Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.
Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.
Benım burnum uzun ve kemerlıydı. Ankara' da kapalı amelıyatla oldum, 1 hafta oldu. Bünyenın de etkisi vardır tabi, morlugum az oldu ve çok az kaldı şu an, yüzümün şişliği de bayagı azaldı, ilk 3 gün zorlandım ben, yutkunma, nefes, yeme, uyuma, hareket, konuşma... Sonra her gecen gun daha iyi oldum, ama burnum ilk gunden berı hala tıkalı. Açık amelıyata göre toparlanması daha kolay oluyor sanırım, ucunda kesi izi de yok. Ama açık teknık olacak deseydı doktor, açık olurdum. Sonuc guzel olsun da, amelıyat sonrası sürec atlatılıyor bir şekılde.
canım sanada cok gecmiş olsun..olduğuna sevindim yeni burnuşunu güle güle kulan
Bende kapalı teknikle oldum ama pişmanım çok büyük bir problemim de yoktu sadece ufak bir kemer ve hafif düşüktü burun ucum.Gerçi bilemiyorum hala benim bünyedemi bir sorun var yoksa dr tercihim mi hatalı ama şimdiki aklım olsa tanınmış uzman bir hekime açık teknikle olurdum.
canım sen kime ameliyat oldun ki? birde açık teknikte iz kalıyormuş. sen neden açık teknikle olmak istiyorsun ki?
canım ameliyatından neden memnun değilsin?Bende kapalı teknikle oldum ama pişmanım çok büyük bir problemim de yoktu sadece ufak bir kemer ve hafif düşüktü burun ucum.Gerçi bilemiyorum hala benim bünyedemi bir sorun var yoksa dr tercihim mi hatalı ama şimdiki aklım olsa tanınmış uzman bir hekime açık teknikle olurdum.
canım ameliyatından neden memnun değilsin?
ben kapalı teknikle oldum cnm...doktorum veli aslan kapalı teknikle çalışıyor...kapalı teknikle burun daha doğal oluyor ve ağrın sızın açık tekniğe göre daha az oluyor..bir de dikiş izin olmuyor..yanlız dez avantajıda var açık teknikte burun içi daha net görüldüğünden revizyon olma şansın daha düşük..ayrıca burun ucu daha güzel şekilleniyormuş..eğer burnun çok fazla sorunlu bir burun değilse yani aşırı bir kemer deviasyon fazla değil ise kapalı teknikle olmanı tavsiye ederim ama burnun çok büyük etli ucu çok düşük vs öyle bir burun ise açık teknikle yapan bir doktora ol derim...ben ameliyattan önce teknik konusunu bilmiyordum..şansıma kapalı teknikle oldum..burnumu genel anlamda beğeniyorum ama biraz daha havalı bir burun isterdim...sen de ne sitediğinine karar ver ona göre ol derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?