Kesinlikle. açık teknikle de burnu düşeni duydum bu tamamen doktorla alakalı.Bende kapalı oldum burun düşme riski olsaydi doktor söylerdi riske atmazdı
Tabiki öyle bisey olsa kapalı ameliyat yasaklanır diKesinlikle. açık teknikle de burnu düşeni duydum bu tamamen doktorla alakalı.
sweetnose, yazdığın ilk mesajda öyle bir izlenim bıraktın o sebeple. Verdiğin örnekler direkt öyle bir kapıya çıkıyor. Benim görüştüğüm 5 doktordan 4 ü de kapalı yaptığını ve açık ameliyatları acemi doktorların tercih ettiklerini belirttiler. Ben bunu paylaşmak istemedim çünkü bu işler hiç belli olmaz. Bu iş hem şans işi hem doktorla alakalı hem de kişinin burun ve deri yapısıyla alakalı. Geçmiş olsun.Beni yanlıs anlıyosunuz sanırım. Kapalı ameliyattan sonra burun düşer cümlesi kullanmıuorum. Kapalı ameliyattan sonra düşme ihtimali birazcık daha yüksek diyorum. Açıktada bu ihtimal var. Sallayarak bir örnek veriyorum şuan misal açıkta düşme ihtimali %10sa kapalıda %20 gibi. Bu zaten bilinen bişey araştırısanız görürsünüz. Bu hepimizin tanıdığı 25 milyara estetik yapan o meshur doktor varya ismini vermek doğru olmaz onun yaptığı burun düştü. Revizyon olucak arkadasım. Doktorlada alakalı diyosunuzda aslında gerçekten tamamen şans işi bunlar.
merhaba, yıllar geçmiş aradan ama sina bey hakkında hiç yorum bulamıyorum, hâlâ aktifseniz biraz bilgi verebilir misiniz?Benim ablam kapalı teknikle ameliyat oldu ve de çok doğal duruyor burnu
Dr un adı Ali Sina Mengi
Nişantaşı'nda muayenehanesi..
Ameliyat oldun muKızlar cevaplayan herkese çok teşekkürler. Sonuçlarınızın güzel olduğuna çok sevindim hepinize çok geçmiş olsun. ben istanbuldayım onun için istanbulda doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
Lokallemi oldunuz nasil oluyo tampon takiyolar mi burun ucu ameluyattibda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?