Kapalı Teknikle Burun Ameliyatı Olanlar Ve Sonuçları????

elaria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
37
4
36
İstanbul
Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.

Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.

ben kapalı teknikle oldum cnm...doktorum veli aslan kapalı teknikle çalışıyor...kapalı teknikle burun daha doğal oluyor ve ağrın sızın açık tekniğe göre daha az oluyor..bir de dikiş izin olmuyor..yanlız dez avantajıda var açık teknikte burun içi daha net görüldüğünden revizyon olma şansın daha düşük..ayrıca burun ucu daha güzel şekilleniyormuş..eğer burnun çok fazla sorunlu bir burun değilse yani aşırı bir kemer deviasyon fazla değil ise kapalı teknikle olmanı tavsiye ederim ama burnun çok büyük etli ucu çok düşük vs öyle bir burun ise açık teknikle yapan bir doktora ol derim...ben ameliyattan önce teknik konusunu bilmiyordum..şansıma kapalı teknikle oldum..burnumu genel anlamda beğeniyorum ama biraz daha havalı bir burun isterdim...sen de ne sitediğinine karar ver ona göre ol derim..

Son düzenleme:

Benım burnum uzun ve kemerlıydı. Ankara' da kapalı amelıyatla oldum, 1 hafta oldu. Bünyenın de etkisi vardır tabi, morlugum az oldu ve çok az kaldı şu an, yüzümün şişliği de bayagı azaldı, ilk 3 gün zorlandım ben, yutkunma, nefes, yeme, uyuma, hareket, konuşma... Sonra her gecen gun daha iyi oldum, ama burnum ilk gunden berı hala tıkalı. Açık amelıyata göre toparlanması daha kolay oluyor sanırım, ucunda kesi izi de yok. Ama açık teknık olacak deseydı doktor, açık olurdum. Sonuc guzel olsun da, amelıyat sonrası sürec atlatılıyor bir şekılde.

neferalem ve asli85 cevaplarınız için çok çok teşekkürler. Diğer arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

ben de kapalı teknikle oldumm bursada..ağrım hiç olmadı morluğum ve şişliğim de fazla yoktu 1 haftaya hepsi geçti zaten açık tekniği bilmiyorum ama kapalı teknikte sonucu da maşşalah güzel olduu doktorum da bursada prof dr mesut özcan

bende kapalı teknikle oldum kesi yeri felan yoktu burun deliklerinden girilip yapıldı burun kanatlarımda ufaltıldı dikiş izi felanda yoktu ankarada zühtü demire hiçbir sıkıntım yok gayette memnunum..ameliyat olduğımda hiç agrı yaşamadım şişlikler ve morluklarım oldu zamanla hepsi geciyor resimlerimde var öncesi sonrası bakabilirsin ben olalı 3seneyi geçti burun ameliyatında tek sıkıntı zamanın gecmesi beklemek oturmasını burunun tam oturmuş bitmiş halide 1 yılı buluyor canım

canım sanada cok gecmiş olsun..olduğuna sevindim yeni burnuşunu güle güle kulan

Kızlar cevaplayan herkese çok teşekkürler. Sonuçlarınızın güzel olduğuna çok sevindim hepinize çok geçmiş olsun. ben istanbuldayım onun için istanbulda doktor tavsiye edebilecek olan var mı?

Benim ablam kapalı teknikle ameliyat oldu ve de çok doğal duruyor burnu

Dr un adı Ali Sina Mengi
Nişantaşı'nda muayenehanesi..

Bende kapalı teknikle oldum ama pişmanım çok büyük bir problemim de yoktu sadece ufak bir kemer ve hafif düşüktü burun ucum.Gerçi bilemiyorum hala benim bünyedemi bir sorun var yoksa dr tercihim mi hatalı ama şimdiki aklım olsa tanınmış uzman bir hekime açık teknikle olurdum.

canım sen kime ameliyat oldun ki? birde açık teknikte iz kalıyormuş. sen neden açık teknikle olmak istiyorsun ki?

canım sen kime ameliyat oldun ki? birde açık teknikte iz kalıyormuş. sen neden açık teknikle olmak istiyorsun ki?

Tanınmış bir dr değil benimki Samsun da devlet hastahanesinde bir plastik cerrah.Açık teknikte hatalar ve sonrası komplikasyonlar daha az oluyor.İz filan kalmıyor bence etrafımda açık olmuş arkadaşlar var hiçbir iz göremedim ben.Kapalıyı denedim olmadı olmadı olmadı...

canım ameliyatından neden memnun değilsin?

canım ameliyatından neden memnun değilsin?

Albümde resimlerim var ve konu başlığımdan takip edersen daha net fikir alabilirsin neden memnun olmadığımı canım.Uzun uzadıya yazmayayım her yerde aynı şeyleri yazıyorum çünkü sıkmayayım insanları.

Kısaca 2 ameliyat 1 revizyon oldum ve sonuç yine olumsuz yine olumsuzzzz...

dr.veli aslanda secme imkanimiz varmi?

arkadaşlar bende izmirde yaşıyorum ve kapalı teknikle ameliyat olmak istiyorum peki tekniğin kapalı yada acık olacagına dr mu kara veriyo bilen arkadaslar cevap verrirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…