Kapalı Teknikle Burun Ameliyatı Olanlar Ve Sonuçları????

Kapalı teknikle ameliyat olan iki arkadasımında 7-8 ay içerisinde burun ucu düştü. Kapalı teknik sadece zaten güzele yakın olan ufacık kusurları olan burunlarda tercih edilmeli. Açık teknikle her zaman başarı oranı daha yüksektir. Eski burnum problemli bir burun değildi. Doktor kapalıylada yapabilceğini söyledi ancak ben ısrarla açık istedim. İyikide açık oldum. Çok mutluyum. Hiçte ağrısı sızısı olmadı. İnanılcak gibi değil ama morluklarım ertesi sabaha uyandığımda geçmişti. 2 günde ne morluk ne şişlik kalmadı yüzümde. Şuan 11.günüm burnumdaki ödemler dışında hiç ni sorunum yok nefes almam kusursuz. Mümkünse herkese açık ameliyat olmasıno tavsiye ederim. 2 gün daha az ağrı cekiyim dikişle uğraşmıyım falan diye düşünüp kapalı isteyenler inanın 1 sene sonra revizyon olma ihtimalinden çok daha iyidir 2-3 gün fazla acı cekceksenizde.

F fatosCg benim hiç bir zaman ağrım olmadı canım. 1 kere bile sızlamadı Allaha şükür. Morluklarımda 2 gün bile sürmedi. 12.gün bugün çok şükür çok iyiyim hiç gram ağrı hissetmeden geçti gitti.

Bu bir gerçek kapalı teknikte her zaman daha fazla risk var. Elbette doktorlada alakalı. Ancak kapalı teknik biraz daha riskli düşme açısından. Mantıklı düşünürsekte doktorun burnun içini tamamen görerek en düzgün şekilde yapması zaten bana en mantıklısı geliyor.

Beni yanlıs anlıyosunuz sanırım. Kapalı ameliyattan sonra burun düşer cümlesi kullanmıuorum. Kapalı ameliyattan sonra düşme ihtimali birazcık daha yüksek diyorum. Açıktada bu ihtimal var. Sallayarak bir örnek veriyorum şuan misal açıkta düşme ihtimali %10sa kapalıda %20 gibi. Bu zaten bilinen bişey araştırısanız görürsünüz. Bu hepimizin tanıdığı 25 milyara estetik yapan o meshur doktor varya ismini vermek doğru olmaz onun yaptığı burun düştü. Revizyon olucak arkadasım. Doktorlada alakalı diyosunuzda aslında gerçekten tamamen şans işi bunlar.

sweetnose, yazdığın ilk mesajda öyle bir izlenim bıraktın o sebeple. Verdiğin örnekler direkt öyle bir kapıya çıkıyor. Benim görüştüğüm 5 doktordan 4 ü de kapalı yaptığını ve açık ameliyatları acemi doktorların tercih ettiklerini belirttiler. Ben bunu paylaşmak istemedim çünkü bu işler hiç belli olmaz. Bu iş hem şans işi hem doktorla alakalı hem de kişinin burun ve deri yapısıyla alakalı. Geçmiş olsun.

Benim ablam kapalı teknikle ameliyat oldu ve de çok doğal duruyor burnu

Dr un adı Ali Sina Mengi
Nişantaşı'nda muayenehanesi..
merhaba, yıllar geçmiş aradan ama sina bey hakkında hiç yorum bulamıyorum, hâlâ aktifseniz biraz bilgi verebilir misiniz?

kapalı teknikle burun ucunu küçütme işlemi başarılı oluyor mu dersiniz? burnumun ucu uzun sadece, burnum uzun ince ve kapalı yapacak doktor buyuk iht.

Kızlar cevaplayan herkese çok teşekkürler. Sonuçlarınızın güzel olduğuna çok sevindim hepinize çok geçmiş olsun. ben istanbuldayım onun için istanbulda doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
Ameliyat oldun mu

Lokallemi oldunuz nasil oluyo tampon takiyolar mi burun ucu ameluyattibda

Lokallemi oldunuz nasil oluyo tampon takiyolar mi burun ucu ameluyattibda

Merhaba. Burun ucu ameliyatında da tampon takıyorlar. Tamponun amacı nefes almanızı kolaylaştırmak. Tamponlar çıkarılırken çok can yakoyar bilginiz olsun ama sonuç güzel olursa değer

Ben 6 aralık 2016da Dr.Necdet Uçar'a estetik ameliyatı oldum. Burun şekli çok doğal oldu herkes çok beğendi ama burun deliğimin biri küçük biri büyük oldu. Bunun için 2 ay bekliyorum suan 6 şubat 2017de iğne ile dolduracakmis büyük deligi. İlgisiz bir doktor arkadaşlar ameliyattan sonra doktorla adam akıllı konusamiyosunuz bile sürekli sallıyor. Tavsiye etmiyorum.

Eklentiler

Korkumdan olamiyorum ki yillardir oncesi sonrasi resimleriniz var mi facebooktan atsaniz burayi tam kullanamiyorum.

Merhabalar, yazınızın üzerinden baya geçmiş ama sormak istediğim ben 1 hafta önce kapalı kemik egriliginden ameliyat oldum tamponlarda alındı ama sorun su ki burun deliklerimden biri büyük duruyor diğeri eskisi gibi sizde de oldu mu bu acaba icerde ki ödem den dolayı mi lütfen deneyiminizi paylaşır misiniz benzer problem yaşadınız mi ben baya stresliyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…