iki resim ekledim,iki resimdende, odadaki renklerdende anlayacağınız gibi lila,mor tonlarda ki renkler çok sevdiğim renkler... kaydirigubbakcemile2Katılın tabi geç bile kaldınız ya...Görelim resimleri...
İlsu canım çok güsel olmuşsun ama başörtünüzün tepesini fazla kaldırmıyormusunuz ya???Tuhaf görünüyor bence...
kızlar hepiniz çok şıksınız.bende açığım ama kapanmak istiyorum.nasıl giyineyim nasıl türban takıyım bağlayayım bilemiyorum.ailemden cekiniyordum tepki vermelerinden çünkü sülalemde herkes açık.aama ailem nasıl yaşamak istiyorsam öle yaşamamı söledi.tepki verselerde istediğimi yapabilirim çünki evliyim ama sonunda üüzlürüm diye düşünüyordum. Eşim sen bilirsin canım ben kapalı olmandan daha haz duyarım dedi.yani bende kapnamaya karar verdim.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum türban bağlamasını bile bilmiyorum.çok şık kapalılar görüyorum.neyse bende kapandığımda resimlerimi atarım inşallah herkse hayırlı akşamlar..
-tatlicadiarzu-Allah iyiliğini versin emi...insan giyerde gösterir...:Saruboceq:Allahım sen bu sultana akıl , fikir ver...şincik ben nasıl anliiicimm bu kıyafeti..ay Hoppidi arkadasim israr etmisti bayramda ne giydigimi koyyimbiraz gec oldu ama firsatim yoktu kizlar Şeniz
-tatlicadiarzu-Allah iyiliğini versin emi...insan giyerde gösterir...:Saruboceq:Allahım sen bu sultana akıl , fikir ver...şincik ben nasıl anliiicimm bu kıyafeti..hele bir de bakiimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?