Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

kesinlikle katılıyorum. ben de kapalı değilim ama kendimce yaşıyorum İslamı o kadar. Ancak gerçekten üslubu çok itici.

yani diyelim ki bu inandığım bişey değil ama onun düşünceleri üzerinden gidiyorum, hurafelere inanıp kapanıyorlar. ya hu kardeşim kime ne? onu tercih ediyor öyle yaşıyor. inanmayı seçtiği hayatı yaşıyor. hanımefendi imam-ı azam kesildi başımıza:)

ben banlanmaktan korkmam ban korkusuyla bildiklerimi söylemekten çekinmem birine hakaret de etmedim. benim üstüme gelmeye çalışanların bir kısmı burada islami misyonerler yürütmeye çalışanlardır daha önce böyle tepki görmeyince şaşırıyorlar.

dinini kendi içinde yaşayana kim karışabilir ki ama bunu tek doğruymuş gibi sunarsanız orada işler karışır.

aslında fetva vermek istemem ama İslam bir çok kişinin düşündüğün aksine çok ılımlı ve hoş görülü bir dindir.
Kişi kendi sınırlarını koruyabilirse neden girmesin ki?
İslam kendinizi izole edin demiyor.

Simdi sanada ateistlik hakkinda fikirkerini sunacaktir sayin sibelim2:)

gerçekten ateistmisiniz ?

işte mesele o değil öyle tercih etse mesele yok ama bunu tek doğru olarak başkalarına dayatıyorlar benim kızdığım yer orası. kendileri gibi olmayanları dinsiz ilan etmeye çalışıyorlar.

hiç unutmam iki kapalı bayan ellerinde içkiyle erotik denebilecek şekilde dans ediyorlardı sarmaş dolaş... aklıma geldi konuyu görünce :)
taşkınlık yapmadığınız sürece garip olmaz tabi gittiğiniz yer de nezihse...

Kesinlikle öyle fakat bu kriterler çok ince ayarda ipeğim.
Bu ayarı koruyabilecekmi konu sahibimiz.

puhahahaha ateistim diyenler karşı çıkıyor üslübuna hala misyonerlik diyor tamam tamam ondan

Kimseye yoksa şu kızcağıza saygınız olsun biraz sibelim.

Kaç sayfadır "konuyu değiştirmeyin, başlığım kapanmasın" diye rica ediyor. Millete laf sokacağım diye insanların hakkına giriyorsunuz resmen. Konu dini açıdan türbana geldiğinde başlığın kapanacağı besbelli. Ayıptır yani.

bir de şey var bu arkadaş da dahil olmak üzere bazı kesimlerin savundukları ellerinde bir kaç malzeme var: İslam kadını dövün demiş, yataklarınızı ayırın demiş.. bilmem ne buna benzer bir kaç tane daha savundukları şey var. hep aynı şey dönüp dolaşıp aynı cümleler.. ben daha farklı yerden girdiklerini görmedim şimdiye kadar.

işte mesele o değil öyle tercih etse mesele yok ama bunu tek doğru olarak başkalarına dayatıyorlar benim kızdığım yer orası. kendileri gibi olmayanları dinsiz ilan etmeye çalışıyorlar.

bir şey diyeceğim samimi yani
bence sen bu konuda biraz çelişkiler yaşıyorsun kendi içinde üzülüyor gibisin
sanki içten içe kapalı olman gerektiğini düşünüyor ancak bunu istemediğin için reddediyor gibisin bilemedim
polemik ya da alay değil öyle hissettim
yoksa kimse açıklara dinsiz demedi ama dikkatini çekiyor sibelim2 bu konuda çok alıngansın

Allahın emri olduğunu nerden çıkarttınız?
yok öyle bir şey. Allah avret yerlerini örtmeyi emreder sadece.
konuyu farklı yerlere çekmeyelim lütfen sevgili üye arkadaşım. konu sahibi örtünmek Allahın emri midir dememiş, canlı müzik dinleyebileceği bir yer arıyor sadece. sevgiler..

peki sen kendi yaklaşımını ele aldım mı hiç? sen kendin gibi olmayanlara nasıl yaklaşıyorsun?
şurada yazanların hepsi kapalı değil ben de dahil.. ama gerçekten bir antipatiklik yaratıyorsun.

öyle deme ablası kızımız kimleri kimleri alt etti bu laflarla ve engin dını bılgısıyle

Kim ne sunuyor yaa sen kendi kendine alev alıyorsun hala hır gür çıkarıyorsun
Hayır asla öyle bi şey yapmam kız kıza oturup müzik dinlerim sadece kalkıp oynayacak halim yok ama buna bile çekiniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…