarım arada bende bu topiğe uğruyorum hepiniz çok güzelsiniz..

keşke benim nişanlımda izin versede bende koysam benneyaptımki

bende bakmayla yetiniyorum..ama takipçinizim :jeyyar:

selam kızlar..şakkıdınasılsınız bakalım..eslem kızının fotosunu göremedim...açılmadı canım...:1no2:

kızlar hepiniz çok şıksınız.bende açığım ama kapanmak istiyorum.nasıl giyineyim nasıl türban takıyım bağlayayım bilemiyorum.ailemden cekiniyordum tepki vermelerinden çünkü sülalemde herkes açık.aama ailem nasıl yaşamak istiyorsam öle yaşamamı söledi.tepki verselerde istediğimi yapabilirim çünki evliyim ama sonunda üüzlürüm diye düşünüyordum. eşim sen bilirsin canım ben kapalı olmandan daha haz duyarım dedi.yani bende kapnamaya karar verdim.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum türban bağlamasını bile bilmiyorum.çok şık kapalılar görüyorum.neyse bende kapandığımda resimlerimi atarım inşallah herkse hayırlı akşamlar..

bunu eklemiştim ama çok ufak çıktığı için tekrar ekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

aman sorun ettiğin şeye bak insan başlarda sikinti çekiyo ama herşey rayina oturuyo bende senin gibiydim türbanimi bile yapamiyodum şimdi kendiliğinden oluyo inş senin için hayirli olur adina sewindim

Bu da benden olsun kızlar

ay Hoppidi arkadasim israr etmisti bayramda ne giydigimi koyyim

biraz gec oldu ama firsatim yoktu kizlar Şeniz

ya canım başörtünü çok güzel örtmüşsün böle yanda iki ucuda sallanıyoya çok hoşuma gitti biraz denedim olmadı banada öğretsene nasıl yaptığını lütfenn:1hug:a.s.

niye kimse bu topiği dikkata almıyo ki kıslar şöle giyinini kapanın güzelce koyun resimlerinin çok boşluyoz bu topiği çokk

Ben koydum wallah sıra sizde haydünnn!!!

bu topik en sevdiğim topiklerden

ama doğru diyorsun çok ziyaret edilmiyor hani bayramlıklarda gösterilmedi

ya benimde hiç waktim olmuyo sabah gidiyom akşam zaten dağılmış biçimde geliom ewee

ay Hoppidi arkadasim israr etmisti bayramda ne giydigimi koyyim biraz gec oldu ama firsatim yoktu kizlar Şeniz
-tatlicadiarzu-Allah iyiliğini versin emi...insan giyerde gösterir...:Saruboceq:Allahım sen bu sultana akıl , fikir ver...şincik ben nasıl anliiicimm bu kıyafeti..hele bir de bakiimm..

-tatlicadiarzu-Allah iyiliğini versin emi...insan giyerde gösterir...:Saruboceq:Allahım sen bu sultana akıl , fikir ver...şincik ben nasıl anliiicimm bu kıyafeti..hele bir de bakiimm..

hmmm sincik hayal gücün guvvetli olunca görebilin
ama senin gibi hayalsiz nine garilar göremez :mymeka:
tmm ya arkadaslar cok israr ettiniz, :jeyyar:
bi ara giyipte göstercem zamanim olunca tmm mi yävrülerim Şeniz gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…