- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
evet fedakarlık çok önemli ben bunu da düşündüm ama kalkıp da bara gitmiyorum ya sadece bi cafe ve maalesef alkollü . Mesele.benim alkolden rahatsız olup olmamam da değil kim icerse icsin banane ama en ufak bi bakışta rahatsız olurum kötü hissederim düşüncesi. Aslında onlara ne dimi? Ama düşünmeden edemiyorum öte yandan dediğiniz şey de çok doğru.. Bazı şeylerden vazgecebilmek.
Hayır hiç alakası yok sadece merak ve heves. Aklınıza başka bi şey getirmeyin. En azından şahsım icinüzerine alınma da bu kapalı kızlarda her ortama girme hevesini de anlamıyorum sanırım kendilerini oldukları yerde mutlu hissetmiyorlar.
Yaaa sen su kapalilari rahat birakacakmisin, onlar senin acik sacina bisey diyorlarmi.üzerine alınma da bu kapalı kızlarda her ortama girme hevesini de anlamıyorum sanırım kendilerini oldukları yerde mutlu hissetmiyorlar.
gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.Kizlar nolur din konusuna girmeyelim konu kilitmesin ki daha çok görüş alabileyim
Hayır hiç alakası yok sadece merak ve heves. Aklınıza başka bi şey getirmeyin. En azından şahsım icin
Yaaa sen su kapalilari rahat birakacakmisin, onlar senin acik sacina bisey diyorlarmi.
Herkesin kendi tercihi, kapali diye eve tikanac deil ya. Herkesin gunahi sevabi kendine.
örtüleri kendilerini izole etmelerini şart mı koşuyor?üzerine alınma da bu kapalı kızlarda her ortama girme hevesini de anlamıyorum sanırım kendilerini oldukları yerde mutlu hissetmiyorlar.
Al işte :-(gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.
Evet bu yuzden 1000 tane konu kapanmitir. Kiz bisey sordu konu geldi, yok basortusunun dinde yeri yokmus.gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.
gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.
okey konuyu sibelim2 dine getırıp saptırıyor, onu engellesenız sorun kalmayacak.gerçekten arkadaşlar konuyu dine getirdiğinizde kapatmak durumundayım. hele baş örtüsüne gelince ayetler ortaya çıkıyor. ve konu kapanıyor. dikkat edelim lütfen buna.
Sabah sabah resmen canım canlı müzik yapan bara gitmek istedi şu konuyu görünce : (
okey konuyu sibelim2 dine getırıp saptırıyor, onu engellesenız sorun kalmayacak.
şimdi tersini düşüneyim. ben orada içiyorum. ve siz içmiyorsunuz.evet fedakarlık çok önemli ben bunu da düşündüm ama kalkıp da bara gitmiyorum ya sadece bi cafe ve maalesef alkollü . Mesele.benim alkolden rahatsız olup olmamam da değil kim icerse icsin banane ama en ufak bi bakışta rahatsız olurum kötü hissederim düşüncesi. Aslında onlara ne dimi? Ama düşünmeden edemiyorum öte yandan dediğiniz şey de çok doğru.. Bazı şeylerden vazgecebilmek.
Ama siz de sürekli saldırıp konuyu saptiriyorsunuz lütfen uzatmayın artık bana bunu yapmaya hakkınız yokbaşkası din derken iyi de ben deyincemi rahatsız oldunuz?
ne kadar bilgisizsin.ayet varsa açıklaması da var kadınınızı dövün diyen ayeti eğip bükerken iyi de kendi işlerine gelen ayeti direkt anlamaları tamamen siyasidir. konu kapanmasın ama bu tiplere de prim verilmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?