Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

üzerine alınma da bu kapalı kızlarda her ortama girme hevesini de anlamıyorum sanırım kendilerini oldukları yerde mutlu hissetmiyorlar.

üzerine alınma da bu kapalı kızlarda her ortama girme hevesini de anlamıyorum sanırım kendilerini oldukları yerde mutlu hissetmiyorlar.
Hayır hiç alakası yok sadece merak ve heves. Aklınıza başka bi şey getirmeyin. En azından şahsım icin

Yaaa sen su kapalilari rahat birakacakmisin, onlar senin acik sacina bisey diyorlarmi.
Herkesin kendi tercihi, kapali diye eve tikanacak deil ya. Herkesin gunahi sevabi kendine.

Hayır hiç alakası yok sadece merak ve heves. Aklınıza başka bi şey getirmeyin. En azından şahsım icin

şahsın için bir şey demedim zaten de görüyorum böyle oraya da gireceğim buraya da gireceğim diye dört dönüyorlar. senin için de uygun bir mekana gitmende sakınca yok ki hayat korkarak yaşanmaz.

Yaaa sen su kapalilari rahat birakacakmisin, onlar senin acik sacina bisey diyorlarmi.
Herkesin kendi tercihi, kapali diye eve tikanac deil ya. Herkesin gunahi sevabi kendine.

benim kapalılarla bir derdim yok ki onların arkasından başka kadınlara saldıranlara karşıyım ben sen de o saldırganlardansın herhalde çok üzerine alındın bakıyorum.

gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.
Evet bu yuzden 1000 tane konu kapanmitir. Kiz bisey sordu konu geldi, yok basortusunun dinde yeri yokmus.

gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.

ayet varsa açıklaması da var kadınınızı dövün diyen ayeti eğip bükerken iyi de kendi işlerine gelen ayeti direkt anlamaları tamamen siyasidir. konu kapanmasın ama bu tiplere de prim verilmesin.

Kapansin lutfen dinden bi haber insanlarla Allah in emrini bilmeden karsi gelenlerden biktik hayir laftanda anlamiyor cunku yetmiyor bazi seyler.

Ben de gittim istanbul da canım hemde gecenin yarısıydı sabaha kadar sokaktaydık. Başörtülüyüm. Sen kendini bildikten sonra hiç birşey olmaz. Hiç rahatsız olmadım kötü birşey yapmadım çünkü.

Kafasına göre emir telakki edenler hurafelere sığınanlardan asıl ben şikayetçiyim kadın forumu içinde tarikat kurulmuş resmen.

şimdi tersini düşüneyim. ben orada içiyorum. ve siz içmiyorsunuz.
dininiz gereği.
bende sizin yanınızda içmekten rahatsız olabilirim sanırım.

ayet varsa açıklaması da var kadınınızı dövün diyen ayeti eğip bükerken iyi de kendi işlerine gelen ayeti direkt anlamaları tamamen siyasidir. konu kapanmasın ama bu tiplere de prim verilmesin.
ne kadar bilgisizsin.
yanlı insanlardan duyduğun kulaktan dolma bilgiler nasıl da üzerine oturmayan bir elbise gibi...yazdıkların bildiğin bir kaç cümleden ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…